Fikirlerinize ihtiyacim var,

Anlattıklarınıza göre adam size bağlı, bu kadar iyi davranan bir adamın sevmediğini ve aldatacağını düşünmemek lazım...

Bir deyim vardır, bilir misiniz "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye...

Niye böyle şeylerin konusunu açarsınız kocalarınıza, yararı var mı?

Ben söyleyeyim yararı yok ama durduk yere huzur kaçırırsınız, acaba yapsam mı fikri yerleştirirsiniz...

Ayrıca niyet okuyuculuğu evliliğe zarar verir.
Anlatayim size aslinda aldatma konusu hic acmiyoruz.yilda belki bir defa sohbet esnasında aciliyor.

Seni dul aldım lafından adamın zihniyet belli aslında. Evlenip ayrıldığınızı saklamış değilsiniz, kaldıramayacaktı madem evlenmeseydi. Ayrıca evlendi diye size bir iyilik yapmış, bir ayıbınız varmış gibi tavırları da sizin değil onun eksikliğinden, komplekslerinden kaynaklanıyor. Çözüm ne derseniz, resti çekmek. Tedavi mi oluyor, ayağını denk mi alıyor kendisine kalmış ama eski eşinizi ağzına almayı bırakması gerektiğini, bununla size yaptığının saygısızlık ötesi olduğunu anlamasını sağlamanız gerekiyor.

Anlatayim size aslinda aldatma konusu hic acmiyoruz.yilda belki bir defa sohbet esnasında aciliyor.
Siz açmayın..

O açarsa hemen konu değiştirip kapatın konuyu...

Aldatırsa muhakkak farkedersin, biz kadınlar çok akıllıyız...

Aldatılmadan aldatılmış gibi düşünüp hayatı kendinize zehir etmeyin, bu eşinize davranışlarınızı da olumsuz etkiler.

Ayrıca eşiniz sizin evlinip ayrıldığınızı bile bile sizinle evlendiği için bu konuya takılmayın, kandırmadınız sonuçta...

Varsa kafasında böyle bir düşünce, o onun sorunu, sizin değil

Eski esinizle ayrılma sebebiniz aldatma miydi ? Bu yüzden aynı korkuyu yaşıyor olabilirsiniz .
Erkekler evlenip ayrılınca veya evlenmeden önce başkalarıyla cinsel birliktelik yaşayınca kadınlar dert etmiyor bu kadar kadınlar yapınca olay oluyor .Aldatmamissiniz , kandırmamissiniz daha önce evlenip ayrildiginizi biliyor birşey demeye hakkı yok hiç altta kalıp kendinizi kötü hissetmeyin eminim esinizde daha önce birliktelik yaşamıştır ulkemizde malum kendilerini "erkek "olarak görmenin temel kurali ya..

Bilerek isteyerek benimle evlendin senden birşey saklamadim bu şekilde konuşmaya hakkın yok diye uyarın ayrıca "dul kadınsın " nedir ya suç mu islemissiniz olmamış ayrılmıssiniz hiç üzülmeyin

Seni dul aldım lafından adamın zihniyet belli aslında. Evlenip ayrıldığınızı saklamış değilsiniz, kaldıramayacaktı madem evlenmeseydi. Ayrıca evlendi diye size bir iyilik yapmış, bir ayıbınız varmış gibi tavırları da sizin değil onun eksikliğinden, komplekslerinden kaynaklanıyor. Çözüm ne derseniz, resti çekmek. Tedavi mi oluyor, ayağını denk mi alıyor kendisine kalmış ama eski eşinizi ağzına almayı bırakması gerektiğini, bununla size yaptığının saygısızlık ötesi olduğunu anlamasını sağlamanız gerekiyor.
Eski es ile evde asla konu acilmaz. Dedigim gibi Bu aldatma konuyu yilda 1 defa belki sohbet esnasında veya beraber bir Film izlerken aldatma konusu olunca. Eski es konusu evde acilmaz.

Eski es ile evde asla konu acilmaz. Dedigim gibi Bu aldatma konuyu yilda 1 defa belki sohbet esnasında veya beraber bir Film izlerken aldatma konusu olunca. Eski es konusu evde acilmaz.
Adam ilk evliliğinizi sizin bir kusurunuz gibi hissettiriyor ama, eski eşten şahsen bahsetmesine gerek yok. Bu başlı başına saygısızlık zaten. Net olmanız gerekiyor ve ne hissettiğinizi de, size nasıl hissettirdiğini de konuşabilmeniz gerekiyor.

Fark ettim canım. Düzeltmeye vakit bulamadım. Olsun yine de evlenip ayrılmış olsan da bunu bir ayipmis gibi hissettirmesi hatta ileri gidip yüzüne vurması gerçekten yanlış.
Asla yüzume vurmaz Ilk evliligimi. Sadece cok nadir konu acildimi sinirlenir.Dedigim gibi beni bosanmis olmami haz edemiyor olabilirmi?

bekarken sewgililik durumunuz oldu mu bu bey ile herseyinizi bile bile almiş onu kandırmamıssınız ne münasebet güçlğ olcam falan sen kimsinki güçlü olasın ben buyum ewet ewlilik yasadım bunuda bile bile aldın beni diyebilmelisiniz ewlenip ayrılmak bir kusur degildir

