Evlilik terapisti ve psikolog yardımı

İnan çok faydası oluyor. Benim doktorum çok iyiydi belki bilmiyorum ama çok faydasını gördüm. Eşim aile terapistine gitmeyi kabul etmedi, boşandıktan sonra annem ile ilgili bir konu için gittik, kardeşim, eski eşim ve ben. Kimse boşandığımızı bilmiyordu da, boşandıktan 1,5 ay sonra benim tayinim çıkınca söyledik çevremize boşandığımızı. Her neyse, ben psikolg ile konuşurken krize girince annemden önce benimle ilgilendi psikolog. Evliliğim bitmişti ama ben bitmedim. Toparlanmama, kendime gelmeme çok yardımı oldu. Belki de olmasa şu anda bi enkazdım. Eski eşime gelince 1,5 yıldır aile terapistine gitmeyi kabul etmediği için başını duvarlara vuruyor. Anladı ki gitseydik kurtulacaktı evliliğimiz. Gitmedik, evlilik değil kurtulan ben oldum.

çok teşekkür ederim edacım.umarım faydasını görürüm.mesaj hakkın dolmadığı için burdan yazabiliyorum ancak
bu işler gerçekten tavsiye ile oluyor.özel muayenesi var mı çalıştığımız için özel olması şart maalesef

ben hiç iyi bir sevgili değildim

hiçbirzaman doğru düzgün ilişki kuramıyordum

saçma span takıntılarım oluodu saçma sapan davranıodum
ama hep doğru yapanın haklı olanın kendim olduğunu düşünüodum

sonra Selin KARACEHENNEMİ takip etmeye başladım
1 yıl boyunca hiç kaçırmadan izledim yazılarını okudum

ardındada şu an eşim olan kişi ile tanıştım
ve okadının ilişkide evlilikte nasıl davranmak gerektiğini söylediği şekilde a dan z ye uyguladım ilişkimde

2 yıl sevgili olduk 1 yıl nişanlı ve 1 gün bile ayrılmadık şu an bir buçk yıllık evliyiz mükemmel bir ilişkimiz var

eşimde herzaman söyler senin akıllı mantıklı davranışların bu ilişkiyi buraya getrdi
yoksa ben bu kadar düzgün bir ilişki yürütemezdim diyor
çok agresif ve kuruntulu kendisi

yazılarını nerden takip ettiniz nettenmi hangi siteden

ben hiç iyi bir sevgili değildim

hiçbirzaman doğru düzgün ilişki kuramıyordum

saçma span takıntılarım oluodu saçma sapan davranıodum
ama hep doğru yapanın haklı olanın kendim olduğunu düşünüodum

sonra Selin KARACEHENNEMİ takip etmeye başladım
1 yıl boyunca hiç kaçırmadan izledim yazılarını okudum

ardındada şu an eşim olan kişi ile tanıştım
ve okadının ilişkide evlilikte nasıl davranmak gerektiğini söylediği şekilde a dan z ye uyguladım ilişkimde

2 yıl sevgili olduk 1 yıl nişanlı ve 1 gün bile ayrılmadık şu an bir buçk yıllık evliyiz mükemmel bir ilişkimiz var

eşimde herzaman söyler senin akıllı mantıklı davranışların bu ilişkiyi buraya getrdi
yoksa ben bu kadar düzgün bir ilişki yürütemezdim diyor
çok agresif ve kuruntulu kendisi

ne kadar şanşlısın canım önlemini almışsın ve mantıklı davranmışsın maalesef kimse evliliğinin kötü gidebilceğini kendine itiraf edemediği için
önceden gidilmiyor bu erapistlere halbuki nişanlı iken gitmek yararlı olurdu

ISTANBUL ANADOLU guvenılebılır ıyı yoneldırebılecek bır terapıstte yardım alam ıstıyorum varsa gıden tavsıyede bulunabılecegınız bırıs cok sevınırım

Evet gittik evlilik terapisti cinsel terapist vs.vs. boşanmadık...fakat boşanmamız kesindi aldatma vardı ...eşim bu yüzden terapilere geldi ...genelde erkekler yakşlaşmıyorlar buna ve inanmıyorlar...son şansı olduğunu bilmese eşimde gelmezdi...eşim için çok faydalı oldu...üstüne birde bireysel terapi almalıydı gerçi ama almadı...sonuçta ona faydası olunca aldatmanın nedenleri ortadan kalktı bir daha denemeye karar verdik..birde kadını ve evliliği yanlış algıladığının farkına vardı ..işte böyle...istanbuldaysanız öneride bulunabilirim...

