Sosyal bilgiler öğretmeniyim.master yapmaminda bi faydasi olamayacağı kanaatindeyim.kolejlerde hep tecrübe istiyor2 yıllık mı? Severek mi okuyorsunuz? Kendi eğitiminizin üzerine master yapmayı düşünmediniz mi peki? Öğretmelik hangi branştı?
Zaman tabikide geçer fakat zor bi süreçten geçtiğim icin ara ara demoralize oluyorumBence oku benımde bir arkadaşın okuyor hatta biz beş yıl okuduk o bidaha okuyor atama olmadığı ıcın . Nolxakkı cok var okuyan . Bence eglencelı bıle olur bıde ıkı yıllık hemen geçer
2sene kpssye hazirlandim herşeyden soyutlanip atanamamak öyle kötüki.İnancı hevesi kalmıyor insanın.Yapı olarak da soğukkanlı ve stressiz biri değilim.Çağımız teknoloji olduğu için su an okuduğum bölümün onu açık gibi görünüyor umarım bir kez daha aynı şeyleri yaşamam okul bittiğindeIkinci universite okumak kesinlikle zor degil, yaparsınız. Ama benim size tavsiyem mesleginizi seviyorsaniz ucreti az da olsa bir yerden baslayip deneyim kazanmaniz. Bu sirada da kpss den de vazgecmemeniz. Okudugunuz yeni bölümden ekmek yiyebileceginizin garantisi yok ki. Elinizdeki diplomayi en iyi sekilde degerlendirmeye bakin
Anlıyorum sizi bende bundan korkuyorum bende öğretmen adayıyım ama grafik tasarım liseden beri çok istemistim. Yetenegimde var yani çizerim. Hatta 2 yıl önce geldi kazandım fakat zaten okuduğum için zorlanirim diye vazgeçtim. Ki öyle de oldu. Şimdi ygs ye başvurdum gircem sınava gelirse okuyaçağim ama bi bıkkınlık var üzerimde. Bır an once is hayatına atılmam lazım artık bır yandan da okumak istiyorum. Çok zorluyolarmi çizim konusunda yani yorucu mu yoruluyomusunuz nasıl geçiyor biraz anlatirmisiniz rica etsem :)))Dersler bana zor gelmedi fakat bıkkınlık gelmiş onu anladım:)
Her işin zorluğu var tabi :) sürekli cizim yapıyoruz zaten bu meslegin temeli.bazen çok yoruyor ama kpssden zevkli oldugu kesin :)Anlıyorum sizi bende bundan korkuyorum bende öğretmen adayıyım ama grafik tasarım liseden beri çok istemistim. Yetenegimde var yani çizerim. Hatta 2 yıl önce geldi kazandım fakat zaten okuduğum için zorlanirim diye vazgeçtim. Ki öyle de oldu. Şimdi ygs ye başvurdum gircem sınava gelirse okuyaçağim ama bi bıkkınlık var üzerimde. Bır an once is hayatına atılmam lazım artık bır yandan da okumak istiyorum. Çok zorluyolarmi çizim konusunda yani yorucu mu yoruluyomusunuz nasıl geçiyor biraz anlatirmisiniz rica etsem :)))
Öncelikle etrafınıza bakıp kim ne yapmış derdini bırakın tamamen kendinize odaklanın. Bu düşünce sizi sadece aşa çeker.Koskoca 4yil.Etrafima bakıyorum gereksiz emek vermeden öyle yerlere gelen insanlar varki ,insan kendini daha da kötü hissediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?