Evlilik ve şiddetin her türlüsü.

Darp raporu alıp boşanın.Bu eziyeti neden çekiyorsunuz?Önlisans mezunuymussunuz kendi ayaklarınızın üzerinde durun çalışın ve bu adamdan ayrılın.

Mesleğim var muhasebe mezunuyum iş başvurusunda bulundum haber bekliyorum olur inşallah. Neyin biliyor musunuz diş hekimi DOKTOR büyük adam ama hayvanın teki. Meslekle adam olunmuyor lafı o kadar doğru ki.

Doktor=büyük adam mı sizce? Yani büyük adam ama hayvanın teki demenizden bu anlaşılıyor da... İşte bu algıların yıkıldığı gün her şey çok farklı olacak.

Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yillik evliyim esimin saygın bir meslegi var ben önlisans mezunuyum ve şuan çalışmıyorum. Başlarda iyiydi hersey tabi mutluluk fazla uzun sürmesi şiddet basladi ilk ufak tefek sonra özür dilemeler. Sonra bugünkü halime baktım artik ozur dilemeler kalkmış boğaz sıkma, vurma, tokat atma, daha neler neler. Ve psikoljik siddet beni yıpratan bu sürekli benim paramı yiyorsun git köyüne gerizekalı gibi bir sürü sey. Bu aksam yaşadım yine vurdu bana ne kadar gerizekalı olduğumu söyledi sebep kyk borcunun geri ödemesi gelmedi idi. Hoş o yine bir bahane bulurduda.. ne yapicam ne yapmalıyım kafam durdu düşünemiyorum artik kendini değersiz, bomboş hissediyorum yaşıyorum ama yaşamak degil. Sesten korkuyorum artik o gelince kalbim yerinden çıkıyor ben ne yaşıyorum arkadaşlar ben ne yapicam ?
Canim kafan durmus siddet gormekten. Ailen arkanda mi? Hemen soyle gelip seni alsinlar. Sakin adama soyleme bir sey, zarar vermeye kalkabilir.

Öyle kolay kolay bosan demem ama siz bosanin.evlilik bu değil.
Üstelik kimseye ihtiyacınız yok tek başına herseyi basarirsiniz

Arkadaşlar merhaba. Ben 2 yillik evliyim esimin saygın bir meslegi var ben önlisans mezunuyum ve şuan çalışmıyorum. Başlarda iyiydi hersey tabi mutluluk fazla uzun sürmesi şiddet basladi ilk ufak tefek sonra özür dilemeler. Sonra bugünkü halime baktım artik ozur dilemeler kalkmış boğaz sıkma, vurma, tokat atma, daha neler neler. Ve psikoljik siddet beni yıpratan bu sürekli benim paramı yiyorsun git köyüne gerizekalı gibi bir sürü sey. Bu aksam yaşadım yine vurdu bana ne kadar gerizekalı olduğumu söyledi sebep kyk borcunun geri ödemesi gelmedi idi. Hoş o yine bir bahane bulurduda.. ne yapicam ne yapmalıyım kafam durdu düşünemiyorum artik kendini değersiz, bomboş hissediyorum yaşıyorum ama yaşamak degil. Sesten korkuyorum artik o gelince kalbim yerinden çıkıyor ben ne yaşıyorum arkadaşlar ben ne yapicam ?

yorumların hepsini okudum sanırım çocuk yok eğer yoksa süper

darp raporu al , ve bu hayvanı rezil ederek boşa

Arkanıza bakmadan kaçın. Düzelir umudunuz varsa onu da o evde bırakın. Size saygı duymayan birine yıllarınızı heba etmeyin. Sonra benim gibi bin pişman olursunuz.

Doktor=büyük adam mı sizce? Yani büyük adam ama hayvanın teki demenizden bu anlaşılıyor da... İşte bu algıların yıkıldığı gün her şey

Doktor=büyük adam mı sizce? Yani büyük adam ama hayvanın teki demenizden bu anlaşılıyor da... İşte bu algıların yıkıldığı gün her şey çok farklı olacak.
Hayır o anlamı içermiyor o cümle. Dışardan gören çoğu kişi insan sanır ya aslında değil demek o. O algı yok bende sadece içi boş bir balon.

Valla kusura bakmayın ama böyle bir evlilik için şunu yapın bunu yapın evlilik terapisi vs demeyeceğim. Böyle bir adamla evli kaldığınız her saniye zarar. Evladınız var mı bilmiyorum ama varsa daha vahim böyle bir adam babası olacak korkunç. Bir evladım var saçının telini her şeyden sakinirim sizi de aileniz öyle büyütmüştür ve bugün değersizligi kabullenmişsinuz.

