Fikirlerinize ihtiyacim var,

Asla yüzume vurmaz Ilk evliligimi. Sadece cok nadir konu acildimi sinirlenir.Dedigim gibi beni bosanmis olmami haz edemiyor olabilirmi?
Daha ne kadar yuzunuze vuracak anlamadim.
Konuyu acmayin madem.
Biz de sohbet ediyoruz, film izliyoruz ama hic aldattin mi beni diye sorasim gelmiyor. Yada esim bana sormuyor.
Boyle bir şüphe varsa sorulmaz da zaten. Ne diyecek? Sarilmis film izliyorken,
Evet hayatim ben de seni boyle aldatıyorum mu?

bekarken sewgililik durumunuz oldu mu bu bey ile herseyinizi bile bile almiş onu kandırmamıssınız ne münasebet güçlğ olcam falan sen kimsinki güçlü olasın ben buyum ewet ewlilik yasadım bunuda bile bile aldın beni diyebilmelisiniz ewlenip ayrılmak bir kusur degildir
6 ay beraberligimizden sonra evlendik.Ilgisi sahiplenmesi, korumasi beni kendisine cekti. Eski Es konusu aslinda hic acilmaz. 8 yil icinde belki 2 veya 3 defa acildigindada sinirlenir.

3cocuk olmuş neyin kafasini yaşıyor acaba esiniz
Sanki evlenmek iicn silah dayadiniz
Bu erkekler ne yiyip ne içiyor acaba

Ohooo kendine dul diyene kocası neler demez. Ayrıca kocanıza beni aldatma başka kadınlara bakma diye tembihlemenize gerek var mı sahiden? Evlilik yemini bunları kapsıyor diye biliyorum ben çünkü. Ne saçma şeyler yaşıyorsunuz ya

Ohooo kendine dul diyene kocası neler demez. Ayrıca kocanıza beni aldatma başka kadınlara bakma diye tembihlemenize gerek var mı sahiden? Evlilik yemini bunları kapsıyor diye biliyorum ben çünkü. Ne saçma şeyler yaşıyorsunuz ya
Beni aldatma demiyorum. Konusu acildimi sinirleniyor. Eski esi haz etmeme konusuna dönüsüyor.

"Aldatma konuyu acildimi senin eski kocan aklima geliyor diyor. Dul olusunu kaldiramiyorum ama cocuklarim icin güclü olacam diyor." Bu sözleri söyleyen kişi bana göre aşağılık kompleksi yaşayan eziğin önde gideni... Size böyle bir imada bulunmaya hakkı yok. Sonuçta sizin daha önceden bir evlilik geçirdiğinizi bilerek evlendi. Bunu fırsat buldukça dile getirmesi evliliğinizi yıpratır. Eşinizi karşınıza alıp kendine bu konuda çeki düzen vermesini, aksi halde evliliği yürütemeyeceğinizi söyleyin. Bakalım ne yapacak

Beni aldatma demiyorum. Konusu acildimi sinirleniyor. Eski esi haz etmeme konusuna dönüsüyor.
Ya ortada bi şey yokken aldatma konusu neden açılsın? Ayrıca siz onu aldatmamışsınız eski eşiniz o sizin bunu bile idrak edemeyen adam melek olsa ne yazar allahaşkına. Üç çocuk olmuş halen saçma sapan fikirler.

bence bu konuda anlatmadığınız eksik birşeylerde var. konu sadece bu kadar olamaz.buraya yazacak kadar taktığınıza göre.

Niye evlenmıs o zaman sizinle evlenmeseymıs, cocuklarım icin guclu olucam nedir? Sankı onu aldattınız da onu kendi ıcınde affediyor haspam.

Eski kocayla kari koca oldugunuza gore onunla yaptıklarınızı onunla da yaptınız, kabullense ıyı eder ama cocukları ıcın degıl evlılıgın selameti ıcın.

Benı aldatma sakın demek istemenizi anlamadım hıc, veya aldattın mı? Kim beni aldattın mı sorusuna 'evet aldattım hatta suan aldatıyorum' yanıtı almıstır ki.
İkinizde dusunce olarak saglıklı insanlar degılsınız, ınsallah cocuklar mutludur.

