• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim istediğim şey kalabalıkta bir evlilik teklifi almak istemediğim ve mutlaka anı olarak bir fotoğrafın bulunmasıydı.O ana dair tek bir resmimiz yok.Nasıl evlenme teklifi ettiğini dahi hatırlayamıyorum şuan.O esnada bende çok heyecanlandığım için dediği şeyleri idrak edemedim.Sonradan bakınca mutlu olacağım bir resim veya video isterdim
Zihninizde varya o en güzel fotoğraf işte bir zaman sonra oraya gidin aynı masada burada evlenme teklifi almıştım diye küçük bir kare çekebilirsiniz. :KK51:

Niye hafızanıza kaydolmuyor mu? Bundan âlâ anı mı olur?
Valla ya aynen.
Konu sahibi kızmasın ama ben adamlara evlilik teklifini anlatan, hatta resmen kendi evlilik teklifini planlayan, o gün 2937737463 fotoğraf çeken instagramda 855 post paylaşan insanları aşırı gösteriş meraklısı buluyorum. Spontane gelişen şeyler daha doğal daha hoş geliyor bana. Adamın benim yönlendirmeme ihtiyaç duymadan hazırlanması teklif etmesi daha çok heyecanlandırır beni.

Zihninizde varya o en güzel fotoğraf işte bir zaman sonra oraya gidin aynı masada burada evlenme teklifi almıştım diye küçük bir kare çekebilirsiniz. :KK51:
Bunu erkek arkadaşıma söyledim.En azından bir resmimiz olsun tekrar gidelim diye umarım olur.Fotoğraflar benim için çok kıymetli çünkü

Sosyal medya kullanan biri değilim.Yaşadığım şeyleri göz önünde yaşamayı da sevmiyorum.Ancak tek bir resim dahi olmayışı çok üzüyor beni
Ay boşver bizim de yok ama o kadar çok fotoğraf var ki yok söz yok nişan yok düğün ohoooo . Arabada teklif etti taktı yüzüğü. Tek hayalim onun eşi olmaktı bir an evvel. Sizinde öyle olsun çok şanslısınız takdir edin sevgilinizi mutlu olduğunuzu gösterin.

Helva ne alaka ya bi an yüzük helvadan çıkacak sandim :) begenmedigin restorana zorla götürmesi de ayri abes. Zaten bi hazirlik yok ortada helvayi bile(!) yoldan gecerken alio. Pek ala senin istediğin nereyse oraya cevirebilirdi rotayi. Yok ya bu adam zaten senin de içine sinmemis bence.
İçime sinmeme gibi bir durum söz konusu değil.Sadece üzüldüğüm bir noktayı paylaştım sizlerle.Yazımı yazarken kınamadan eleştirmenizi de rica etmiştim 🙂

Ay boşver bizim de yok ama o kadar çok fotoğraf var ki yok söz yok nişan yok düğün ohoooo . Arabada teklif etti taktı yüzüğü. Tek hayalim onun eşi olmaktı bir an evvel. Sizinde öyle olsun çok şanslısınız takdir edin sevgilinizi mutlu olduğunuzu gösterin.
Beni kınamadan yaptığınız bu yorum için teşekkür ediyorum.Haklısınız belki de henüz nişan,düğün aşamasına gelmediğimiz için evlilik teklifi en önemli olay gibi hissediyorum 💐

Valla ya aynen.
Konu sahibi kızmasın ama ben adamlara evlilik teklifini anlatan, hatta resmen kendi evlilik teklifini planlayan, o gün 2937737463 fotoğraf çeken instagramda 855 post paylaşan insanları aşırı gösteriş meraklısı buluyorum. Spontane gelişen şeyler daha doğal daha hoş geliyor bana. Adamın benim yönlendirmeme ihtiyaç duymadan hazırlanması teklif etmesi daha çok heyecanlandırır beni.
Ben herhangi bir yerde paylaşmak için fotoğraf istemiyordum.Sosyal medya kullanmıyorum zaten.Kendim için,ileride çocuklarıma gösterebilmek için anı kalmasını istiyordum

İçime sinmeme gibi bir durum söz konusu değil.Sadece üzüldüğüm bir noktayı paylaştım sizlerle.Yazımı yazarken kınamadan eleştirmenizi de rica etmiştim 🙂
Neyi kınadım ki. Tuhaf degil mi evlilik teklifi arasinda helva paketletmek. Madem buna sasirmiosun benzer zevkleriniz var neyi sorun ediosun o zaman. Öyle rica üstüne yorum yazilmio ya valla olmuo yani oyle ismarlama. Hayat hep umdugun gibi degil yani oyle söyleyim sen anla.