önerilerini alabilirmiyim?

Bizde geçen hafta gitmeye başladık 4 aylık evliyim ve şuan çekişme dönemindeymişiz. bugün gene randevumuz var kadıköy de moda da bir yere gidiyoruz. en baştan yapacağımızı şimdi yapıyoruz anlayacağınız. bakalım iyi gelecek mi ama insan profesyonel birine sorunlarını anlatınca gerçekten rahatlıyor.

evet gittik evlilik terapisti cinsel terapist vs.vs. Boşanmadık...fakat boşanmamız kesindi aldatma vardı ...eşim bu yüzden terapilere geldi ...genelde erkekler yakşlaşmıyorlar buna ve inanmıyorlar...son şansı olduğunu bilmese eşimde gelmezdi...eşim için çok faydalı oldu...üstüne birde bireysel terapi almalıydı gerçi ama almadı...sonuçta ona faydası olunca aldatmanın nedenleri ortadan kalktı bir daha denemeye karar verdik..birde kadını ve evliliği yanlış algıladığının farkına vardı ..işte böyle...istanbuldaysanız öneride bulunabilirim...

şuan nasılsınz.._?

evet gittik evlilik terapisti cinsel terapist vs.vs. Boşanmadık...fakat boşanmamız kesindi aldatma vardı ...eşim bu yüzden terapilere geldi ...genelde erkekler yakşlaşmıyorlar buna ve inanmıyorlar...son şansı olduğunu bilmese eşimde gelmezdi...eşim için çok faydalı oldu...üstüne birde bireysel terapi almalıydı gerçi ama almadı...sonuçta ona faydası olunca aldatmanın nedenleri ortadan kalktı bir daha denemeye karar verdik..birde kadını ve evliliği yanlış algıladığının farkına vardı ..işte böyle...istanbuldaysanız öneride bulunabilirim...

bızde gıdıyoruz, benmde esım aldatma gırısımınde bulundu. Faydasını gördü kaçıncı seanstasınız siz nasılsınız_? Ben eskıye gore daha ıyyım en azından ağlama nöbetlerım hafıfledı:18:

yazılarını nerden takip ettiniz nettenmi hangi siteden

Az once internetten bu kadina baktim.Bana kalirsa yazilarini hic okumazsaniz sizin icin daha iyi olur.Bir video izledim ki sadece bir dakika izlemek bile yetti.Aman derim uzak durun.
Bu arada evliligin 10 altin kurali demis de...
Birinci kural her zaman bakimli, neseli ,güzel olun en bastan cikarici kiyafetleri esiniz icin giyin
Ikinci kural arabulucu olun israrci olmayin....
Sadece bu iki kuralda bile kadina bicilen rolün ne oldugunu cok iyi görebiliyorsunuz.
Kadin sadece erkegi memnun etmek icin cabalamasi gereken bir varliktir.
Bir psikolog böyle düsünüyorsa ordan kacarak uzaklasin derim.
Kadinin kadin kimligine saygisi yok ki! Kime nasil yardimci olsun....

Az once internetten bu kadina baktim.Bana kalirsa yazilarini hic okumazsaniz sizin icin daha iyi olur.Bir video izledim ki sadece bir dakika izlemek bile yetti.Aman derim uzak durun.
Bu arada evliligin 10 altin kurali demis de...
Birinci kural her zaman bakimli, neseli ,güzel olun en bastan cikarici kiyafetleri esiniz icin giyin
Ikinci kural arabulucu olun israrci olmayin....
Sadece bu iki kuralda bile kadina bicilen rolün ne oldugunu cok iyi görebiliyorsunuz.
Kadin sadece erkegi memnun etmek icin cabalamasi gereken bir varliktir.
Bir psikolog böyle düsünüyorsa ordan kacarak uzaklasin derim.
Kadinin kadin kimligine saygisi yok ki! Kime nasil yardimci olsun....

Tamam doğru söylüyor bunları yaparsak hiç de aramız bozulmaz , sonra bozulan karakterim içinde bir randevu alırım olur biter oh miss....

Selin Karacehennem'in bir videosunu izledim az önce ; yanına sağlam giden deli çıkar, ne kadar seviyesiz bir kadın:53:

Selin Karacehennem 'in hangi videosu veya laflarını izlediniz bilmiyorum ama tam anlamıyla dinlememişsiniz sanırım. Onun anlatmak istediği şey erkek ve kadının düşünce mekanizmalarının farklı çalıştığı ve davranışlarına farklı yansıdığı. Bir evliliği veya ilişki de erkek ön planda olur ama birlikteliğe şekil veren kadındır. Kadın orda geyşalar gibi davranın demiyor yani. :37:

Özellikle kadınlara ilk olarak bakımlı olmayı öğütlemesi, Türkiye'de ki kadınlarının yarısından fazlasının bu konulara neredeyse hiç dikkat etmemesinden kaynaklanıyor bence...