Psikolojik destek alin ikinizde ,
Esiniz sizi mal gibi görüyor, sevgi boyle birsey degil,ayipli mal almis gibi davraniyor ,devamli ovmesi vs ayibi car ama iyi yonu cok gibisine ,
Sizide bastirmis sizde kendinize deger vermiyorsunuz,
3 kere nisanlandim,4 numarayla evlendim ,sevgilimde oldu ustelik esim benden 15 yas kucuk ,ataerkil anadolu çocuğu, aileside hic entel dantel degil ,bir kere evde kiz dul ,yas vs mevzu acilmaz ,oyle olsa yurumez cunku

Merhabalar...
Dul cocuksuz bir bayanim.Bekar biri ile evlendim. 3 cocugumuz oldu.Esim evine, cocuklarina cok bagli ve asiri düskündür. Banada ilgili, deger verir. Fikirlerimi dinler, uygular.Gün icinde 2-3 defa arar neler yaptimizi sorar. Cocuklarla disari ciktigimizda dikkatli olmamizi defalarca söyler.Ne kadar harcama yapsam asla karismaz.Genelde gittigi heryere benide götürür.Benimle sakalasir. Yemek yapamasam surat asmaz. Gelirken disardan alirim ne yemek isterseniz diye sorar. Is cikisi arar bir eksik varmi diye sorar. Cocuklarin uyku saati den önce den eve gelmeye calisir. Yetisemesede görüruntulu arar iyi geceler diler. Yilda 1 hafta tatile gideriz.Akrabalarin, es, dost arasinda Benden konu acilinca beni över. (Baskalarindan DUYUYORUM) Her yere beni araba ile göturmeye calisir. Alisveris yapildiginda agir tasimama özen gösterir. Bana deger verene deger verir. Beni üzene soguk davranir. Sevgisini hediyelerle, ciceklerle belli Eden degil, romantik biride degil.Cok mükembel bir es ve bir Baba. Gelelim isin icinden cikamadigim konuma. Esim benim eski es ile yillarca yasadigimi kaldiramiyor. Sürekli kafasinda bir türlu unutamiyor. Iliski esnasinda bazen hisediyorum eski esi ile acaba böyle yapiyormuydu diye düsunuyor. Yeni esimi cok seviyorum bazen kiskanclik yapiyorum.Kesinlikle aldatma konusunu kendisine acamiyorum. Cok siddetli sinirleniyor. Baska kadina bakma, aldatma beni diyemiyorum. Büyük kavgalar cikiyor. Aldatma konuyu acildimi senin eski kocan aklima geliyor diyor. Dul olusunu kaldiramiyorum ama cocuklarim icin güclü olacam diyor. Bazen acaba beni aldatimi diye düsünuyorum ama soramiyorum. Sorma hakkin yok nasil bunu sorarsin Ben seni dul aldim deyip koyunu kapatir. Bu Adam gercekten beni seviyormu?Neden Bu konuda kendisine birsey soramiyorum? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Cevaplar icin simdiden Tskler...
Durup dururken adama niye aldattın mı diye sorup kavga çıkıyorsunuz sorunlarınız mı var?Dul alınca ne oluyormuş aldatma hakkı mı oluyormuş.Çok mantıksızca diyaloglar bunlar.İkinizden birinde mantık göremedim.

Merhabalar...
Dul cocuksuz bir bayanim.Bekar biri ile evlendim. 3 cocugumuz oldu.Esim evine, cocuklarina cok bagli ve asiri düskündür. Banada ilgili, deger verir. Fikirlerimi dinler, uygular.Gün icinde 2-3 defa arar neler yaptimizi sorar. Cocuklarla disari ciktigimizda dikkatli olmamizi defalarca söyler.Ne kadar harcama yapsam asla karismaz.Genelde gittigi heryere benide götürür.Benimle sakalasir. Yemek yapamasam surat asmaz. Gelirken disardan alirim ne yemek isterseniz diye sorar. Is cikisi arar bir eksik varmi diye sorar. Cocuklarin uyku saati den önce den eve gelmeye calisir. Yetisemesede görüruntulu arar iyi geceler diler. Yilda 1 hafta tatile gideriz.Akrabalarin, es, dost arasinda Benden konu acilinca beni över. (Baskalarindan DUYUYORUM) Her yere beni araba ile göturmeye calisir. Alisveris yapildiginda agir tasimama özen gösterir. Bana deger verene deger verir. Beni üzene soguk davranir. Sevgisini hediyelerle, ciceklerle belli Eden degil, romantik biride degil.Cok mükembel bir es ve bir Baba. Gelelim isin icinden cikamadigim konuma. Esim benim eski es ile yillarca yasadigimi kaldiramiyor. Sürekli kafasinda bir türlu unutamiyor. Iliski esnasinda bazen hisediyorum eski esi ile acaba böyle yapiyormuydu diye düsunuyor. Yeni esimi cok seviyorum bazen kiskanclik yapiyorum.Kesinlikle aldatma konusunu kendisine acamiyorum. Cok siddetli sinirleniyor. Baska kadina bakma, aldatma beni diyemiyorum. Büyük kavgalar cikiyor. Aldatma konuyu acildimi senin eski kocan aklima geliyor diyor. Dul olusunu kaldiramiyorum ama cocuklarim icin güclü olacam diyor. Bazen acaba beni aldatimi diye düsünuyorum ama soramiyorum. Sorma hakkin yok nasil bunu sorarsin Ben seni dul aldim deyip koyunu kapatir. Bu Adam gercekten beni seviyormu?Neden Bu konuda kendisine birsey soramiyorum? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var. Cevaplar icin simdiden Tskler...
Not:Sanirim konumu sizlere anlatamadim. Aldatma konusu acilmaz 8 yillik evliyiz 2veya 3 defa konusu acilmistir. ,eski es konusunu asla yüzume vurmaz, vuramazda. Sadece belki eski esi haz edemiyor olabilirmi?

