ooo güzelmiş plalısınız baya, benımde salonum krem agırlıklı yatak odam bembeyaz ,beyaz toz gostermez dıyenler yalan soyluyor bence=)) benımde evım temız derlı toplu ama ben h.sonuna bırakmamaya calısıyorum işleri bahsettıgım gıbı esım gezmeyı sevıyor ve hafta sonu erken kalkıp kahvaltımızı yapıyor bırlıkte supurme sılme toz alma ıslerını yapıyoruz ve gezmeye cıkıyoruz,cuma aksamıda genelde dısarda yada aılelerde oluruz,bu yuzden hafta ıcınden yapıyorum ıslerı ütüyü flnda.yemek olayına gelınce esım bugun pısen yemegı yarın emıyor mesela sevmıyor ben hazırlarım dert etme der genelde dedıgım gıbı cogu zaman esım hazırlar benım hazırlayacagım gunlerde eve gıder gıtmez aynen buzluktan bıseler cıkarır yaparım veya bırlıtke mutfaga gıdere hazırız hemen ve bızım yemek yıyıp kalkmamız 8.30 buluyor neredeyse ,esım benden 1.30 saat önce evde oluyor..nevresımse 2 gunde 1 degıstırırım kırlendıgınden degıl he yanlıs anlasılmasın huy işte 3. gun yatamıyorum aynı nevresımde :S buaralar gercı her cumartesı mısafırım var bu cumartesıde oldugu gıbı oyuzdende daha ozenlı sureklı temı tutmaya calısıyorum kı evı h.sonuna işim bırıkmesın cumartesı de sabahtan kalkıp mutfaga gırıyor hazırlık yapıyorum sanırım bu ara oyuzden yoruldum ben ve gozumde buyumeye başladı :S