Belki yumurtalarını dondurdu ne biliyorsunuz kendi kendinizi gaza getirmişsiniz.Buluştuğum arkadaşlarım sürekli baskı yapıyor yok mu biri diye ? Sanki kapımda kuyruk var, yok ben ne yapayım .
Şu an yaşım 40 . Lucy Liu 47 yaşında doğurdu
Demem o ki 47 yaşında bile doğum olayı gerçekleşiyor .
40 yaşından önce evlenmeyin hayatınızı yaşayın . Ben hayatımı yaşadım gezdim . Bir sürü ülke gördüm. Devir artık değişti. Hayata bir kere geliyoruz. Evlilik baskılarına karşıda direnin . Yaşım çok genç , şu an tur şirketlerine bakıyorum . Bu yaz yine turla yurtdışını gezeceğim .
Bireysel olun Özgür olun Güçlü olun . Bu sizlere 40 yaşınızdaki ablanızdan öğüttür , özellikle genç hanımlara
Bence evlenmeyin demek de evlenin demek de aynı baskıdır . Kim ne zaman isterse doğru kişi karşısına ne zaman çıkarsa o zaman evlensin doğru kişiyi bulamadığını düşünenler evlenmesin herkes evlenmek zorunda değil ama herkes bekar kalmak zorunda da değil . Hayat akışta yaşanan bir şeydir.Buluştuğum arkadaşlarım sürekli baskı yapıyor yok mu biri diye ? Sanki kapımda kuyruk var, yok ben ne yapayım .
40 yaşından önce evlenmeyin hayatınızı yaşayın . Ben hayatımı yaşadım gezdim . Bir sürü ülke gördüm. Devir artık değişti. Hayata bir kere geliyoruz. Evlilik baskılarına karşıda direnin . Yaşım çok genç , şu an tur şirketlerine bakıyorum . Bu yaz yine turla yurtdışını gezeceğim .
Bireysel olun Özgür olun Güçlü olun . Bu sizlere 40 yaşınızdaki ablanızdan öğüttür , özellikle genç hanımlara
Ben 40 yasına geldigimde, buyuk oglum 19 yasında olacak ınsallah. Bundan buyuk mutluluk olurmu. Gezdıgınız yerler yerinde kalır ama eşiniz evladınız hep yanınızda...Buluştuğum arkadaşlarım sürekli baskı yapıyor yok mu biri diye ? Sanki kapımda kuyruk var, yok ben ne yapayım .
Valla evlenmeden önce sürekli kendime seyahat arkadası arar dururdum sonuçta herkesin bütcesi veya izni bi yere kadar evlenince tüm sorunlar cözüldüama sende bizi yaralamadan öldürdün be bacımmmm
keyfin bol olsun darısı bana inşallahh
tura katılayım dedim tur iptal oldu bilmiyorum artık
Cok rahat :)Her ay tatil/zaman nasıl buluyorsunuz ya
Valla evlenmeden önce sürekli kendime seyahat arkadası arar dururdum sonuçta herkesin bütcesi veya izni bi yere kadar evlenince tüm sorunlar cözüldü
Cok daha iyisi alası seni bulsun
Ben sürekli yeni ortamlar yeni kurslar buldum hatta gezgin kadınlar gibi kluplerden iki arkadas edinip dört ülkeye onlarla gittim vaktiyle :)Belli yastan sonra zaten gezecek arkadas kalmiyor. 26 olacagim yakinda ve ne kuzen ne arkadas kaldi bekar olarak hepsi evli. Vakti varsa herkes esiyle cocuguyla degerlendirmek istiyor sonucta ki ben de oyleyim.
Ben sürekli yeni ortamlar yeni kurslar buldum hatta gezgin kadınlar gibi kluplerden iki arkadas edinip dört ülkeye onlarla gittim vaktiyle :)
Dedigin gibi cevren gitgide azalıyor herkesin hayat derdi farklılasıyor ama evlilik öylemi
Eşimle tanıstıgımızın haftasonu Eskişehir’e gitmiştik bizde :)Her insanla gezilmiyor bence. Bir insani uzun yolda tanirsin diye bosuna demiyorlar. Iyi anlastigimi dusundugum insanla bile tatilde sıkıntı yasadigim olmustur benim.Sen sansliymissin.
Biz esimle tanistir tanismaz direk 3 gunluk kamp ayarlamistik.
Her insanla gezilmiyor bence. Bir insani uzun yolda tanirsin diye bosuna demiyorlar. Iyi anlastigimi dusundugum insanla bile tatilde sıkıntı yasadigim olmustur benim.Sen sansliymissin.
Biz esimle tanistir tanismaz direk 3 gunluk kamp ayarlamistik.
Bana kırılmayın da bizim ülke gibi bir ülkede ailelerinizin bundan haberi var miydi ? Kızlar ailelere anlatmıyor Ya genelde ondan merak ettim veya çarpıtıp anlatıyorlarEşimle tanıstıgımızın haftasonu Eskişehir’e gitmiştik bizde :)
Yok estagfirullah niye kırılalım kızalım tabiki haberleri vardı zaten korkarım öyle bişeyden basıma bişey gelse Allah muhafazaBana kırılmayın da bizim ülke gibi bir ülkede ailelerinizin bundan haberi var miydi ? Kızlar ailelere anlatmıyor Ya genelde ondan merak ettim veya çarpıtıp anlatıyorlar
Bana kırılmayın da bizim ülke gibi bir ülkede ailelerinizin bundan haberi var miydi ? Kızlar ailelere anlatmıyor Ya genelde ondan merak ettim veya çarpıtıp anlatıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?