hiç ama hiç beklemediğim bir gün ve anda oldu(iyiki de öyle olmus romantık yemeklerden hoslanmam) 1 mayıstı sabahtan tekırdag'a gitmiştik akşamüstüne doğru bizim için deniz kenarında çok anlamlı bir yer vardır,ilk orda telefonla konusmustuk,tekırdagda kaldıgımız her gece oraya gıder hayaller kurardık,ilk orda birbirimize söz vermiştik vs..cok yagmur yagıyordu benımde ayagımda babet vardı arabadan ınmek ıstemedım zorladı benı semsıye actı ındık yuruyoruz ayaklarım camur ıcınde kaldı dedım gerı donelım arabaya tam konusmaya baslarken sozunu kesıp (nerden bılebılırdım kı evlenme teklıfı edecegını) neyse aldı kucagına benı arabaya bındırdı.yıne konusmaya baslayacak telefonum caldı yıne kesıldı bır kac bısey daha oldu en sonunda cocukcagız hıcbısey ıstedıgım gıbı olmadı benımle evlenırmısın dedı ve tek tası cıkardı sok oldum.hıc ummuyordum cunku o an..hadı dedim yuzugu taksana.o da cevap ver once dedı benim için hayır kelimesi bile yok,evlilik fikrini seninle sevdim dedim.yagmurun yagması olaya romantıklık mı kattı yoksa rezalet mı anlamadım ama cok mutluydum.hazıranda da sozlendık,ekimde nisanlandık kısmetse eylulde de evlenıyoruz