Yeni eşinizden 3 çocuğa rağmen siz hala mesaja dul ve çocuksuz biriyim diye başlıyorsunuz. Bilinçaltınıza işlemiş boşanma psikolojisi. Belki eşinizin tavrı sizi böyle geçmişe hapsetmiştir. Kesinlikle taviz vermeyin bu konuda. Boşanmak suç değilki. Önce kendinizi yanlış birşey yapmadığınıza ve bir eksiğiniz olmadığına ikna edin. Eşinize o psikolojiyle yanıt verdiğinizde onun da tavırları değişir. Ama yok yere de kıskançlık yapmayın. Eşim benden şüphe etse ben de çok sert tepki veririm o da aynı durumda sert tepki verirdi çünkü birbirimizden eminiz ve birimiz gerekiz drama yaratırsa aradığı dramayı bulur:) Gerçekte şüphenizin yersiz olup olmadığını en iyi siz bilirsiniz burdan gelecek yorumlara güvenmeyin o konuda.

Konuyu nerden tutsam bilemedim. Eşiniz sizin ikinci evliliğiniz olmasını kaldıramıyor ama 3 çocuğunuz olmuş. Bir de kaldırsa futbol takımı kuracaktı herhalde. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. İş işten geçtikten sonra böyle saçma konuları açmanın ne manası var? Daha önce evlendiğinizi evlenirken de biliyordu çocuk yaparken de. Ayrıca 3 çocuğunuz olduğuna göre en az 5-6 yıllık evli olduğunuzu varsayıyorum. Hala mı yani?

Öte yandan siz zaten eşinize neden beni aldatma deme ihtiyacı duyuyorsunuz onu anlayamadım. Nasıl bir diyalog olacak ki o?

Siz: beni aldatma
Eşiniz: tmm

Yapacak olan insan elli kere de söyleseniz yapar. Buna hakkı olduğunu düşünüyorsa zaten yapsın siz de yolunuza bakın. Ama siz de en başta kendiniz böyle bir hakkı olduğunu düşündüğünüz için bu kadar tedirginsiniz anladığım kadarıyla. İkinciye evlenmiş olmanız bir eksiklik değil. Kaldı ki eksiklik olduğunu düşünüyorsanız bile soyut veya somut herhangi eksikliğimiz karşımızdaki insana bizi aldatma hakkı vermez.

Bazen keske seni daha önce tanisaydim diye söyler.Bosanmis oldugumu kaldiramiyorum diyor. Seni Benden baskasinin dokunmasi..

Erkeklere tonla kadin dokunuyor evlenmeden once, esiniz evlenirken bakir delikanli miymis ki?

2. Evliliğim. Bir çocuğum var Eşimin ilk evliliği. Aynı yaştayız. Eğitim seviyemiz aynı. Eski eşimin gölgesi bile gezemez aramızda. Biz sadece biziz. Ne münasebet ben seni dul aldım. Dul ne demek? Almak ne demek? Eşim benim eski eşimi eksiklik gibi görmeyeceğini, o ilkel kafada olmadığını bildiğim için eşim oldu. Aksi takdirde yanımdan bile geçemezdi. Herkes kendi değerini kendisi belirler. Evliyken bile kendinize dul diyorsunuz. Kendisini eksik gören sizsiniz. Kendinizi tanımladığınız alan insanlık dışı. Elinizden gelse ikinci el diyeceksiniz!
+1

Ne saçma iş arkadaş. Evlenirken bilmiyor muydu dul olduğunu ya da boşanmış olduğunu şimdi mi aklına gelmiş. Sizden önce hiç ilişkisi olmamış mı beyefendinin(!) Bir de adama neden aldatma konusuyla ilgili bir şey sorasın.

Yeni eşinizden 3 çocuğa rağmen siz hala mesaja dul ve çocuksuz biriyim diye başlıyorsunuz. Bilinçaltınıza işlemiş boşanma psikolojisi. Belki eşinizin tavrı sizi böyle geçmişe hapsetmiştir. Kesinlikle taviz vermeyin bu konuda. Boşanmak suç değilki. Önce kendinizi yanlış birşey yapmadığınıza ve bir eksiğiniz olmadığına ikna edin. Eşinize o psikolojiyle yanıt verdiğinizde onun da tavırları değişir. Ama yok yere de kıskançlık yapmayın. Eşim benden şüphe etse ben de çok sert tepki veririm o da aynı durumda sert tepki verirdi çünkü birbirimizden eminiz ve birimiz gerekiz drama yaratırsa aradığı dramayı bulur:) Gerçekte şüphenizin yersiz olup olmadığını en iyi siz bilirsiniz burdan gelecek yorumlara güvenmeyin o konuda.
Yazdigim gibi cok ilgili bir es ve baba. Gece eglenmesine falan da yok. Isten sonra genelde evde olur.Aldatma konusu sanirim kendimi sizlere ifade edemedim. 8 yildir evliyiz. Belki 2 veya 3 defa konusu acilmistir. Bu sayfayida uzun suredir takipteydim. Sizlere sorma istedim. Suan mutluyuz. Örnegin simdi beni aradi. Cocugu Ben okuldan alirim dedi. Benim yürüme masefemle 20 dk okula varirim, onun Araba ile isten gelmesi 23 km. Cocugu eve birakip tekrar ise gidecek. Bu Tür seyler cokca yapar. Sevgisini böyle gösterir.

ben de her dakika sevgilimin eski eşiyle yaptıklarını düşünüyorum. Ona da böyle söyledi mi? Buraya gittiler mi? Ve bu bende yeni başladı.Yoktu önceden.

Back
X