Arkadaşlar hepinize iyi günler.Bu foruma yeni kaydoldum.Sizinle bir problemimi paylaşmak istiyorum.Kınamadan eleştiri yaparsanız çok memnun olurum.Sevgilim 3 senelik ilişkimizin ardından bana evlenme teklifi etti.Ancak 3 senedir beklediğim,heyecanla zaman kolladığım bu teklif hiç de istediğim gibi olmadı.Beni aradı ve beraber balık restaurantında yemeğe gideceğimizi söyledi.Bende işkillendim ve en güzel elbisemi giyindim.Yolda gelirken bir helvacı da durdu ve balıktan sonra iyi gider deyip paket yaptırdı.O an bu şekilde plansız evlilik teklifi olmaz umarım etmez diye dualar etmeye başladım.Daha sonra restauranta geçtik ancak bu restauranta sevmediğimi başka yerde yemek istediğimi söylememe karşın o restauranta geçtik.Yemekler yenildi,helvalar da yenildi baktım diz çöktü birden.Bende o heyecanlan evet dedim ancak 1 aydır üzülüyorum.Normalde sadeliği seven biriyim ancak hayalimde ki evlilik teklifi bu değildi.Sahilde otururken veyahut Başbaşa bir piknikte,yürüyüş yaparken teklif etseydi daha anlamlı okurdu.Restaurantta teklif etmeyi düşünmüş ama çiçek dahi almamış.En çok üzüldüğüm nokta ise o ana dair tek bir resmimiz yok çünkü beyfendi heyecandan telefonu garsona verip resim çektirmemiş.Bunlar aklıma gelince üzülüyorum,kendisine sinirleniyorum.Lütfen bana bir akıl verin