Evlilik teklifine giderken ne giyilir?

Minicikfzt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
4.210
8.847
158
31
Baya açık etti evlilik teklifi edeceğini. Bir ay önceden bir şeye rezervasyon yaptırmış bana hediye almış bana çok güzel bir sürpriz hazırlamış öyle dedi. Sen ne giyeceksin ona göre giyiniyim diyince takım elbise giyerim dedi demek ki şık bir yer. Ben ne giymeliyim? Mevsimlik hiç şık elbisem yok. Salı gününe kadar almaya vaktim de yok. Arkadaşım elbise verecek büyük ihtimalle ama saç baş vs önemli. Siz evlilik teklif alacağınızı düşündüğünüz yere nasıl hazırlandınız?

Kız niye vaktin olmasın hemen çık al yarın. Gerekirse işten 1 gün kaytar😁

ADL night zoom gayet uygun fiyatlı.
İpekyol da çok iyi gece elbiseleri oluyor.
Bütçen sağlamsa Roman derim😁

Onun dışında düz dünya abiyeci hepsinde gece elbiseleri kokteyl elbiseleri var. Yarın 12de açılır dükkanlar 4e kadar seç, acil tadilat yaptır yarın sabaha hazır misssss❣️

Bütçen nedir? Hangi şehir?

Son düzenleme:
Böyle açık açık söylenmesini hiç sevmem ama olan olmuş. Şık bir elbise giyin bence mevsime uygun olmasına gerek yok başkasının elbisesiyle gitmeyin özel bir durum sonuçta. Bu elbiseyi evlenme teklifi alırken gitmiştim anısı benim hoşuma giderdi. Zaten kış ayında değiliz şık bir mekanda garip durmaz. Saçınızı makyajınızı da abartmayın özenli ama aşırı yapılı yapılı olmasın.

Ve lütfen tekliften sonra she said yes yazıp paylaşmayın 🤪

Bana da açık açık söylemişti ama ansızın yakalandım. Makyajsız en rahat halimle 🤔yine de cok güzeldi. Bence hoş bir elbise giy topuklularla takılarla kombinle

Doya Doya Moda konsepti mi bu

neyse şaka bir yana mutluluklar

lakin bu mevsimde yakım elbise ile nereye gidilir

yani ne bileyim gündüz işe dahi kimse takım elbise ile gitmiyor da akşam yemeğe takım elbise ile gitmek bana uç geldi

tamam kabul ben odunum ama nasıl yerler bu dediğiniz yerler yani hiç abiye kıyafetli kadın, takım elbiseli erkek gidilecek yerleri getiremedim gözümün önüne

alışkın iseniz dizde bir klasik elbise iş görür, ille canlı renkli çiçekli olması vs gerekmez klasik iş yemeği modunda elbise olabilir bence

yarasa kol vs de kurtarır

altına da stiletto oldu bitti

Beyaz giyin yani deyin ki bak beyazlar içinde önceden gör beni, nasıl yakışıyor :KK48:

Şaka bir yana, klasik, desensiz ama şık bir kumaş elbise giyebilirsiniz, hafif renklerde, vücudunuza tam oturan belden oturtmalı
MissCherryBlossom MissCherryBlossom doğru söylüyor bu konuda, adL kesinlikle çok başarılı, kesinlikle eliniz boş dönmezsiniz

Bu arada şimdiden tebrikler :KK200:

Ben şık giyinmeyi beceremem pek.
Evliliği de iyisinden beceremedim zaten.
Ayy çok beceriksiz hissettim. :KK14:

Size mutluluklar.

Ay teklif alsaydım da üstümde tişört olsaydı keşke kıskandım bak şimdi :63: ama güzel bir midi elbise sanki hoş olur

Ben şık giyinmeyi beceremem pek.
Evliliği de iyisinden beceremedim zaten.
Ayy çok beceriksiz hissettim. :KK14:

Size mutluluklar.

nomu öyle deme

gayet iyisin her şeyi becerirsin

evliliğinde de çok büyük sıkıntılar yok

herkes kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyor

boş ver sen onları

al kızını uyanınca kucağa birlikte -baba evde ise- onun dibine sokulun

nomu öyle deme

gayet iyisin her şeyi becerirsin

evliliğinde de çok büyük sıkıntılar yok

herkes kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyor

boş ver sen onları

al kızını uyanınca kucağa birlikte -baba evde ise- onun dibine sokulun

Hehe çok tatlısın. Teşekkür ederim.
Ama ben gerçeklerle koyun koyuna yaşamasını bilirim:D

Ne tatlı heyecanlar.
Insan özeniyor.
Allah mesut etsin.
Hep bu vakitlerdeki gibi olsunlar.

Sizin için biraz araştırdım, bahsettiğim modeller bunlar gibi, tabi renkleri size kalmış.
Bir bakın isterseniz hem fiyatları uygun hemde başka bir zaman yine giyilebilen kullanışlı modeller :KK66:

Eklentiler

• Screenshot_20201011_154038_trendyol.com.webp
    Screenshot_20201011_154038_trendyol.com.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 121
  • Screenshot_20201011_153919_trendyol.com.webp
    Screenshot_20201011_153919_trendyol.com.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 107
Teklif aldim ama haberim yoktu dolayisiyla özel hazirlik yapmadim. 😂
Madem herşeyi soylemiş rezervasyon yaptirdigi mekanin neresi oldugunu da soylesin, kiyafet seçmeniz daha kolay olurdu. Nereye gittigini bilmeden kiyafet secmek zor olmaz mi? 😬
Mutluluklar dilerim.

Ben de bunları beğendim 😁

Ben de beceremem. Yani normalde öyle takım elbise giyilen yerlere gitmiyoruz biz de ordan anladım teklif edeceğini yoksa teklif edeceğim diye açık açık demedi. Bir ay önceden nereye rezervasyon yapılır hiç fikrim yok

Sizin için biraz araştırdım, bahsettiğim modeller bunlar gibi, tabi renkleri size kalmış.
Bir bakın isterseniz hem fiyatları uygun hemde başka bir zaman yine giyilebilen kullanışlı modeller :KK66:
Ya çok teşekkür ederim buna çok benzer elbisem var o halde onu giyebilirim❤️

Ben de bunları beğendim 😁

kız bunlar 15000 TL

bir de cidden bunları giyip nereye gidilecek

Bursa da olanlardan birisi beni aydınlatsın

örneğin bunlar giyilip akşam nereye yemeğe gidebiliriz

özendim ben de gideceğim :))))

Teklif aldim ama haberim yoktu dolayisiyla özel hazirlik yapmadim. 😂
Madem herşeyi soylemiş rezervasyon yaptirdigi mekanin neresi oldugunu da soylesin, kiyafet seçmeniz daha kolay olurdu. Nereye gittigini bilmeden kiyafet secmek zor olmaz mi? 😬
Mutluluklar dilerim.
Teklif olacağını da söylemedi ama bence edecek. Çok ağzından laf almaya çalıştım ama söylemedi söylersem niye söyledin dersin üzülürsün dedi. Ben öyle diyince iyice emin oldum tekliften

Back
X