• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik teklifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu durum beni üzdüğü için sizlerden yardım istemiştim.Bu psikolojiden nasıl çıkabilirim diye.Karşımda ki insana prens gibi davranıyorsam prenses gibi muamele etmesini bekleyebilirim.Bu gayet normal bir durum

iyi niyetle bakarak bu psikolojiden çıkmaya çalışabilirsiniz. Eminim erkek arkadaşınız elinden gelenin en iyisini yapmıştır. Bu kadar düşünenilmiş. Herkes her zaman bizim gibi düşünemeyebilir.

bu prenseslik ve beklentiler de sizi üzer. Onlardan da kurtulmaya çalışın.

iyi niyetle bakarak bu psikolojiden çıkmaya çalışabilirsiniz. Eminim erkek arkadaşınız elinden gelenin en iyisini yapmıştır. Bu kadar düşünenilmiş. Herkes her zaman bizim gibi düşünemeyebilir.

bu prenseslik ve beklentiler de sizi üzer. Onlardan da kurtulmaya çalışın.
Haklısınız.Bu anı güzel bir anı olarak hatırlayıp sevgilime daha içten teşekkür edeyim ben. Bazen güzel şeyleri bir kenara itip olumsuzluklara kaptırıyorum kendimi.💐

Rica ederim canım. Ama bu kadar herşeye kafayı takıp üzülme. Asıl kafaya takılacak meseleler olacak ki inşallah olmaz o zaman dersin bu dert mi diye bizim gibi 😁 Eşinden bir tane sevgi sözcüğü duymak için çırpınan kadınlarla dolu bu dünya. Sevgiye sahip çıkalım diyorum saygılar 🥰
Ay Allah güzel bir evlilik nasip etsin hepimize.O zamansa ben sevgiye sahip çıkma yolunda adımımı atayım.Sevgilerle💖

yürüyüş yaparken teklif etseydi daha anlamlı okurdu.

Gercekten yürüyüş yaparken mi evlilik teklif etseydi? Peki öyle yapsaydi konu açar miydiniz? Bu daha mi anlamli olurdu?

Helva ne alaka ya bi an yüzük helvadan çıkacak sandim :) begenmedigin restorana zorla götürmesi de ayri abes. Zaten bi hazirlik yok ortada helvayi bile(!) yoldan gecerken alio. Pek ala senin istediğin nereyse oraya cevirebilirdi rotayi. Yok ya bu adam zaten senin de içine sinmemis bence.

Gercekten okurken ben de helvadan mi cikacak yüzük baliktan mi diye düşünmedim değil...

Sosyal medya kullanan biri değilim.Yaşadığım şeyleri göz önünde yaşamayı da sevmiyorum.Ancak tek bir resim dahi olmayışı çok üzüyor beni
Yahu kadınlardaki bu cinsiyetçiliği de anlamıyorum ben. Tamam evlenme teklifini erkekten bekliyoruz , ki neden erkeğe yapışmış kalmış bu görev anlamadım ama, ama fotoğraf çekme işini de siz düşünseydiniz o zaman.

aşkım bi fotoğraf çektirelim anı olur diyip telefonunuzu garsona falan verseydiniz.

konuk oyuncu gibi her şey ayağınıza gelsin diye beklemeyin.

kendinizi suçlayın o zaman neden akıl edemedim fotoğraf işini diye.

Çok ince düşünceli davranıyorum sevgilime karşı.Doğum günleri,yeni iş başlangıçları,başka bir eve kiracı çıkması..vs günlerini hiç atlamadan hediyelerimi alırım tebrik ederim ancak kendisi benim kadar ince düşünceli değil.Evlilik teklifinde de istediğim düşünceliliği göremeyince üzüldüm sanırım.Biraz fazla takıyorum bu durumu çok haklısınız.
Erkekler kadınlar kadar ince düşünmez, genelde kavga çıkmasın diye ince davranmaya çalışırlar.
İçte biriken şeyler ilişki için tehlikelidir. İçinizde kalan şeyleri kibarca ifade edin, biriktirneyin.
Sevildiğinize eminseniz beklentilerinizi düşük tutun. Bahsettiğiniz inceliklerin çeyreğini eşime yapmamışımdır.
Bunlar yapı meselesi, sevgi göstergesi değil.

Mucize doktor dizisinde bir bölüm vardı bana onu hatırlattı.Beliz daha önce hastanede dahi olsa evlilik teklifi için gün sayarken Ferman daha sonra içinden geldiği için çöp atarken teklif etmişti.Tabi hayal kırıklığı olmuştu kadın bunu yansıttığı için ilişkileri zedelenmisti.Onemli olan bana göre aşk eşim de içinden geldiği an teklif etmişti ne organize ne bir şey önemli olan mutluluk ve birlikte geçireceğiniz güzel günler

Yahu kadınlardaki bu cinsiyetçiliği de anlamıyorum ben. Tamam evlenme teklifini erkekten bekliyoruz , ki neden erkeğe yapışmış kalmış bu görev anlamadım ama, ama fotoğraf çekme işini de siz düşünseydiniz o zaman.

aşkım bi fotoğraf çektirelim anı olur diyip telefonunuzu garsona falan verseydiniz.

Kendime de kızdım zaten.Madem o akıl edemedi sen niye akıl etmedin diye ? 🙂

Erkekler kadınlar kadar ince düşünmez, genelde kavga çıkmasın diye ince davranmaya çalışırlar.
İçte biriken şeyler ilişki için tehlikelidir. İçinizde kalan şeyleri kibarca ifade edin, biriktirneyin.
Sevildiğinize eminseniz beklentilerinizi düşük tutun. Bahsettiğiniz inceliklerin çeyreğini eşime yapmamışımdır.
Bunlar yapı meselesi, sevgi göstergesi değil.
Fazla beklenti yoruyor insanı.Ben maalesef inceliği sevgiye bağlı kıldım şuana kadar.O yüzden böyle küçük konular bile fazlasıyla üzüyor beni

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X