Gider ailemin yanında ailemin sözünü çekerim , sonra işe başlar ve ailemi de başımdan atarım.
Valla kusura bakmayın ama neyi beklediğinizi ben anlamadım. Böyle şerefsizleri ne diye başınızda tutuyorsunuz ? Alacaksınız raporunuzu , vereceksiniz bir avukata. O da içinden geçecek . Hiç bir şey olmasa bile boşanma dosyanızda gözükecek ve rezil olacak. Kepaze köpek !

Arkadaşım niye çekiyorsun böyle şeyleri davul bile dengi dengine demişler malesef insanlarda ego var iyi bir işi var diye seni eziklemeye çalışıyor boşan kurtul bundan sonrada kendine denk birileriyle evlenmeye bak çünkü insan oğlu çiğ süt emmiş seninki düşündüklerini disa vurmuş içinden de geçiriyorlar emin ol denk olunca seni ezemiyorlar benim eşimde de var ego insanları kucumsemek ama bana yapamıyor çünkü benden cok farkı yok bisan kurtul daha gençsin muhtemelen hayata bir kere geliyosun coluk cocuk yokken kaç kurtar kendini

Mesleğim var muhasebe mezunuyum iş başvurusunda bulundum haber bekliyorum olur inşallah. Neyin biliyor musunuz diş hekimi DOKTOR büyük adam ama hayvanın teki. Meslekle adam olunmuyor lafı o kadar doğru ki.
Umarım olur çok üzüldüm. İnsan olamadıktan sonra mesleği var yok ne önemi var.
Siz çok değerlisiniz, onun sizi dibe çekmesine, sizi işe yaramaz hissettirmesine, eziyet etmesine artık izin vermeyin. Lütfen kurtulun bir an önce Allah yardımcınız olsun güzel kapılar açsın size.

Umarım olur çok üzüldüm. İnsan olamadıktan sonra mesleği var yok ne önemi var.
Siz çok değerlisiniz, onun sizi dibe çekmesine, sizi işe yaramaz hissettirmesine, eziyet etmesine artık izin vermeyin. Lütfen kurtulun bir an önce Allah yardımcınız olsun güzel kapılar açsın size.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun insanlar o kadar ınsanlık dışı yorum yapıyor ki şaka gibi.

Boşanın ama önce darp raporu alın ki yüklü bir tazminat alabilesiniz. Darp raporu alın sonra eve savcılığa gidin uzaklaştırma alın. Zaten duyulur rezil olur. Uzaklaştırma alınca evinizde kalabilirsiniz yaklaşamaz. Ama istemezseniz başka yere gidersiniz. Sizi sindirmiş. Donuna kadar alıp boşayın da görsün gününü

canım ne olursa olsun ,ne olursa olsun,kim olursa olsun,,kimse sana el kaldıramaz.sözlü yada davranışsal kimse sana şiddet uygulayamaz..önce bunu benimse!!!kendine güven,korkma!!maddi durumun nasıl bilmiyorum,para altın vs varmı onlara sahip çık..fotograf çek darp izlerini,ses kaydı al.psikologa git..karakola gitmeye utanıyorsan komsuna arkadasına anlat.ailelere neden anlatmıyorsun?durumun ne bilmiyorum ama korkma,,kımsenin sana şiddet uygulama yargılama hayatı yok.güçlü ol.boşan mak en doğru hareket görünüyor ama sen bilirsin...ama bu şidddet durumunu ileride boşanma yada başka bişey olursa diye birilerine anlat,delil olurştur.

Tkdf acil yardım hattını arayın lütfen. 0212 656 96 96 - 0549 656 96 96 Sizin bir uzmanla durumu değerlendirip planlı şekilde ilerlemeniz lazım yoksa bu şiddet döngüsünden çıkmanız neredeyse imkansız. Bu sadece sizin için değil, şiddete maruz kalan herkes için böyle. Ayrıca sürekli korktuğunuzu irkildiğinizi falan yazmışsınız, travma sonrası stres bozukluğu yaşıyor olabilirsiniz. Şiddete uğrayan herkes gibi psikolojik olarak iyi olmadığınız bir dönemde erkek şiddeti gibi birçok koldan (hukuki, ekonomik, sosyal, psikolojik) mücadele gerektiren bir konuda kafa karışıklığı yaşamanız, harekete geçememeniz veya yorulmanız çok normal olurdu. Bu nedenle desteğe ihtiyacınız var. Türkiye’de kadın dayanışması çok kuvvetli, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonun numarasını yazarak başladım ama sizin yanınızda mücadele edecek başka birçok sivil toplum kuruluşu daha var. Lütfen bu kaynakları kullanmaktan ve yardım talep etmekten çekinmeyin. Yalnız değilsiniz, sadece birilerine anlatmanız gerekiyor.

Back
X