Evlilik teklifini reddettim

Ettirmeyeceğim artık da
Nasıl toparlarım
Belki saçma ama siz evlenme teklifi sürprizi hazırlayın bende hazırladığım için kabul etmedim dersiniz belki çocukça ama bana mantıklı geldi ya da açık açık konuşun bir anlık korku ile aslında vermek istediğim cevabı veremedim vs diye

Akşam gelecek ve konuşacağız

Onu seviyorum.
Ama şöyle söyleyim,daha yoğun seven,aşkını doya doya yaşayan,ilgiye sevgiye boğan taraf karşı taraf.Çok sevilmenin çok değer görmenin keyfini yaşamakla başladı ilişkimiz.Beni sevmesi hoşuma gitti. Zamanla ben de onu sevdiğimi anladım
ilişkinizin akışı çok güzel eril dişil denge yerinde. bence doğru bir ilişki stili. Gönlünü alsanız ne güzel olur:)

ilişkinizin akışı çok güzel eril dişil denge yerinde. bence doğru bir ilişki stili. Gönlünü alsanız ne güzel olur:)
Konuştuk akşam eve gelecek konuşacağız ona karşı dürüst olacağım,onu sevdiğimi,onunla planlarım olduğunu sadece yalnlış bir zamanda teklifin geldiğini benimde son dakika anlamsız bir şekilde korkup öyle dediğimi ilk evlilikten kaynaklı. Bana 1-2 ay zaman vermesin herşeyi kafamda olgunlaştırıp benim yüzükle ona gelmemi beklemesini
O zamana kadar rutinimize dönelim,evimize gel,kaldığımız yerden devam edelim diyeceğim

Valla kızma konu sahibesi ama ben yeterince svmediğini düşünüyorum. yeterince seviyorsan zaten can atardın toruup alsam mı almasam mı bu adamı diye düşünmezdin. Aşk böyle, ortası yok, varsa var yoksa yok.
benim aklıma birde şey geldi hani acaba hanımefendi evlenmek istemiyor mu? Bilinçaltı otomatik olarak böyle ani bir tepki vermişte olabilir istemediği için.

Kızlar merhaba

Şimdi sırası değil ama ellerim titriyor adrenalinden mi sinirden mi artık.

1.5-2 yıla yakın süren doludizgin saygı/sevgi çerçevesinde devam eden,güzel bir ilişkim var.

Son 3-4 aydır teklif edeceğini ima ediyordu ve bende onunla gelecek kurmak istiyordum.

Son bir hafta biraz gergin/kırgın geçti( kavga etmedik) son olaylardan kaynaklı,regl öncesi vs sebepleri (başka bir şey yok)

Ve dün gece bana evlilik teklifi yaptı, ben de HAYIR dedim. Çok üzgünüm. Korkudan şaşkınlıktan veya şımarıklıktan değil(yaşım 38) bir evlilik geçirdim daha önce yani az çok tecrübe var ikili ilişkilerde.

Tamamen son bir haftanın gerginliği/küslüğü yüzünden. Uyuzluğumdan tamamen.

Elle tutulur bir şey yok ama ben aptal ergen gibi davrandım.
Haşlayın beni yada sevin, ne yaparsanız yapın:olamaz:
Bunu kurtarmanın tek yolu kendiniz teklif etmeniz :KK24:

Valla şuan haşlanmayı hak ediyorsun :( Şakası bir yana sakin bir ortam yaratıp tüm düşüncelerinizi şeffat bir şekilde anlatın

Konuştuk akşam eve gelecek konuşacağız ona karşı dürüst olacağım,onu sevdiğimi,onunla planlarım olduğunu sadece yalnlış bir zamanda teklifin geldiğini benimde son dakika anlamsız bir şekilde korkup öyle dediğimi ilk evlilikten kaynaklı. Bana 1-2 ay zaman vermesin herşeyi kafamda olgunlaştırıp benim yüzükle ona gelmemi beklemesini
O zamana kadar rutinimize dönelim,evimize gel,kaldığımız yerden devam edelim diyeceğim
Ay haber verin lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben esime cok asik oldum ama ilk basta iliskiyi ve evlenmeyi isteyen taraf oydu, evlenmeye sicak bakmayan taraf bendim. Biz de beraber yasiyorduk ama esim benim de sizin gibi hayir diyecegim korkusuna yalnizken degil halka acik alanda (ucak 🙈) evlenme teklif etmisti.

