• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Teklifi ve Kafa Karışıklığı

42 yasa kadar evlenmemis, bu saatten sonra da cahil cühela ailesi "yabanci gelin" istemiyor diye onlarin hoslanacagi akraba bulmus, laf olsun diye evlenecek.
ortada ne aşk var ne birsey. adamin işi evi herseyi tam, tek kusuru evlenememesi onda da ailesinin buldugu onayladigi bjr kizla evlenip siradan hayatini bir adimini daha tamamlamak istiyor.
muhtemelen bu karakterde, aileci ve silik oldugu icin akraba -görücü vs olmayan kimseyi bulamazdi o yuzden sizle sansini deniyor
elini bile tutmayan 42 yasinda hic evlenmemis adamla evlenme riskini ben olsam almazdim. cinsel sorunlari da olma ihtimali yüksek

Bakalım ne olacak hayırlısı olsun diye bu yola girdim. Ama aynen ruh yok yani evet öpüyor elimi tutuyor ama aşırı heyecanlı. Geçmişte görüştüğü olmuş ama ciddi görüşmemiş. Yani aklım beni aramaması arayınca benim zorumla arayıp 10 sn. Konuşması ve 5 saat aralıkla mesaj atması.
Evet günaydın diyor iyi geceler diyor. Ama flört değiliz artık evlilik teklifi etti sonuçta. Aman ne zor iş bunlar ya.. adam geçmişimdeki hiçbir adama benzemiyor benzemesinde ama heyecanı yok adamın içi geçmiş sanki. Yan yanayken hep aynı muhabbetler. İletişimde sadece güzel şeyler. Yani hissediyorum o sebeple konu açmak istedim.

42 yasa kadar evlenmemis, bu saatten sonra da cahil cühela ailesi "yabanci gelin" istemiyor diye onlarin hoslanacagi akraba bulmus, laf olsun diye evlenecek.
ortada ne aşk var ne birsey. adamin işi evi herseyi tam, tek kusuru evlenememesi onda da ailesinin buldugu onayladigi bjr kizla evlenip siradan hayatini bir adimini daha tamamlamak istiyor.
muhtemelen bu karakterde, aileci ve silik oldugu icin akraba -görücü vs olmayan kimseyi bulamazdi o yuzden sizle sansini deniyor
elini bile tutmayan 42 yasinda hic evlenmemis adamla evlenme riskini ben olsam almazdim. cinsel sorunlari da olma ihtimali yüksek
Aklıma cinsel sorun konusu da geliyor ben dikkat çeken kendime göre güzelim ne bileyim insan heyecan istiyor işte.. kendimi övmek için söylemedim.

Yani görmüş geçirmiş. Böyle bazen rol yaptığını düşünüyorum. Bende hıpır olsun demiyorum. İçimde öyle bir his var işte kafamı kurcalıyor..

Bi tuhaflik hissetmekte haklisiniz. Iyice düsünün, icinize sinmiyorsa evlenmeyin. Evlendikten sonra en romantik erkek bile kendini saliveriyor. Bu adamla bi ömür gecer mi iyi düsünün.

Bi tuhaflik hissetmekte haklisiniz. Iyice düsünün, icinize sinmiyorsa evlenmeyin. Evlendikten sonra en romantik erkek bile kendini saliveriyor. Bu adamla bi ömür gecer mi iyi düsünün.
Annem diyor sen açarsın babam senin evliliğin çok güzel olacak diyor anne babayı dinleyecek değilim ama yani o kadar saçma ki..
Bir de ben net bir insanım. İlerleyen süreçte açıkça konuşacağım. Heyecanın ruhun yok eğer isteğin yoksa girme bu yola diyeceğim. Daha evlenmedik sadece teklif etti neticede..

