Banada oyle geldi. Sanki kendisinden cok ailesinin begenmesi yeterli gibi. Ama anlamadığım siz niçin ilgisinden memnun olmadığınız bir adamı evlilik teklifine zorladınız ki? Bu işi daha da karışık duruma getirmiş.Yaşı geldigi icin, bir de muhtemelen artik cocuk istedigi icin, ailesi de sizi uygun gordugu icin evlenmek istiyor. Oyle aman aman bir duygusu, aşkı da olmadığı icin cok iletisimde kalma, arama sorma, gorusme ihtiyacı hissetmiyor.
Değil mi yoksa arayıp sorar buluşmak ister. Benim ailemde çok istiyor onu. Hani 42 yaşında adam böyle olmaz bence..Yaşı geldigi icin, bir de muhtemelen artik cocuk istedigi icin, ailesi de sizi uygun gordugu icin evlenmek istiyor. Oyle aman aman bir duygusu, aşkı da olmadığı icin cok iletisimde kalma, arama sorma, gorusme ihtiyacı hissetmiyor.
Ben yıllar önce yaklaşık 15 yıl önce düğünlerde görüyordum. Hoşlanıyordum yani yıllar önce. Bir de mantığımı kullanayım dedim. Bir de mesela buna 6 ay önce ben görüşmek istemiyorum artık işim yoğun sen iyi birisin dediğimde cevap dahi vermedi. Sonra annesine onun hayatında birisi var beni istemiyor bence demiş. Bir sürü kişi araya girdi annem gir çık mesaj at dedi ayrıca onun halası o senden haber bekliyor çekiniyor diyor. Bende bir hırsla yazdım zaten unutmam gereken birisi vardı mantıklı olanı seçtim diyelim. Durum buBanada oyle geldi. Sanki kendisinden cok ailesinin begenmesi yeterli gibi. Ama anlamadığım siz niçin ilgisinden memnun olmadığınız bir adamı evlilik teklifine zorladınız ki? Bu işi daha da karışık duruma getirmiş.
NedenStephen King romanı gibi.. o derece korkunç.
Hiç bu işten hayır bekleme.
Ben yazışma mıç mıç demiyorum adam arıyor 1 dakika oda hiç aramıyordu normalde..Yetişkin ve çalışan insanlar için haftada 1 görüşmek çok absürd gelmedi ya. Öyle büyük problem değil bence. Özellikle ilişki oturduktan sonra.
Çiçek alıyor, hediye de alıyor. Cimri değil anladığım kadarıyla. E oyalamamış evlenme teklifi de etmiş. Ruhsuzluktan kastınız nedir bilmiyorum ama yapısı öyle olabilir. Üniversitedeki gibi her dakika yazışmalı, her gün buluşmalı ilişki bekliyorsunuz sanırım.
bence sorun sizde ya. adam doğru söylemiş. başkasını unutmaya çalışıyormuşsunuz bitirelim demişsiniz neden yazsın ki? gururlu ciddi biri. içinizden geçeni de tak diye fark etmiş. bitirelim diyene cevap vermemek mi sorun? bitirelim demek mi sorun?Ben yıllar önce yaklaşık 15 yıl önce düğünlerde görüyordum. Hoşlanıyordum yani yıllar önce. Bir de mantığımı kullanayım dedim. Bir de mesela buna 6 ay önce ben görüşmek istemiyorum artık işim yoğun sen iyi birisin dediğimde cevap dahi vermedi. Sonra annesine onun hayatında birisi var beni istemiyor bence demiş. Bir sürü kişi araya girdi annem gir çık mesaj at dedi ayrıca onun halası o senden haber bekliyor çekiniyor diyor. Bende bir hırsla yazdım zaten unutmam gereken birisi vardı mantıklı olanı seçtim diyelim. Durum buaslında ben hoşlanmaya başladım.