Tam anlamiyla dinlemek mümkün degil ki zaten bir kac cümle yetiyor kacmak icin :)Söyledikleri kimilerine hitap ediyor olabilir ama ben sahsen böyle konusan bir insani ciddiye alamam.

PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK MERKEZİ

Son düzenleyen: Moderatör:
tüm yazılanları okudum ben de nişanlıyım ve aramızda büyük bir sorun var bu bizden kaynaklanmıyor biz birbirimizi çok seviyoruz ancak problem aileler konuya bir çözüm bulamıyoruz ayrılamıyoruz da ayrılma noktasına geldik ama. istanbulda önerebileceğiniz bir terapist rica ediyorum sizden bunun yararlı olacağına inanıyorum ilgilenen herkesi şimdiden tşk ederim Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın ikimiz de çok yıprandık:(...

tüm yazılanları okudum ben de nişanlıyım ve aramızda büyük bir sorun var bu bizden kaynaklanmıyor biz birbirimizi çok seviyoruz ancak problem aileler konuya bir çözüm bulamıyoruz ayrılamıyoruz da ayrılma noktasına geldik ama. istanbulda önerebileceğiniz bir terapist rica ediyorum sizden bunun yararlı olacağına inanıyorum ilgilenen herkesi şimdiden tşk ederim Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın ikimiz de çok yıprandık:(...

Benzer sorunlarla evliliğe başlayan birisi olarak söylüyorum ki malesef bizimkisi çözülmedi.Ayrılma noktasına gelip de bir türlü ayrılamadık evliliğimizin 3. yılına gircez ama sorunlar çözülmedi,çok dikkatli davran ve her ihtimali muhakkak düşün derim.Ben korktuğum şeylerle hep yüzyüze geldim,inş senin öyle olmaz ama ayrılsaydım şu anki halimden daha mutsuz olmazdım,çünkü sevgide gittikçe azalıyor yaşanılan sorunlardan. Allah yardımcın olsun ama elinden geleni yap düzeltmek için, çünkü evlenirken insanın aklında hiçbir soru işareti kalmamalı bence..

Benzer sorunlarla evliliğe başlayan birisi olarak söylüyorum ki malesef bizimkisi çözülmedi.Ayrılma noktasına gelip de bir türlü ayrılamadık evliliğimizin 3. yılına gircez ama sorunlar çözülmedi,çok dikkatli davran ve her ihtimali muhakkak düşün derim.Ben korktuğum şeylerle hep yüzyüze geldim,inş senin öyle olmaz ama ayrılsaydım şu anki halimden daha mutsuz olmazdım,çünkü sevgide gittikçe azalıyor yaşanılan sorunlardan. Allah yardımcın olsun ama elinden geleni yap düzeltmek için, çünkü evlenirken insanın aklında hiçbir soru işareti kalmamalı bence..

herşey çok güzel başladı ztn 2mizde üniversite tanıdık birbirimizi 2 yıldan sonra o evlenmek istediğini söyledi ailem ev almıştı ve benim onlara yardım etmem gerekiyordu annem emekli olana kdr ki annem de 1 yıl sonra emekli olacak bunu ona açıkladım ailem de açıkladı ama ben hiçbşy beklemiyorum evlenince de yardım eder diyerek söz verdi bana aile ve inandık annesinin 4 tane evi olmasına rağmen bizi kiraya yollamak istedi başta konşulan bu değildi sonra kira paranızı vericem dedi ama sonra bunu da değiştirdi 4 5 ay veremem sıkışıcam dedi bunu üzerine ben de bunu aileme söyledim ve ben kirada oturmak istemiyorum dedim onlar da nişanın ertesi gün ki nişanda da makas kesmiyo diye bi söylem var bilirsiniz nişan kesilirken kimse gelmedi tepsiye para koymak için nişanın ertesi sabahı annemi biri arayıp nişanlımın annesine gelme diye işaret ettiğini söyledi annem çok sinirlendi sormak istedi bende sor dedim. bunu üzerine annem babam ve nişanlım arasında gerginlik oldu önce yapmadım dedi babam tekrar sorunca nişanlım da gören göz varsa yapmışımdır diye cevap verince babam çok sinirlenip bağardı ona ev konusu da üstüne açılında olay daha da büyüdü onun ailesine de taşındı. o gnden berinişanlım ailemi affetmiyor görüşmek istemediğini affetmeyeceğini söylüyor ki bu olaydan sonra hem annem hem babam nişanlımı arayıp çok üzgün olduklarını onu üzmek istemediklerini yapmadığını bildiklerini ama sormak istediklerini söyledir onlarla güzel konuşup kırılmadığını söyledi ama affetmedi affetmiyor ayrıldık yüzüğünü çıkardı yüzüğümü çıkardım ailesi araya girdi olaylar büyüdü sonunda tekrar taktık ikimiz konuşup ama hala aileme kinli nasıl böyle bir soru sorarlar diye onlara saygısı da sevgisi de kalmamış bunu niye bu kadar abarttığını anlamıyorum sanki biri bişey yaptı:( ne yapacağımı bilemiyorum ayrılmaya gücüm de yok ailemi suçlamayamıyorum da çünkü tamamen haksız görmüyorum bu kadarını haketmiyolar sonuçta ben onların kızıyım benm için en iyisini istiyolar ki maddi olarak da durumları iyi neden esirgiyolar özellikle ev konusunda baya problem çıkardı annesi:(

