Evlilik ve beceriksizliklerim

Bence ev senin hayal ettiğin gibi değil. Benim eşim de horluyor, çözüm basit uyandırıp yastığını düzeltiyorm. Bende yemek yapamazdım bi senede karnımızı doyurcak kadar yapmayı öğrendim. Senin sorunun o ev. Bence değiştirin evi. En azından giderleri daha sağlam bir ev bulun

Gider kapağına da dökecek miyim domestos? Bir de bunun çeşitleri var hangisini oneriyorsunuz? Lavabo açıcı kullanıyorum da faydasını görmedim başka marka mi denesem? Bir de mutfak temizliginizi nasıl yapıyorsunuz özellikle ocak?
Ben ace ve domestos kullanıyorum.. banyoya tuvalete döküp bekletiyorum kabin etrafındaki silikonlara kadar bembeyaz oluyor..

Mutfak için de bitkisel yağ çözücüler var.. ben en uygununu farmaside buldum ordan alıyorum.. hem elinize zarar vermiyor hem de yağlar akıyo kendiliğinden pırıl pırıl oluyo.. geçen gün koca aspiratörü 5 dakikada temizledim.. zaman içinde pratikleşirsiniz zaten..

Yeni evlendiğimde bende baba evinde yaptığım gibi olmuyo diyodum.. ama şimdi kendi evindekinin yerini hiçbi şey tutmuyo.. alışma sürecindesiniz.. çok da sıkmayın canınızı hepimiz aynı evrelerden geçtik..

zamanla alışırsınız büyüklerinizden fikir alın burada atıp tutuyoruz ama irdelenmesi gereken çok soru var. yetişkin insanlarsınız konuşarak halledin kocanıza durumu açın buralara yazana kadar.

altyapısı kötü evde oturmak zordur. şu an benim de tezgahım beni çileden çıkarıyor. yapan cidden mal gibi iş yapmış. kiracı olmasam tamir ettirirdim. o denli nefret ettiysen tezgahı yenilet yada evden çık

Back
X