• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik ve iş

only_you

aşksın sen...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
336
2
116
İstanbul
Merhaba arkadaslar...Sözleşmeli memur olarak ticaret odasinda calisiyordum bundan 3 yil once ve evlenip sehir degistirecegim icin dilekce vererek isten ayrildim (dilekcemdede evlilik nedeniyle ayrildigimi belirttim) simdi memleketime kesin donus yaptim ve tekrar ayrildigim yere girmek istiyorum bu mumkunmu acaba cok severek calistigim bir yerdi ins mumkundur.. tesekkurler

Merhaba arkadaslar...Sözleşmeli memur olarak ticaret odasinda calisiyordum bundan 3 yil once ve evlenip sehir degistirecegim icin dilekce vererek isten ayrildim (dilekcemdede evlilik nedeniyle ayrildigimi belirttim) simdi memleketime kesin donus yaptim ve tekrar ayrildigim yere girmek istiyorum bu mumkunmu acaba cok severek calistigim bir yerdi ins mumkundur.. tesekkurler

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:
iki farklı üye, iki konuda noktasına virgülüne, aynı ikiside aynı saatlerde açılmış ne tesadüf:53::53::53::53::53::53:

Back
X