herşey çok güzel başladı ztn 2mizde üniversite tanıdık birbirimizi 2 yıldan sonra o evlenmek istediğini söyledi ailem ev almıştı ve benim onlara yardım etmem gerekiyordu annem emekli olana kdr ki annem de 1 yıl sonra emekli olacak bunu ona açıkladım ailem de açıkladı ama ben hiçbşy beklemiyorum evlenince de yardım eder diyerek söz verdi bana aile ve inandık annesinin 4 tane evi olmasına rağmen bizi kiraya yollamak istedi başta konşulan bu değildi sonra kira paranızı vericem dedi ama sonra bunu da değiştirdi 4 5 ay veremem sıkışıcam dedi bunu üzerine ben de bunu aileme söyledim ve ben kirada oturmak istemiyorum dedim onlar da nişanın ertesi gün ki nişanda da makas kesmiyo diye bi söylem var bilirsiniz nişan kesilirken kimse gelmedi tepsiye para koymak için nişanın ertesi sabahı annemi biri arayıp nişanlımın annesine gelme diye işaret ettiğini söyledi annem çok sinirlendi sormak istedi bende sor dedim. bunu üzerine annem babam ve nişanlım arasında gerginlik oldu önce yapmadım dedi babam tekrar sorunca nişanlım da gören göz varsa yapmışımdır diye cevap verince babam çok sinirlenip bağardı ona ev konusu da üstüne açılında olay daha da büyüdü onun ailesine de taşındı. o gnden berinişanlım ailemi affetmiyor görüşmek istemediğini affetmeyeceğini söylüyor ki bu olaydan sonra hem annem hem babam nişanlımı arayıp çok üzgün olduklarını onu üzmek istemediklerini yapmadığını bildiklerini ama sormak istediklerini söyledir onlarla güzel konuşup kırılmadığını söyledi ama affetmedi affetmiyor ayrıldık yüzüğünü çıkardı yüzüğümü çıkardım ailesi araya girdi olaylar büyüdü sonunda tekrar taktık ikimiz konuşup ama hala aileme kinli nasıl böyle bir soru sorarlar diye onlara saygısı da sevgisi de kalmamış bunu niye bu kadar abarttığını anlamıyorum sanki biri bişey yaptı:( ne yapacağımı bilemiyorum ayrılmaya gücüm de yok ailemi suçlamayamıyorum da çünkü tamamen haksız görmüyorum bu kadarını haketmiyolar sonuçta ben onların kızıyım benm için en iyisini istiyolar ki maddi olarak da durumları iyi neden esirgiyolar özellikle ev konusunda baya problem çıkardı annesi:(

Senin ki açıkcası daha zor adam baştan belli etmiş gerçi en azından dürüst davranmış oda bişey. Yani şu an hiçbir şey yokmuş gibi davranıp,evlendikten sonra görüşmek istemiyorum dese daha zor bir durum olurdu. Canım sakın ailenden vazgeçme, unutma sana herhangi bişey olduğunda sana ilk sahip çıkacak onlardır,ayrıca ailene sırtını döndüğünde gün gelir eşin sana bunu koz olarak kullanabilir,sakın bunu yapma hatta bence ailenin öncelikli olduğunu göstermeye belli etmeye çalış derim.Senin bu konuda daha net bir tavrın olduğunu görürse belki ailene karşı yumuşar,işin kolay değil ama çözümsüz de değil senin dikkatli davranman çok önemli.

Back
X