Annemde her gün üzgün bitireceğim diye korkuyor bir yandan da bana faturasını kesme diyor. Ya bu aileler neden böyle gerçekten. Bende başlarının etini yiyorum biraz sanırım 😂

Baskalarini dusunerek evlenilmez . Bana anormal gelen yanlari var . Sabah ve gece gunaydin cnm iyi aksamlar cnm diyen biri ne gorev gibi görüyor bi mesaji. 50 yasina yaklasmis ve eksik olan bir seyi tamamlamaya calisiyor iste. Heyecan aksiyon beklemeyin bu
Kisiden . Bi de neden gorucu usulu daha 34 yasindasiniz kendi sevdiğiniz seçtiğiniz biriyle evlenin. En azindan bu seyler kotu giderse kimseyi suclamamis olursunuz. Bu kisiden bi cacik olmaz sorunlu gibi geldi bana

Baskalarini dusunerek evlenilmez . Bana anormal gelen yanlari var . Sabah ve gece gunaydin cnm iyi aksamlar cnm diyen biri ne gorev gibi görüyor bi mesaji. 50 yasina yaklasmis ve eksik olan bir seyi tamamlamaya calisiyor iste. Heyecan aksiyon beklemeyin bu
Kisiden . Bi de neden gorucu usulu daha 34 yasindasiniz kendi sevdiğiniz seçtiğiniz biriyle evlenin. En azindan bu seyler kotu giderse kimseyi suclamamis olursunuz. Bu kisiden bi cacik olmaz sorunlu gibi geldi bana
Doğru diyorsunuz bende de sadece mantık yok açıkçası hoşlanıyorum yani seviyorum diyemem o gözlerimin içine bakarak seni seviyorum diyor ama niyeyse inanasım gelmiyor.
Gerçi bugüne kadar sevdikte ne oldu. Bende o sebeple bir de bu şekilde denemek istedim. Sonuçta hissiyatım var ona.

Bakalım ne olacak hayırlısı olsun diye bu yola girdim. Ama aynen ruh yok yani evet öpüyor elimi tutuyor ama aşırı heyecanlı. Geçmişte görüştüğü olmuş ama ciddi görüşmemiş. Yani aklım beni aramaması arayınca benim zorumla arayıp 10 sn. Konuşması ve 5 saat aralıkla mesaj atması.
Evet günaydın diyor iyi geceler diyor. Ama flört değiliz artık evlilik teklifi etti sonuçta. Aman ne zor iş bunlar ya.. adam geçmişimdeki hiçbir adama benzemiyor benzemesinde ama heyecanı yok adamın içi geçmiş sanki. Yan yanayken hep aynı muhabbetler. İletişimde sadece güzel şeyler. Yani hissediyorum o sebeple konu açmak istedim.
Eee içi geçmiş demek ki.

Annemde her gün üzgün bitireceğim diye korkuyor bir yandan da bana faturasını kesme diyor. Ya bu aileler neden böyle gerçekten. Bende başlarının etini yiyorum biraz sanırım 😂
Bu yaşta ailenizle ayni evde yaşamamak faydanıza olur.her anne baba da aklıselim değil.zaten kendi çocuğuna karşı objektif olamıyorlar.onlara göre evlendi mi evlendi.önünü arkasını düşünmek istemiyorlar.onlara göre evladı büyütürsün, okutursun, evlendirirsin. Görevlerini tamamlamaya çalışıyorlar.

Bu yaşta ailenizle ayni evde yaşamamak faydanıza olur.her anne baba da aklıselim değil.zaten kendi çocuğuna karşı objektif olamıyorlar.onlara göre evlendi mi evlendi.önünü arkasını düşünmek istemiyorlar.onlara göre evladı büyütürsün, okutursun, evlendirirsin. Görevlerini tamamlamaya çalışıyorlar.
Kesinlikle öyle ben zaten ayrı eve çıkacaktım bu yola girmeseydim. Ama hiçbir anne de çocuğunun kötülüğünü istemez diye de düşünüyorum..
Zaten annem ve babamda bu konuda artık şüphelenmeye başladı adamın içimi çekilmiş diyorlar çünkü tüm detayları ben anlatıyorum. Aslında birazda gerçekleri görsünler diye anlatıyorum.

Kesinlikle öyle ben zaten ayrı eve çıkacaktım bu yola girmeseydim. Ama hiçbir anne de çocuğunun kötülüğünü istemez diye de düşünüyorum..
Zaten annem ve babamda bu konuda artık şüphelenmeye başladı adamın içimi çekilmiş diyorlar çünkü tüm detayları ben anlatıyorum. Aslında birazda gerçekleri görsünler diye anlatıyorum.
Hiç gerek yok böyle şeylere.sen çık evine.onlara da bu konuya fazla karışmayın de geç.2 güne unutur giderler.