Şimdi odaklandım açıkçası 3 aydır iyiyiz ama durum bu aslında ilk tanıştığımızda da böyleydi bilmiyorum. Sanki hayatta hiç bir şey görmemiş gibi lanse ediyor. Halbusem ki alkol alıyor biliyorum mekana gidiyor. Ama alkole karşı gibi davranıyor. Yani oda samimi değildi canım. Biraz egolarını indirmiş olabilirim..bence sorun sizde ya. adam doğru söylemiş. başkasını unutmaya çalışıyormuşsunuz bitirelim demişsiniz neden yazsın ki? gururlu ciddi biri. içinizden geçeni de tak diye fark etmiş. bitirelim diyene cevap vermemek mi sorun? bitirelim demek mi sorun?
bazen insanlar hisseder işte. gizleyememişsiniz demek ki.
Teslim ol diyosun yani. Anladım..Sizin içinize sinmeyen bir şeyler var, devam etmemeniz lazım. Ama eminim evlenirsiniz adamla. Zorlama bir birliktelik için adam fazla bile girişken. Daha ne yapsın ki, zaten mantık evliliği olacak.
Daha onceki bitirme mesajınıza cevap bile vermemis. Simdi ite kaka siz baslatmissiniz tekrar.Değil mi yoksa arayıp sorar buluşmak ister. Benim ailemde çok istiyor onu. Hani 42 yaşında adam böyle olmaz bence..
O zaman o şiirler filan yüzüme okumalar rol hepsi. Anladım.. neyse ben zamanında yaşadım aşk. Bu seferde mantık olsun bakalım. Peki sizce geçmiş vs. Neden hiç sorgulamıyor. Yani sallamıyor mu yoksa kıskanmıyor mu ? Geçmişimle ilgili sormadan bir şey anlatmayayım çünkü sormuyor :)Daha onceki bitirme mesajınıza cevap bile vermemis. Simdi ite kaka siz baslatmissiniz tekrar.
Anlattiginiza gore donuk, ruhsuz. Ailesi ailenizi ariyor "biz oglumuzu evlendirmek istiyoruz" diye. Ailesi yabanci istemiyor, tanidiga gitsin istiyor.
Yani oyle cok bir etkilenme, ask falan yok bence ortada. Yasiniz uygun, aileniz uygun, evlilik istiyorsunuz. O da 42 yasina gelmis bir adam olarak dogru duzgun, ailesinin de onayladigi bir insanla evlenip artik evlilik duzeni kurmak istiyor belli ki.
Ha evlenilmez mi, sizin de istediginiz boyle bir seyse evlenilir. Ama oyle aşk falan beklemeyin. Temel bir hoslanti uzerine kurulmus bir evlilik olur muhtemelen.
Yani rol diyemem, belki gercekten oyledir. Anlattiginiz kismi bana donuk geldi ama belki yapi olarak donuktur, bilemem.O zaman o şiirler filan yüzüme okumalar rol hepsi. Anladım.. neyse ben zamanında yaşadım aşk. Bu seferde mantık olsun bakalım. Peki sizce geçmiş vs. Neden hiç sorgulamıyor. Yani sallamıyor mu yoksa kıskanmıyor mu ? Geçmişimle ilgili sormadan bir şey anlatmayayım çünkü sormuyor :)
Aynen bu yönü çok iyiYani rol diyemem, belki gercekten oyledir. Anlattiginiz kismi bana donuk geldi ama belki yapi olarak donuktur, bilemem.
Siz rol oldugunu düşünmüyorsaniz degildir, sonucta o anki tutumunu siz goruyorsunuz.
Gecmisi sorgulamamasi aslinda guzel bir sey. Bilakis didik didik etse eksi puan olurdu. Sonucta biz gecmisimiz kimseyi ilgilendirmez derken bunun sorulmasini da beklemiyor olmaliyiz.
Adam artik ergen degil. Eger bu bilinçle sormuyorsa iyi bir sey. Sonucta oyle gecmis nişan, evlilik vs olsa bilirdi. Onun disindaki eski iliskilerinizle de ilgilenmiyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?