Evet calısan bayanlar evlılık ve calısmak ıkısı bır arada nasıl gıdıyor,buaralar bıraz dertlıyım kocamda dertlı normalde bana sorun cıkarmaz hıc ama bazen yetısemıyorum ıste utusuydu camasırıydı evı toplamasıydı elımden geldıgıncede her aksam bıyerlerı toplıuyor utu yapıyor camasır yıkıyorum kımı zaman kendımı yorgunluktan eve zor atıyorum ve ısler kalıyor yetısemıyorum sankı herzaman olmasada =( varmı benım gıbı dertlı olan ,işi bırakmayıda dusunmuyorum meslegımı sevıyorum=(
ben evli değilim ama gerçekten hem calısıp hem de evi çekip çeviren kadınlara imreniyorum cok zordur gerçi ben de olsam aynısını yapardım yani evlendiğimde calısırdım ama kocamı da rahat bırakmazdım ne o oyle hem calısıcam hem de butun isleri ben yapıcamhayat müşterektir biraz yardımcı olması sart bence
yakında bende senin gibi olcam galiba ben daha yemek yapmayı bile bilmiyorum
bi yandan çalışmak bi yandan ewle kocayla ilgilen zordur eminim....
nasıl idare ediyorlar bende merak ediyorum....
ben evli değilim ama gerçekten hem calısıp hem de evi çekip çeviren kadınlara imreniyorum cok zordur gerçi ben de olsam aynısını yapardım yani evlendiğimde calısırdım ama kocamı da rahat bırakmazdım ne o oyle hem calısıcam hem de butun isleri ben yapıcamhayat müşterektir biraz yardımcı olması sart bence
arkadasa katılıyorum.. koca da cok hazıra konmamalı bence
bende bılmıyordum ınan yemek yapmayı,ama yemek olayı kolay bi şekılde ıdare edılıyor ama kendıne vakıt ayırmak zorlasıyor ozel hayatta var cunku ee ozel hayata hafta ıcı arada veremıyorsun =)
ahahahah doğrudur canım... ayyy ebnde uykuya çok düşkün olduğum için haftaiçi bende yapamam herhalde =))
bi de saç düzleştiriyorum düşünüyorumda hergün olsaa saçlarım papaz gibi olur düzleştirmeye üşenirim sabah da uyanamam sanırım =))
ayy çok kötüüü düşünmek bile istemiyorum :44:
Heh işte işin bu tarafı kotu =) sabah 15-20 dk daha erken kalkıyorum kı saclarımı duzlestıreyım =) sabah 6.40 da da cıkıyorum evden =) ve insan halıyle dusunuyor sımdı kosusturmalı gecerken ya cocuk olunca ne olacak halım dıye=)
Düzenli programlı olursan daha iyi oluyor
Yani çamaşır yikadigin gun belli olsun.makinayi doldurup ayarlıyorum aksamdan, sabaha doğru yıkanıyorlar.asıyorum çıkmadan
Utuyu de haftada bi aksam yap.o aksam baska bi is yapma yani
Hergün hepsini yarım yapıp, kosturmaktan stress olacağına, bi program yap ona göre hareket et.zamanla rutinin olur zaten
Dediğin gibi çocuklarla daha da zor oluyor
Düzenli olarak temizlik için de destek alsan iyi olur.derin temizlik için iyi oluyor
ayyyy eyeah eywah o zamanbu kaosun içinde çocukla ilgilensen bi de artık bakımsızlıktan kocalarımızda yüzümüze bakmaz hahahah
sen de baya erken kalkıyorsun yaaaa üşenmeden yapıosun wala brawo yine :2:
ben sabah ne o saatte kalkabilirim ne de saçlarımı düzleştirebilirim... benim geceden saç baş banyo yapmam lazımkiii o zamanda sabah uyanmak mesele
ben şimdiden nişanlıma söylüyorum bile hergn hergün uğraşamam h.sonu yaparız diyorum ama o hiç oralı değil
olmaz tabi oralısadece h.sonları olur mu=) koskoca 5 günnnn
bazende aksamdan yapıp yatıyorum ki sabahda bulasık makınasını bosaltıyorum yada camasır makınasını =) işte o banyo olayı gece yap yat sabaha uyanmak cok zorrrr
bana göre hawa hoş ben 5 gün yapmasam da olur ama onun için çok önemli =))
ayy bi de sabah kalkıp makina mı açıp boşaltıyorsun ne kaar zormuş yaaa ben bunlarıu hiç düşünmüyorum nasıl yaparım falan diye...
waz mı geçsem napsam =))
erkeklerin işi daha kolay yaaa onların saç düzleştrme derdi yok, makyaj derdi yok, ütü bulaşık çamaşır derdi yok ohh hayat onlara güzel o zaman =)
Bunları hergun hergun yapmıyorum tabıkıde ama herkesın hayatı farklı oldugundan dolayı farklı olabılır,esınde yardım ederse daha kolaylasır işin , ben duzenlı olmayı sevdıgımden dolayı sureklı toparlıyorum mutfagım dagınık olmamalı mesela yatak odası salon oda vs vs..hafta sonuda kocam gezmeyı sevdıgınden erken kalkalım gunumuzu degerlendırelım hadı dısarı cıkalım modunda ee h.sonuda yapacak vakıt olmuo cogu zaman =) bırazda oyuzden h.içine kalıyor işlerim h.içide her aksam evde degılız ,detaylı dusununce aslında bunlar hep bır etken =)
Evet calısan bayanlar evlılık ve calısmak ıkısı bır arada nasıl gıdıyor,buaralar bıraz dertlıyım kocamda dertlı normalde bana sorun cıkarmaz hıc ama bazen yetısemıyorum ıste utusuydu camasırıydı evı toplamasıydı elımden geldıgıncede her aksam bıyerlerı toplıuyor utu yapıyor camasır yıkıyorum kımı zaman kendımı yorgunluktan eve zor atıyorum ve ısler kalıyor yetısemıyorum sankı herzaman olmasada =( varmı benım gıbı dertlı olan ,işi bırakmayıda dusunmuyorum meslegımı sevıyorum=(
yoo kocamın hakkını yıyemem gercekten yardım edıyor , ama yınede kocanın yardımları bıyere kadar camasır asmak utu yapmak degılde yemekte yardım edıyor mesela evı fln supurur ortalıgı dagıtmaz ,yedıgını ortalıkta bırakamaz fln ,ama asıl zor olan hafta ıcı ozel hayatta var cunku ve 12 de yatsam h.içi bana kalan vakıt 4.5 saat eve gırdıgım andan ıtıbaren.veee keısnlıkle katılıyorum kocada yardım etmelı ve ıcınden gelerek etmeli,Allah kocaları yan gelıp yatanların yardımcısı olsun =)
hımmm doğru aslında h.içi yaparak h.sonunu değerlendiriyorsunuz daha mantıklı geldi şimdi bana...
bende hep her akşam sadece mutfağı toparlarım, çamaşır atarım asarım h.sonu da temizlik yaparım düşüncesinde oluyorum...
böyle yapsam herhalde h.sonu dışarı çıkamam ben :/
her zaman düzenli programlı olmakta fayda var o zaman... =) bi de kocam yardım ederse o zaman işler biraz daha kolaylaşır =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?