Ben herhangi bir yerde paylaşmak için fotoğraf istemiyordum.Sosyal medya kullanmıyorum zaten.Kendim için,ileride çocuklarıma gösterebilmek için anı kalmasını istiyordum
E anlatırsınız, adam uğraşmış çabalamış. Başkalarıyla kıyaslamanın mantığı nedir ki?

Ne kadar prensessiniz! Hayatta içinizde uhte kalacak çok şey olacak. Olan olmuş biten bitmiş. Bir kez daha mı evlilik teklif etsin? Beklentiniz ne?
Bu durum beni üzdüğü için sizlerden yardım istemiştim.Bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diye.Karşımda ki insana prens gibi davranıyorsam prenses gibi muamele etmesini bekleyebilirim.Bu gayet normal bir durum

Benim istediğim şey kalabalıkta bir evlilik teklifi almak istemediğim ve mutlaka anı olarak bir fotoğrafın bulunmasıydı.O ana dair tek bir resmimiz yok.Nasıl evlenme teklifi ettiğini dahi hatırlayamıyorum şuan.O esnada bende çok heyecanlandığım için dediği şeyleri idrak edemedim.Sonradan bakınca mutlu olacağım bir resim veya video isterdim
Anı olarak kalabilmesi için iyi olurdu ama olmaması da birşey kaybettirmiyor
Daha başka güzel anılarınız olur kim bilir
Çok takılmayın bence

Anı olarak kalabilmesi için iyi olurdu ama olmaması da birşey kaybettirmiyor
Daha başka güzel anılarınız olur kim bilir
Çok takılmayın bence
Haklısınız.Bu durum ilişkimizi kötü etkiliyor.Çünkü o gün aklıma her geldiğinde sevgilimle arama set çekiyorum istemsizce.İkimize de zarar veriyor bu düşüncem

1 aydır bunu kafaya takıp üzülüyorsanız evlenince 1 senede çökersiniz.
Evlilik=Az beklenti, çok mutlulk.
Çok ince düşünceli davranıyorum sevgilime karşı.Doğum günleri,yeni iş başlangıçları,başka bir eve kiracı çıkması..vs günlerini hiç atlamadan hediyelerimi alırım tebrik ederim ancak kendisi benim kadar ince düşünceli değil.Evlilik teklifinde de istediğim düşünceliliği göremeyince üzüldüm sanırım.Biraz fazla takıyorum bu durumu çok haklısınız.

Bu durum beni üzdüğü için sizlerden yardım istemiştim.Bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diye.Karşımda ki insana prens gibi davranıyorsam prenses gibi muamele etmesini bekleyebilirim.Bu gayet normal bir durum
Cıkmanız için bişeyler söylüyoruz ama ikna olmuyorsunuz. İnsanlar size olumlu şeyler yazdığında da Hâlâ fotoğraf istiyordum açıklaması yapıyorsunuz.

Herkes bu Psikolojiden çıkmak istediğinize emin olamamaya başlıyo haliyle.

Beni kınamadan yaptığınız bu yorum için teşekkür ediyorum.Haklısınız belki de henüz nişan,düğün aşamasına gelmediğimiz için evlilik teklifi en önemli olay gibi hissediyorum 💐
Rica ederim canım. Ama bu kadar herşeye kafayı takıp üzülme. Asıl kafaya takılacak meseleler olacak ki inşallah olmaz o zaman dersin bu dert mi diye bizim gibi 😁 Eşinden bir tane sevgi sözcüğü duymak için çırpınan kadınlarla dolu bu dünya. Sevgiye sahip çıkalım diyorum saygılar 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X