- 12 Kasım 2015
- 94
- 20
- 18
- Konu Sahibi Dilekkk1313
-
eşimle gidiyoruz ikna oldu başındayız daha.siz gittiniz mi ne yaptınız da işe yaradı ben umutsuzumda birazeğer eşinizi de götürebilirseniz etkili oluyor.
ama tek gitseniz bile size yarıyor
siz gittinizmi etkisi varmı cidden sonunda.tşkr...Kesinlikle gidin...
ben gittim;eşimle gidiyoruz ikna oldu başındayız daha.siz gittiniz mi ne yaptınız da işe yaradı ben umutsuzumda biraz
bizimde birikiyor konuşulamıyor,konuşunca kavga ediyoruz,beni istemiyor,kendime özgüvenimide sorgulamaya başladım artık..soğuk yani bana karşı, seviyor beni biliyorum ama neden böyle anlamıyorum.değersiz hissediyor insan kendini,oda bişeyleri düzeltmek istiyor ama bakalım ne olacak.aramızda 10 yaş var belkide oda bir etken.2 senedir çokk üzülüyorummm.teşekkrben gittim;
benle ilgili problem yok aslında
eşim agrasif ,suratsız,iletişimsiz birisi yani görünüşte, mesela derdimi anlatamam,dinlemez, ama başkasına arkadaşıma falan anlatmama da izin ermez,
neyse ben kv ile problemim olduğunu düşünerek gittim. sorunları masaya yatırdık bir bir çözdük,
ama eşimi götürmeye ikna edemedim bir türlü, her şekilde itiraz ediyor...ha itiraz ettiği halde sorun çözülüyor mu tabiki hayır birikiyor bakalım....
kesinlikle katılıyorumm.ama artık çaresiz kaldım bende çözüm bulamayınca bu yola başvurdumKeşke ücretleride makul olsada herkes kurtara bilse evliliğini
kesinlikle katılıyorumm.ama artık çaresiz kaldım bende çözüm bulamayınca bu yola başvurdum
üzüldüm keşke öyle yapsaymıssınız.bende çok çaresiz ve yanlız hissediyorum artık kendimi.çok çok iyi yapmışssınız ...
olay başka yere gitmesin ama bende bana dualar yazıp dönderen bi ruh bilimciye 1.000 lira nikit para yatırdım evliliğimi kurtarmak adına. ki uygulayamıyorumda . boşa gitti paramkeşke terapiste gitseymişim ..
Biz gidiyoruz mucize beklemeyin insanlar neyse o
üzüldüm keşke öyle yapsaymıssınız.bende çok çaresiz ve yanlız hissediyorum artık kendimi.
evet çok zor insanı yoruyor.amin hepimize huzurlu bi hayat versin rabbimRabbim evliliklerimize şifa versin çok zor huzursuzluk ...
Değişim için , kişinin önce o davranışı hata olarak kabul etmesi gerekir .. sonrada onu değiştirmeyi istemesi gerekir ..
Ama rest çekince
Ama gidince
Ama küsünce gösterilen değişim gelişim değildir
gel-işim olsundur ....
Evet gittik. yani söyle ki iki kisi arasında hakem gibi tercüman gibi oluyor terapist.Bizde etkili oldu mesela niyetinizi karsı taraf farklı anlıyor olabilir ama dısardan sizle hiç bir bağı olmayan biri aynı cümleleri kurarak bile anlatsa etkisi daha farklı oluyor(iyi anlamda).siz gittinizmi etkisi varmı cidden sonunda.tşkr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?