Evlilik teklifi ardından aileyi ikna edememek

Malena31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
266
13
98
Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.

Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa

Ailen haklı. Kızımı aldatan bir şerefsizi kesinlikle evime sokmam, gelirse de yüzüne tükürürüm anca.

anlayamadım adam seni aldattı ve evlenme teklif etti. Ailen istemiyor. Ama sen hem aldatan hem ailenin istemediği kişiyle evlenmek mi istiyorsun?
Süreç oraya kadar gitti malesef şimdi ne yapacağım takıntılı birisi hem çok üzülür hem de peşimi bırakmaz diye korkuyorum ve çok seviyordum .

Konu sahibesi cano sende akıl var mı acep, neden sen, aldatan biriyle evlenmek istiyorsun? Neden yani? Daha yeni mezun olmuşsun, çalış paranı kacan ye, başka erkeklerle tanış bunu kendine niye yapıyorsun?
Kendimden çok karşı tarafı düşünüyorum sanırım çok üzülürse ben de çok üzülürüm

Süreç oraya kadar gitti malesef şimdi ne yapacağım takıntılı birisi hem çok üzülür hem de peşimi bırakmaz diye korkuyorum ve çok seviyordum .
Adam daha önce iki kez sözlenip ayrılmış demişsin önceki bir konunda. Sözlendiği iki kişiyi bırakmış seni niye bırakmasın? Bunu bahane ediyosun bence. Ayrıca aldatırken o seni düşünememiş sen niye onu düşünesin?

Neden darlandiginizi anlamadim.adam aldatmis,unutamiyorsunuz.aileniz biliyor,istememeleri normal..aslında sizde içten içe istemiyorsunuz ama sanırım yazdığınız şu cümle size engel oluyor...karşı tarafı uzermiyim? Siz karşı tarafı değil kendinizi düşünmelisiniz..başkasını mutlu etmek adına mutsuz olmak akıl kari değil..ayrıca yaşça büyük demiştiniz.yaşlar kaç?

Kendimden çok karşı tarafı düşünüyorum sanırım çok üzülürse ben de çok üzülürüm
Yhaaaa aşk işte buğğ o seni başkasıyla aldatsa seni düşünmese bile onun için hiç bir şeyi gözünün görmemesi tabi bu "halin" başka adı da varsa site kuralları gereği söyleyemem .

Neden darlandiginizi anlamadim.adam aldatmis,unutamiyorsunuz.aileniz biliyor,istememeleri normal..aslında sizde içten içe istemiyorsunuz ama sanırım yazdığınız şu cümle size engel oluyor...karşı tarafı uzermiyim? Siz karşı tarafı değil kendinizi düşünmelisiniz..başkasını mutlu etmek adına mutsuz olmak akıl kari değil..ayrıca yaşça büyük demiştiniz.yaşlar kaç?
O 30 ben 24

Adam daha önce iki kez sözlenip ayrılmış demişsin önceki bir konunda. Sözlendiği iki kişiyi bırakmış seni niye bırakmasın? Bunu bahane ediyosun bence. Ayrıca aldatırken o seni düşünememiş sen niye onu düşünesin?

Onları da aldatmış tekmeyi yemiş belli ki. bazı insanlar böyle karakteri bozuk, aldatmadan duramaz eli ayağı durmaz gözü dışarı kayar. Aile istememekte %100 haklı.

iyi halt ediyorsun, tebrik ederim. O seni aldatırken hiç düşündü mü bu kız üzülür mü diye, seni adam yerine koydu mu??
Yhaaa siz asktan ne anlarsınız heğğ errrrkeğin hası bir adam libidosuna karşı koyamamis bir kere aldativermiş işte Miss hanım gerçekten aşık olsaydınız gözünüz bir şeyi görmez evlenme teklifine ailesinin ikna olması için yardımcı olmasını sağlarsınız . Aşıkken akıl kullanılmaz yok sayın aklınızı akılsızmışçasına düşünün

Onları da aldatmış tekmeyi yemiş belli ki. bazı insanlar böyle karakteri bozuk, aldatmadan duramaz eli ayağı durmaz gözü dışarı kayar. Aile istememekte %100 haklı.
Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis

Allah aşkına sende hiç akıl yok mu?eski konularına baktım da nasıl bu kadar ezik olabiliyorsun?adam senden ayrılıp eski nisanlisiyla görüşmüş..olmamış sana dönmüş..onlardan da büyük ihtimal aldattığı için ayrıldı.....bu ne iradesizlik.ailen istememekte hakli..evlensen ne olacak? Tekrar aldatsin kabulum diyorsan evlen...birde kafam karışık yazmissin..neyin kafa karışıklığı bu?

Back
X