Evlilik ve sabah kahvaltısı sorunu

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
kızlar 3 yıllık evliyim .çalışmıyorum.bekarken de uykuya çok düşkündüm erken asla kalkamazdım ..evlendikten sonra da böyle devam etti eşime ne kadar kahvaltı hazırlamak istesem de uyanamıyorum bir türlü ..bir kaç defa hazırladım..Birgün bebeğim uyanmıştı onu uyutuyordum eşim de işe gidecek olmayan birşey yüzünden bana çattı..ben de bebeğimle ilgilendiğim için kahvaltı hazırlayamadım ..o günden beri inat etmiş hazırlama istemiyorum sırf sana çattım diye hazırlamadın senin keyfinle mi ben kahvaltı yapacam deyip duruyor ..ben kaç defa hazırladım yemeden gitti bu yüzden ..kapat konuyu istemiyorum diyor ..ama olur olmadık herkesin yanında kahvaltı konusunu açıp beni rencide ediyor ..bugünlerde yine bana sarmış durumda ..sürekli laf sokup huzursuzluk çıkarıyor ..dün ağzını aramak için yarın kahvaltı hazırlayayım yapalım dedim beraber ..senin hiçbirşeyini istemiyorum dedi..bugün bana dedi ki bir mal neyse odur ..değişmez ..o kadar zoruma gitti ki.nasıl aşacam ben bu sorunu bunun inadını

Kapat sen de hazırlama . :işsiz:
Aç gitsin ! Birinin yanın da konuyu açarsa da ben hazırlıyorum, yemiyor bey efendi dersin .
Ellerimi kırılmıs uyanıp iki peynir zeytin koyamıyor masaya .
İlla eziyet edecekler .
Uyu boooşverrr , sen dert ettikçe o da havaya girmiş :kahve:

Sen asci misin?
Bence maasli gercek bi is bul da esin boyle seyler soylemeye hak bulmasin

Eşiniz çok kaba. Çok işe yarayacağını sanmıyorum ama son bir konuşmayı deneyin.
Başta kabahatli imişsiniz, en azından adam işe giderken kalkıp bir kahvaltı hazırlayıp uykuya devam edebilirdiniz.
Ama bunu uzatmak anlamsız. birbirinize adım atın, bu olay kapansın gitsin.
Yok uzatmaya devam edecekse, sizde boşverin. Ne söylerse söylesin takmayın ama başka konularda kendinize kotu davranılmasına da müsade etmeyin.

boşver sen elinden geleni yapmışsın.bebek olunca uykusuzluk yorgunluk herşeye yetişmeye bilirsin. geceden sandviç felan hazırla dolaba koy istiyorsa yesin çıksın evden . yemez ise sen yersin

Bence evililikte bu sorun edilmemeli kahvaltıyı kendiside kurup yiyebilir çok zor değil neden illa senden bekliyoki. Ben 13 yıldır evliyim 13 yıldır toplasan 13 defa beraber kahvaltı yapmamışız kendisi erken kalkar çayını yapar kahvaltı yapar işine gider ve bu bizde hiç sorun olmamış şimdiye kadar

Hazırlama taş yesin!
Başkalarının yanında bu konuyu açığı zamanda da " hazırlayınca yüzüne bakmıyorsun kahvaltıyı hayatım" deyip sende onu rencide et..

Benımkisi kahvaltı yapmadan cıkar hep. Öyle alışmış. Bi pazar günleri kahvaltı yapar. Onuda ben beceremıyormusum. Neymiş herseyı önüne koymuyormuşum. Zaten iki kişiyiz bende hiç kahvaltı yapmam. O yuzden herseyi önüne koyamıyorum. Cunkü paketini açtıgım çürüyüp gidiyor kimse yemiyor. Begenmeyince bende 'adam olana cok bile ister ye ister yeme 'diyorum :) mecbur yiyiyor napsın :)

kızlar 3 yıllık evliyim .çalışmıyorum.bekarken de uykuya çok düşkündüm erken asla kalkamazdım ..evlendikten sonra da böyle devam etti eşime ne kadar kahvaltı hazırlamak istesem de uyanamıyorum bir türlü ..bir kaç defa hazırladım..Birgün bebeğim uyanmıştı onu uyutuyordum eşim de işe gidecek olmayan birşey yüzünden bana çattı..ben de bebeğimle ilgilendiğim için kahvaltı hazırlayamadım ..o günden beri inat etmiş hazırlama istemiyorum sırf sana çattım diye hazırlamadın senin keyfinle mi ben kahvaltı yapacam deyip duruyor ..ben kaç defa hazırladım yemeden gitti bu yüzden ..kapat konuyu istemiyorum diyor ..ama olur olmadık herkesin yanında kahvaltı konusunu açıp beni rencide ediyor ..bugünlerde yine bana sarmış durumda ..sürekli laf sokup huzursuzluk çıkarıyor ..dün ağzını aramak için yarın kahvaltı hazırlayayım yapalım dedim beraber ..senin hiçbirşeyini istemiyorum dedi..bugün bana dedi ki bir mal neyse odur ..değişmez ..o kadar zoruma gitti ki.nasıl aşacam ben bu sorunu bunun inadını
Bence sizin sorununuzun kahvaltıyla hiç alakası yok.
Ben sadece haftasonu kahvaltı hazırlıyorum. Eşim her gün benden erken kalkar. Düzenimiz böyle. Ki erken kalksam da yapamam sabah sabah kahvaltı falan. Haftasonu da biraz kendime gelir ilk kahvemi içer öyle hazırlarım. Önemli bir şey olmadığını düşünüyorum daha çocuk bile yokken. Acıkırsa başının çaresine bakamayacak bebek değil koca adam.

Bana bir gün olsun sunu yap dememistir esim, yaparsam elina saglik tesekkür ederim der.
Ha ben de elimden geldigi kadar ona yardimci olurum.
Zamanim varsa ne ala herseyi yapar önüne koyarim. Zamanim yoksa hicbir zaman zaman benden birsey istemez.
sanirim aileden gelen birsey bu
esim cocukken sabahlari kalkarmis annesine acim dermis annesi de kalkmazmis yataktan, cok isterse de azarlarmis gitsin diye
simdi aileden nazlanmissa siz onu nazlamadiniz diye size trip atiyor, hic hakli degil, bu sekilde kirici olmamali
kendinizi üzmeyin, konusmayi deneyin diyecegim ama cocuksu tavirlari varmis esinizin, önce onu kirmaniz lazim

Hazretleri kalkıp kendi hazırlasın bir zahmet, hizmetçisi değilsiniz siz onun. Hem bebeğine bak, hem adama her öğün 3 çeşit yemeğini hazır et, hem temizliğini yap donunu ütüle, hem yatakta panter gibi ol, oooollduuu. Kadının bunları yapması erkeğe lütfudur cidden bak görevi falan değil. Bu evde o da yaşıyor, ev işleri eşit paylaşılır kimse kimsenin hizmetçisi değil. Hazırlamayın bir şey bence.

Kahvaltiyi hazirlamak neden sizin goreviniz olsun?Boyle bir anlasma mi imzaladiniz evlenirken?
Asil sorunun ben de kahvalti oldugunu sanmiyorum.Sorun esinizin size bakis sekli.Sizi baskalarinin yaninda dusurdugu durum.

Back
X