Sizde de aman yaşım geldi evleneyim havası var o yüzden ne beklediğinizi anlayamadım. Ortada normal süreçte olacak flörtlü, görüşmeli bir sevgililik yok ki.
Bu saatten sonra huzur ve mutluluk arıyorum. Deli divane aşk tabiki olmaz ama onda böyle ruh yok anlatmak istediğim bu…

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır benimle görüşmek isteyen birisi ile birlikteliğim var kendisi uzaktan akraba. Benimle görüşmek istemiş kabul ettim biraz görüştük bu 1 yıl içinde ben bazı sebeplerden uzak durdum.
Neyse gel git zaman tekrar konuşmaya başladık. Evlilik teklifi etti. Aşk mesajları her şey romantik benden etkilendiğini düşünüyorum.
Lakin..
Ne arıyor ne soruyor. Sadece mesaj.. iletişim kuramıyoruz. Önceden başka şehirde yaşıyordu kesin dönüş yaptı şimdi benim şehrimde. Ben 34 o 42 yaşında.
Evlilik teklifine de biraz ben ittim açıkçası artık birisini tamamen uzatıp flört vs çekecek halim yok. Ailesini sevdim tanıştık.
Ama böyle sanki bişe var ben heves ediyorum her şeye gibi geliyor. İkimizde çalışıyoruz onun ekonomik durumu benden daha iyi. Hediyeler çiçekler alıyor. Ama haftada 1 görüşüyoruz. :KK51:Olay hediye de değil adamla iletişim kuramıyorum. Mesela geçmişimi hiç sormuyor merak etmiyor acaba cool mu duruyor diyorum. Elimi bile çekinerek tutuyor.
Zaten bu ruhsuzluğundan ilk zaman ben yapamayacağım dedim. Evi hazır alınmış ailesi annemle konuşuyor biz sizin kızı istiyoruz oğlumuzu da evlendirmek istiyoruz her şey güzel olacak vs..
Ama ortada bişe yok sadece bana evlilik teklifi etti. Kızlar bu yaştaki adam sizce ne olabilir. İkimizde üniversite mezunuyuz hani diyeceğim bir şey görmedi geçirmedi vs. Mühendis zaten. Ama adam yanımda iyi, kuzu ve sakin hiç tartışmıyor. Rol mü yapıyor. Ailesinin zoruyla mı görüşüyor bilmiyorum..
Ailesi de yabancı istemiyor öyle duydum.. çevrede kendilerince en iyi aday benim düşüncelerine göre.
Sizce durum nedir. Ben ne yapayım.
Mesela bayramda size geleceğiz dedi daha çıt yok. Bana evlilik teklifi etti annesi hayırlı olsuna aramadı benim annemi aramış. Kızımı da arayacağım gibi. :işsiz:
Zaten bütün sülale şok oldu nasıl teklif oldu gibi ve ailede o da bende dikkat çekiciyiz. Gözler üzerimizde yani.
Şu evlilik teklif olayını da ben biraz hızlandırdım. Bunla konuştum sürekli cafelerde mi oturacağız. Ben size geleyim sen bana gel öyle tanıyalım iç içe girelim diye. Lafa gelince sen olmasan ben hayatta evlenmem diyor. Nişan elbisesi bakıyorum diyor ben evdeki takımı giycem hiç sormuyor ne yaptın gibi.
Hiç ses etmiyor ama adamda heves yok sanki.
Bir yere gidiyor (teyze hala vs.) 5 saat ses yok hani bu dönemler gezmeli tozmalı aramalı sormalı olmaz mı bilemedim. Yan yanayken iyiyiz acaba akrabayız diye mi öyle davranıyor. Romantiklik yapıyor ama bişe var hissediyorum.. Yardımınıza ihtiyacım var.
Bu arada bonkör değer vermek maddiyat değil bir şeyi esirgemiyor farkındayım. Ama ruh yok yani hatta ona açık açık ailenin zoruyla görüşüyorsan görüşme bile dedim. Ne alakası var ben sana aşık oldum diyor. Seni seviyorum diyor.
Tamamen mantık evliliği yapıyor, hisleri, hislanmasi hevesi hiçbir şeyi yok.

Aşık adam 70 yaşında da olsa bi heyecanlı olur hevesli olur. İçi geçmiş bence hiç sizlik biri değil yaptığı jestleri bile annesi tavsiye veriyordur.

Back
X