Ben sizin duygu durumunuzu da anliyorum ama iyi bir iliskiymis, karsi taraf cok uzulmustur. Cagirin eve gelsin ona guzel bir masa hazirlayip, siz evlenmek istediginizi soyleyin bu defa, bence iyi gelecektir.

Son 3-4 aydır imalarını görüyrosanız istemiyorsanız açık açık söylemeliydiniz. İstiyorsanızda kendinizi bu 3-4 ayda hazırlıyor olmalıydınız. Süreci çok yanlış yönetmişsiniz :(

Aşığım demedim,zaten evlilik için sadece aşk yetersiz
Aşk evliliği yaptım daha önce aşk kurtarmadı o evliliği.
Onun beni sevmesini seviyorum,bana davranışını,bana olan kalp atışını heyecanını.
Ben de onu seviyorum ama onun kadar değil belki.
O zaman kimseyi oyalamamalısınız..

Anlaşılan evlenirsenizde, evlenmiş olmak için evleneceksiniz o zaman karşı tarafın her türlü kalbi kırılacak.

Kızlar iyi geceler,ben geldim☺️
Akşam 19:00 gibi eve geldi,gecenin bu saatine kadar konuştuk,her şeyi ama her şeyi.
Tüm duygularımı düşüncelerimi tüm çıplaklığıyla anlattım,hepsine hak verdi,dün verdiğim tepkiyi de affetti yanlış bir zamandı diye kabul etti.
Bana 1-2 ay zaman ver kafamı toplayım sana daha sağlıklı bir kararla geleyim,evden gitme herşey olduğu gibi kalsın bir birimizi yaşayalım dedim.
Biraz bekle, her şey güzel olacak,bu sefer ben sana geleceğim dedim.
Uzun uzun konuştuk,o gün getirdiği pastayı kestik yedik içtik🥂 müzik dinledik. Tatlıya bağladık.
Hakkınızı helal edin boş yere konu açtım o panikle.İnsan kaç yaşında olursa olsun saçmalayabiliyor bazen her gün evlenip boşanmıyoruz sonuçta,hayatımızda kaç kere bu kararı veriyoruz,bunun ilki sonu yok,heyecan hep olur:KK16:

Kızlar merhaba

1.5-2 yıla yakın süren doludizgin saygı/sevgi çerçevesinde devam eden,güzel bir ilişkim var.

Son 3-4 aydır teklif edeceğini ima ediyordu ve bende onunla gelecek kurmak istiyordum.

Son bir hafta biraz gergin/kırgın geçti( kavga etmedik) son olaylardan kaynaklı,regl öncesi vs sebepleri (başka bir şey yok)

Ve dün gece bana evlilik teklifi yaptı, ben de HAYIR dedim. Çok üzgünüm. Korkudan şaşkınlıktan veya şımarıklıktan değil(yaşım 38) bir evlilik geçirdim daha önce yani az çok tecrübe var ikili ilişkilerde.

Ablacım naptın ya.İliski öyle maalesef süreyle olmuyor.Adam ciddiyse ailene diyip araştırıp evlenecektin.İyi mi kötü mu. diye

Kızlar merhaba

Birinci evlilik teklifi zaten reddedilir

Hayır evlenme teklifini kabul edince yarın mı evleniyorsunuz :27: hayır demeni hala anlamış değilim evet diyince kesin bilgi mi yani 🤣

Back
X