Evlilik teklifinden sonra degisti :(((

usaklim64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
34
0
36
Almanya
arkadaslar erkek arkadasim bi trafik kazasi gecirdi ...aklimizda hic evlenmek diye birsey yokdu heleki onun daha bi 2-3 sene sonrasina düsünüyordu fakat kazadan sonra bana hastanede evlenme teklfii etdi cok korktugunu ve benimle evlenmeden önce ölmek istemedigini söyledi neyi bekledigimizi sordu evlenelim falan filan... fakat bu tekliften sonra bana karsi cok degistini hissettim bana eskisi gbi ilgi göstermiyor tavirlari hareketleri cok degisti aradan sadece 1 hafta gecti kizlar bir erkek sizce neden böyle yapar ??

önceliklerini değiştirmiş olabilir.
söylediğin gibi ölümü dile getirmişse demek ki artık daha farklı şeylere odaklanmış olabilir.
bence de konuşmalısın ki aklındakileri seninle paylaşsın.

Biranda değişmesinin nedenini onunla konuşarak anlayabilirsin canm. Ve bence doktoruylada konusmalisin saglık durumunun iyi olduğunu bilmelisin belki senden sakladığı birşey vardır evlenmeden ölmek istemiyorum dediğine gore yada korkudan olabilir. Dediğim gibi yap bence

O an kaza psikolojisi ve ölüm korkusuyla evlenme teklif etmiş sonradan aklı selim düşününce teklifinden ötürü pişman olmuş gibi geldi bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…