Vallahi ben de aynı dertten muzdaribim.haftada bir gün tatilim var onda da evi mi temizliyeyim,kendimi mi temizliyeyim: ) kocama vakit mi ayırayım,ay çok bunaldım bi yerlere gezmeye mi gideyim,arkadaşlarımı da uzun zamandır göremedim,annemleri de onlarla mı görüşeyim,yoksa çok yoruldum tüm hafta yatıp dinleneyim mi vb.vb.vb.
Benim yaklaşık 1,5 yıl oldu evleneli hala strese giriyorum.ben de artık pazara çok iş bırakmamaya gayret ediyorum.çamaşır bulaşığı ütüyü hafta içleri uygun olan akşamlarda teker teker yapmaya çalışıyorum.aile ve arkadaşları da yine iş çıkışı görüp pazara mümkün mertebe eşimle olmaya gayret ediyorum.ama dinlenebiliyor muyum?hayır..allah yardımcımız olsun kızlar...
Eşim de yardım ediyo canım benim sağolsun da benim titizliğimden ben bidaha onun yaptıklarının üstünden geçiyorum.o da hem ona ayıp oluyo hem bana 2 iş..amaan geçinip gidiyoruz işte,allah başka dert vermesin güzel şeyler bunlar.evlenmeden hep hayalini kurardım kendi evimin,yuvamın,tatlı gelirdi temizlik bile yaparım nolcak derdim de şimdi sorumlulukların daha bilincine varınca kem küm..
Evimize,eşimize,sağlığımıza sahip olduğumuz için çok şanslıyız kızlar,bunları düşününce kolaylaşıyor hayat: )