Evlilik Üzerine Gülümseten Tespitler :-)

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
116
50
İzmir
1.Evli erkeklerin psikolojisi arkadaslarla lokantaya gitmeye benzer. Istedigin yemegi siparis edersin sonra yanindakinin istedigi yemegi görüp "Keske onu isteseydim" dersin.
2.Bir davette bir hanim arkadasina sorar: "Alyansini yanlis parmagina takmiyor musun? "Diger hanim cevap verir: "Evet yanlis adamla evliyim de ondan"
3.Bir adam evlenene kadar eksik sayilir evlenince tam bitmis olur.
4.Bir genc babasina sorar: "Baba evlenmek kaça malolur?" Baba cevap verir: "Bilmiyorum oglum,ben hala ödüyorum."
5.Adam anlatiyormus: "Evlenene kadar mutlulugunun ne oldugunu bilmezdi, sonra da geç oldu."
6.Yeni evlenmis bir adam mutlu ise nedenini hemen anlariz. On yillik bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz!
7.Evliligin ilk yilinda adam konusur kadin dinler. Ikinci yilinda kadin konusur adam dinler. Üçüncü yilinda her ikiside konusur,komsular dinler.
8.Bir kavgadan sonra kadin kocasina bagirir: "Seninle evlendigimde tam bir aptalmisim." Adam cevap verir:"Evet çok asiktim farkedemedim. "
9.Bir adam gazeteye ilan vermis:"Es ariyorum"Ertesi gün yüzlerce mektup almis. Hepsi ayni seyi söylüyormus "Benimkini alabilirsin. "
10.Bir adam karisina arabasinin kapisini tutuyorsa emin olabilirsiniz: "Ya arabasi yenidir, ya da karisi!"
:teselli: :teselli: :teselli:
 
güzelmiş bunlar ya
hele şuna bayıldım.

.Yeni evlenmis bir adam mutlu ise nedenini hemen anlariz. On yillik bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz!
 
hıc burda ıyı devam eden evlılık yomus gıbı esprıler yapılmış mirmirmirmir
 
Bir adam karisina arabasinin kapisini tutuyorsa emin olabilirsiniz: "Ya arabasi yenidir, ya da karisi!"


bak bu dogru degil iste,benim kocam bunu cogunlukla yapar,valla ne araba yeni nede ben,,,(yoksa kocama hala yeni gibinmi duruyooom,ayyy caniiiim)Şeniz
 
Back
X