Merhabalar...
Dul cocuksuz bir bayanim.Bekar biri ile evlendim. 3 cocugumuz oldu.Esim evine, cocuklarina cok bagli ve asiri düskündür. Banada ilgili, deger verir. Fikirlerimi dinler, uygular.Gün icinde 2-3 defa arar neler yaptimizi sorar. Cocuklarla disari ciktigimizda dikkatli olmamizi defalarca söyler.Ne kadar harcama yapsam asla karismaz.Genelde gittigi heryere benide götürür.Benimle sakalasir. Yemek yapamasam surat asmaz. Gelirken disardan alirim ne yemek isterseniz diye sorar. Is cikisi arar bir eksik varmi diye sorar. Cocuklarin uyku saati den önce den eve gelmeye calisir. Yetisemesede görüruntulu arar iyi geceler diler. Yilda 1 hafta tatile gideriz.Akrabalarin, es, dost arasinda Benden konu acilinca beni över. (Baskalarindan DUYUYORUM) Her yere beni araba ile göturmeye calisir. Alisveris yapildiginda agir tasimama özen gösterir. Bana deger verene deger verir. Beni üzene soguk davranir. Sevgisini hediyelerle, ciceklerle belli Eden degil, romantik biride degil.Cok mükembel bir es ve bir Baba. Gelelim isin icinden cikamadigim konuma. Esim benim eski es ile yillarca yasadigimi kaldiramiyor. Sürekli kafasinda bir türlu unutamiyor. Iliski esnasinda bazen hisediyorum eski esi ile acaba böyle yapiyormuydu diye düsunuyor. Yeni esimi cok seviyorum bazen kiskanclik yapiyorum.Kesinlikle aldatma konusunu kendisine acamiyorum. Cok siddetli sinirleniyor. Baska kadina bakma, aldatma beni diyemiyorum. Büyük kavgalar cikiyor. Aldatma konuyu acildimi senin eski kocan aklima geliyor diyor. Dul olusunu kaldiramiyorum ama cocuklarim icin güclü olacam diyor. Bazen acaba beni aldatimi diye düsünuyorum ama soramiyorum. Sorma hakkin yok nasil bunu sorarsin Ben seni dul aldim deyip koyunu kapatir. Bu Adam gercekten beni seviyormu?Neden Bu konuda kendisine birsey soramiyorum? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Cevaplar icin simdiden Tskler...