Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.