Evlense hayatı kötüye gitse eşi hic bişeye izin vermese eve kapansa yine anlayacagımda sırf ben bekarın yazın tatile gitçem diye konumu olurAsiri samimiyetsiz bir konu. Hani deseki "evlenecegim "O" adam karsima henuz cikmadi, isinamadim ama kendimi üzmüyorum bununla, geziyorum... "
Ozaman ben de tebrik ederdim ama sanki karsisina aradigi cikmista sirf gezmek icin evlenmemis gibi konusup millete gereksizce evlenmeyin, ben tur bakiyorum demek.
Gezmenin evlilikle ne ilgisi varsa...
Evlense hayatı kötüye gitse eşi hic bişeye izin vermese eve kapansa yine anlayacagımda sırf ben bekarın yazın tatile gitçem diye konumu olur
31 yasında evlendim 30dan fazla ülke belki 60dan fazla sehir görüp evlendim
Ama evlenin
Eşinizle gezmeye devam ediyorsunuz evlendigimizden beri kendime seyahat arkadası aramam gerekmiyor her ay bi yere ucuyoruz bütcemde cogaldı oh
Sizde yapabilirsiniz
31 yasında evlendim 30dan fazla ülke belki 60dan fazla sehir görüp evlendim
Ama evlenin
Eşinizle gezmeye devam ediyorsunuz evlendigimizden beri kendime seyahat arkadası aramam gerekmiyor her ay bi yere ucuyoruz bütcemde cogaldı oh
Sizde yapabilirsiniz
Böyle yazıpta evlenmeyin demekte kendinle çelişmek olmuyor mu?Sanki kapımda kuyruk var, yok ben ne yapayım .
"Ben evlenmedim, kimse evlenmesin."
Madem bu kadar mutlusunuz neden böyle bir konu açma gereği duydunuz? Neyin ispatı yani bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?