- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.796
- 598
Darp raporu almadigin sürece,işleme girmemiş hiçbir kanıt ise yaramazArkadaşlar benim elimde ses kayıdı ve boynumdaki tırnak izlerinin resmini çekmiştim geçen günler yarar mi bir işe bunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darp raporu almadigin sürece,işleme girmemiş hiçbir kanıt ise yaramazArkadaşlar benim elimde ses kayıdı ve boynumdaki tırnak izlerinin resmini çekmiştim geçen günler yarar mi bir işe bunlar
Arkadaşlar benim elimde ses kayıdı ve boynumdaki tırnak izlerinin resmini çekmiştim geçen günler yarar mi bir işe bunlar
Mesleğim var muhasebe mezunuyum iş başvurusunda bulundum haber bekliyorum olur inşallah. Neyin biliyor musunuz diş hekimi DOKTOR büyük adam ama hayvanın teki. Meslekle adam olunmuyor lafı o kadar doğru ki.
Canim kafan durmus siddet gormekten. Ailen arkanda mi? Hemen soyle gelip seni alsinlar. Sakin adama soyleme bir sey, zarar vermeye kalkabilir.Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yillik evliyim esimin saygın bir meslegi var ben önlisans mezunuyum ve şuan çalışmıyorum. Başlarda iyiydi hersey tabi mutluluk fazla uzun sürmesi şiddet basladi ilk ufak tefek sonra özür dilemeler. Sonra bugünkü halime baktım artik ozur dilemeler kalkmış boğaz sıkma, vurma, tokat atma, daha neler neler. Ve psikoljik siddet beni yıpratan bu sürekli benim paramı yiyorsun git köyüne gerizekalı gibi bir sürü sey. Bu aksam yaşadım yine vurdu bana ne kadar gerizekalı olduğumu söyledi sebep kyk borcunun geri ödemesi gelmedi idi. Hoş o yine bir bahane bulurduda.. ne yapicam ne yapmalıyım kafam durdu düşünemiyorum artik kendini değersiz, bomboş hissediyorum yaşıyorum ama yaşamak degil. Sesten korkuyorum artik o gelince kalbim yerinden çıkıyor ben ne yaşıyorum arkadaşlar ben ne yapicam ?
Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yillik evliyim esimin saygın bir meslegi var ben önlisans mezunuyum ve şuan çalışmıyorum. Başlarda iyiydi hersey tabi mutluluk fazla uzun sürmesi şiddet basladi ilk ufak tefek sonra özür dilemeler. Sonra bugünkü halime baktım artik ozur dilemeler kalkmış boğaz sıkma, vurma, tokat atma, daha neler neler. Ve psikoljik siddet beni yıpratan bu sürekli benim paramı yiyorsun git köyüne gerizekalı gibi bir sürü sey. Bu aksam yaşadım yine vurdu bana ne kadar gerizekalı olduğumu söyledi sebep kyk borcunun geri ödemesi gelmedi idi. Hoş o yine bir bahane bulurduda.. ne yapicam ne yapmalıyım kafam durdu düşünemiyorum artik kendini değersiz, bomboş hissediyorum yaşıyorum ama yaşamak degil. Sesten korkuyorum artik o gelince kalbim yerinden çıkıyor ben ne yaşıyorum arkadaşlar ben ne yapicam ?
Arkanıza bakmadan kaçın. Düzelir umudunuz varsa onu da o evde bırakın. Size saygı duymayan birine yıllarınızı heba etmeyin. Sonra benim gibi bin pişman olursunuz.Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yillik evliyim esimin saygın bir meslegi var ben önlisans mezunuyum ve şuan çalışmıyorum. Başlarda iyiydi hersey tabi mutluluk fazla uzun sürmesi şiddet basladi ilk ufak tefek sonra özür dilemeler. Sonra bugünkü halime baktım artik ozur dilemeler kalkmış boğaz sıkma, vurma, tokat atma, daha neler neler. Ve psikoljik siddet beni yıpratan bu sürekli benim paramı yiyorsun git köyüne gerizekalı gibi bir sürü sey. Bu aksam yaşadım yine vurdu bana ne kadar gerizekalı olduğumu söyledi sebep kyk borcunun geri ödemesi gelmedi idi. Hoş o yine bir bahane bulurduda.. ne yapicam ne yapmalıyım kafam durdu düşünemiyorum artik kendini değersiz, bomboş hissediyorum yaşıyorum ama yaşamak degil. Sesten korkuyorum artik o gelince kalbim yerinden çıkıyor ben ne yaşıyorum arkadaşlar ben ne yapicam ?