Sizin daha önce evlenmiş olmanızla eşinizin sizi aldatip aldatmamasi arasında nasıl bir bağ olabilir?
8 yıllık evliyim eşime hiç beni aldatma demedim,neden diyeyim, siz böyle bir konuşma yapma ihtiyacı neden duyuyorsunuz? Şüphe duyduğunuz şeyler mi var? Varsa eşinizin sizi susturmasina müsade etmeyin.

Kendinizi dul bir bayanım diye tarif etmeniz de tuhaf. Eşiniz sizinle daha önce evlilik yaptığınız bilerek evlenmiş bununla ilgili en ufak bir olumsuz söz söyleme hakkı yok, ben seninle dulken evlendim dediğinde gereken cevabı vermeliydiniz.
Simdiye kadar Hicbir süphe duymadim. Asla birbirimizin özelini arastirmayiz. 8 yil dir tlfnumu kurcaladigini hic görmedim.Aldatma konusu bazen aklima geliyor. Belki Ben bosanmis, kendisi bekar diye. Deger verir. Koruyucu bir Es. Sanirim agrimiyan basimi agritiyorum.

Ya derdinizi anlatamıyosunuz yada kocanıza bişetler denilince üstünü kapatıyorsunuz. Madem konusu açılmıyo siz neden şüpheleniyorsanız.adam size neden şiddetli bağırıyo. Bu kadar sizi düşünen çantanızı taşıyan adam dul aldım seni derkenkırılacağınızı düşünmüyormu. Ya bence alışverişi kendiniz yapın çantanızı kendiniz taşıyın ama kendinize bunları söyletmeyin. Değer görmek arabayla gezdirilmek değil güzel davranışlar görmek duymak

Simdiye kadar Hicbir süphe duymadim. Asla birbirimizin özelini arastirmayiz. 8 yil dir tlfnumu kurcaladigini hic görmedim.Aldatma konusu bazen aklima geliyor. Belki Ben bosanmis, kendisi bekar diye. Deger verir. Koruyucu bir Es. Sanirim agrimiyan basimi agritiyorum.
İşte ne alakası var sizin boşanmış, eşinizin bekar olmasıyla aldatılma düşüncesinin?

Siz boşanmış olmanızla aldatılma arasında böyle bir ilişki kurarken, eşizin aynı konuya takılmasına karşı kendizi savunamiyorsunuz demek ki.

Boşanmış olmak bir kusur değil, eşinizin sizinle evlenerek bir lütufta bulunmuş da değil. Siz çıkın bu saçma düşünceden ilk önce.

Kusura bakmayın ama 3 çocuğunuz olmuş yani ilişkiniz epeyce oturmuş olmalı. Buna rağmen fi tarihinden olan eski evliliğinizden mi bahsediyor. Siz meşru olarak nikahlı bir beraberlik yaşamışsınız, kimseyle aldatmamışsınız ki. O gayet bilerek isteyerek evlenmiş. Sizin evliliğinizi bitiren bir insan olmanız sizi eksik yapmaz. Bunu bilerek kendinize davranın. Asla bunun aksini söylemeyiniz kendinize.

Back
X