evlilik teklifi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmaz öyle. Açık açık sana söylemesi lazım nedenini
Ama sende üzerine gitme
Gerekirse biraz geri çek kendini, sorduğunda da önümü göremiyorum, geleceğimi planlayamıyorum falan dersin. Bunları şikayetçi gibi değil biraz hüzünlü mağdur şekilde yap.

erkeklerin ciddi adımlar atmadan önceki başlıca sorunu henüz bir aileyi geçindiremeyecek olduklarını düşünmeleri veya henüz maddi birikiminin evlenmek için yetersiz olduğunu düşünmeleridir...zaman ver den kasıt büyük ihtimal budur...erkek maddi açıdan kendini hazır hissetmedikçe buna adım atmayacaktır...

bir arkadaşın yorumu güzeldi, biraz uzak durun başka alternatifleri de değerlendirmeye başladığınızı gösterin demiş, son derece doğru...bırakın o sizi kacırmamaya calissin, siz onun hazır askeri olmayın...ayrıca evlilige hazır hisseden birileri herzaman vardır, bunu ona hissettirin...bakalım ne yapacak, gelismeleri de haber verin bize :)

Evlilikten korkuyor olabilir,erkekler kolay kolay evlenmek istemez,sabredin olmadı ima edin çocuk sevgisi felan olaylara girin bakalım tepkisi ne anlar zaten:1:

Son düzenleme:
arkadaşlar uzun süredir bir sevgilim var.artık evlenmek ve mutlu sona ulaşmak istiyorum onu çok seviyorum fakat bir türlü evlenme teklifi alamadım...ne bir söz oldu ne bir nişan :( bizden sonra tanışan arkadaşlarım birer birer evlendi. bizde hala tık yok...bu durum beni ister istemez üzüyor.o zamanı gelince her şey olur diyor ama ortada bir zamanda yok şu an.yeni tanışıp birer birer evlenen arkadaşlarımı gördükçe sabredemiyorum.kendimi mutsuz hissediyorum...bu konuda sizin düşünceleriniz neler?

erkekler evlilikten korkar derler onunkı de oyle bir durum mu acaba... ya da daha hazır değil..

.... kısmet işi derler ya başına nikah gececek zaman belli derler sizin vakıt gelmemiş daha demek :)

Erkekler evlilik konusunda daha temkinli adımlar atma taraftarı genelde. Maneviyatı psikolojisi ayrı bir de maddi olarak kendilerini yeterli hissettikleri zamanı bekliyor olabilirler.

şöyle bir şey var konu açılıyor ara ara ama sonuca gidilemiyor.zamanda ömürde akıp gidiyor bir yandan.durum böyle olunca insanın morali bozuluyor...arkadaşlarım birer birer evleniyor,bende bol bol iç geçiriyorum...

evet arkadaşlar gelen fikirlerin hepsi çok değerli,herkes kendi açısından bana yardımcı olmaya çalışmış.hepinize çok teşekkürler.

bence sizi cepte biliyor onu çok sevdiğiniz belli rahatı da yerindeyse neden sizinle evlensin ki ? biz birbirimizi tanıyorduk ama sevgili değildik. sevgili olduktan 4 ay sonra ailesi ile tanıştım. tanıştıktan 1 ay sonra evlilik teklifimi aldım. sonra askere gitti. askerde olmasına rağmen 10 ay sonra sözlendik. şimdi kasımda gelecek kısmetse 3 ay içinde de evlenmeyi planlıyoruz. ama bu süreçte ben hiç ısrar etmedim. bence evlenmeye niyeti olan bunu belli eder. maddi durumu olmasa bile şuan maddi olarak hazır değilim en azından bi nişan yapalım 1 sene sonra falan da evleniriz der. bence sevgiliniz ciddi düşünmüyor.

Demek ki evliliğe hazır değil.Bu durumda üstelemende çok fayda etmez hatta ters teper.
Bu durumların çok uzatılmaması taraftarıyım. Maddi ya da önemli bir sebep olmadığı sürece.
Bende 5. ayımızda evlilik teklifi aldım 8. ayda nişanlandık.
Adını koymalı en azından ama evlilik erkek arkadaşına şuan için uzak görünüyor.Sana söylemediği bir sebep yoksa eğer.

aah ah.. ayni sorun bendede var.. iki yildir beraberiz yas is vs hic bi engel yok önümüzde... yeterincede para biriktirdik ikimizde ama zamani var diyodu.. bir yildir bu zamanin gelmesini bekledim ama ne zaman geliyo nede istek.. ve bir hafta önce ayrildim beni oyaladigini düsündügüm icin..! :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X