Doktor=büyük adam mı sizce? Yani büyük adam ama hayvanın teki demenizden bu anlaşılıyor da... İşte bu algıların yıkıldığı gün her şey
Hayır o anlamı içermiyor o cümle. Dışardan gören çoğu kişi insan sanır ya aslında değil demek o. O algı yok bende sadece içi boş bir balon.Doktor=büyük adam mı sizce? Yani büyük adam ama hayvanın teki demenizden bu anlaşılıyor da... İşte bu algıların yıkıldığı gün her şey çok farklı olacak.
Valla kusura bakmayın ama böyle bir evlilik için şunu yapın bunu yapın evlilik terapisi vs demeyeceğim. Böyle bir adamla evli kaldığınız her saniye zarar. Evladınız var mı bilmiyorum ama varsa daha vahim böyle bir adam babası olacak korkunç. Bir evladım var saçının telini her şeyden sakinirim sizi de aileniz öyle büyütmüştür ve bugün değersizligi kabullenmişsinuz.Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yillik evliyim esimin saygın bir meslegi var ben önlisans mezunuyum ve şuan çalışmıyorum. Başlarda iyiydi hersey tabi mutluluk fazla uzun sürmesi şiddet basladi ilk ufak tefek sonra özür dilemeler. Sonra bugünkü halime baktım artik ozur dilemeler kalkmış boğaz sıkma, vurma, tokat atma, daha neler neler. Ve psikoljik siddet beni yıpratan bu sürekli benim paramı yiyorsun git köyüne gerizekalı gibi bir sürü sey. Bu aksam yaşadım yine vurdu bana ne kadar gerizekalı olduğumu söyledi sebep kyk borcunun geri ödemesi gelmedi idi. Hoş o yine bir bahane bulurduda.. ne yapicam ne yapmalıyım kafam durdu düşünemiyorum artik kendini değersiz, bomboş hissediyorum yaşıyorum ama yaşamak degil. Sesten korkuyorum artik o gelince kalbim yerinden çıkıyor ben ne yaşıyorum arkadaşlar ben ne yapicam ?
Umarım olur çok üzüldüm. İnsan olamadıktan sonra mesleği var yok ne önemi var.Mesleğim var muhasebe mezunuyum iş başvurusunda bulundum haber bekliyorum olur inşallah. Neyin biliyor musunuz diş hekimi DOKTOR büyük adam ama hayvanın teki. Meslekle adam olunmuyor lafı o kadar doğru ki.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun insanlar o kadar ınsanlık dışı yorum yapıyor ki şaka gibi.Umarım olur çok üzüldüm. İnsan olamadıktan sonra mesleği var yok ne önemi var.
Siz çok değerlisiniz, onun sizi dibe çekmesine, sizi işe yaramaz hissettirmesine, eziyet etmesine artık izin vermeyin. Lütfen kurtulun bir an önce Allah yardımcınız olsun güzel kapılar açsın size.
canım ne olursa olsun ,ne olursa olsun,kim olursa olsun,,kimse sana el kaldıramaz.sözlü yada davranışsal kimse sana şiddet uygulayamaz..önce bunu benimse!!!kendine güven,korkma!!maddi durumun nasıl bilmiyorum,para altın vs varmı onlara sahip çık..fotograf çek darp izlerini,ses kaydı al.psikologa git..karakola gitmeye utanıyorsan komsuna arkadasına anlat.ailelere neden anlatmıyorsun?durumun ne bilmiyorum ama korkma,,kımsenin sana şiddet uygulama yargılama hayatı yok.güçlü ol.boşan mak en doğru hareket görünüyor ama sen bilirsin...ama bu şidddet durumunu ileride boşanma yada başka bişey olursa diye birilerine anlat,delil olurştur.Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yillik evliyim esimin saygın bir meslegi var ben önlisans mezunuyum ve şuan çalışmıyorum. Başlarda iyiydi hersey tabi mutluluk fazla uzun sürmesi şiddet basladi ilk ufak tefek sonra özür dilemeler. Sonra bugünkü halime baktım artik ozur dilemeler kalkmış boğaz sıkma, vurma, tokat atma, daha neler neler. Ve psikoljik siddet beni yıpratan bu sürekli benim paramı yiyorsun git köyüne gerizekalı gibi bir sürü sey. Bu aksam yaşadım yine vurdu bana ne kadar gerizekalı olduğumu söyledi sebep kyk borcunun geri ödemesi gelmedi idi. Hoş o yine bir bahane bulurduda.. ne yapicam ne yapmalıyım kafam durdu düşünemiyorum artik kendini değersiz, bomboş hissediyorum yaşıyorum ama yaşamak degil. Sesten korkuyorum artik o gelince kalbim yerinden çıkıyor ben ne yaşıyorum arkadaşlar ben ne yapicam ?