evlilik yaşı nedir??

aslinda bu degisir kisiden kisiye, cok erken olmadigi surece hepsi makbul ama... bana soracak olursan 25-26 iyi gibi geliyor. ben 28'de evlendim evliligin oturmasi borclarin bitmesi falan 30u bulacagi icin cocuk icin birazcik gec gibi oldu. keske 25te evlenseymisim neyse kismet

allah mutluluğunuzu daim etsn :) bende 20 yaşındayım 24 gibi ideal die düşünüorum ama erkek arkdşım bu konuda biraz erkenci :)

ben 23 yaşında evlendim 1 yıl oldu evleneli. hem evliliğin tadını çıkarmak hem de ev alıp borçlar derken zaman geçiyo. 26 gibi de anne olmak istiyorum. umarın yol gösterebilirim sana cnm

ben 23 yaşında evlendim 1 yıl oldu evleneli. hem evliliğin tadını çıkarmak hem de ev alıp borçlar derken zaman geçiyo. 26 gibi de anne olmak istiyorum. umarın yol gösterebilirim sana cnm

canım bende anneliğini 27 de olması evliliğinde 24 olmasını düşünüodum snnkiler ideale yakın bnce. nasıl evlilik güzelmi yoksa daa çok sıkıntımı :)

canım bende anneliğini 27 de olması evliliğinde 24 olmasını düşünüodum snnkiler ideale yakın bnce. nasıl evlilik güzelmi yoksa daa çok sıkıntımı :)

ilk bi kaç ay aileler yüzünden sıkıntılı geçti. ama sonra onları hayatımızdan uzak tutmaya karar verdik. şimdi harikayız canım. allah herkese nasip etsin.

bende 22 yaşındayım ve kısmetse bu ay içinde sözüm olacak 1,5 seneden öncede evlenemeyeceğiz gibi gözüküyor büyük ihtimalle 2013 haziran yada temmuz gelinlerinden olacağım küçükken hep 21 22 yaşında evlenirim diye düşünürdüm bence insanın kendini ve sevdiğini insanın hazır hissettiği yaştır evlilik yaşı tabi buna aileler ve yaşam şartlarının da etkisi büyük diye düşünüyorum

24-25 ideal bence bende 26 bıtınce evlendım evlılıge esıme alısayım keyfını cıkaralım derken cocuk düşünmek 2 seneyi buluyor 29 yasında anne oldum sımdı 30 um ama bu sefer 2ncı cocuk telası baslıyor 2-3 yıl bıle çok farekdıyor bence

canım bende seninle yaşıtım.yaklaşık 1,5 aydır nişanlıyım.Allah nasip edersede 6 ay sonra düğünüm var.
ben hep erken evliliği düşünürdüm.çünkü çok fazla çocuk istiyorum(en az 3: ))) ve 25 ten sonra karakter oturacağı için kafa dengimi zor bulurum diye düşünüyordum.
bu nedenle,bu yolda erken adım attım.hala okuyorum.buna rağmen evlilik çok yabancı gelmedi gözüme.bide sevince...

23 bence çok küçük bi yaş değil ben 18 yaşında yaptım ilk evliliğimi ama erken yapılan evlilikler gerçekten hatalı olabiliyo sonuç olarak boşandım ve 23 yaşında 2. evliliğimi yaptım bi kaç gün öncede doğum günümdü 23 bitti şimdi 5 aylık evliyim

Son düzenleme:
24 yaşında evlendim 27 de anne oldum.ama evlenme yaşı kişiye göre değişir.30 unda bile evliliğe hazır olmayanlar var.minimum 23-24 olmalı bence....

Kişinin olgunluğuyla alakalı. Eğer çok olgun ise kişi 18 bile ideal olabilir. Yaşam koşulları eğitim durumu falan hepsi etkiler bunu. Evlilik yaşı büyüdükçe abazalar çoğalıyor , ahlak ayaklar altına alınıyor , ahlaksızlıklar doğal karşılanır hale geliyor. Evlilik demek toplum demek..
Kişi inandığı gibi yaşamazsa , yaşadığı gibi inanmaya başlıyor...
En iyi kararı siz verirsiniz hazırsanız beklemeyin derim.

23 yasında okulumdan mezun olacagım benım ıçın daha erken diye bir sey söz konusu değil :) ama ideal 24-25 diye dusunuyorum 26-27 gibi de bebiş :) tabbii herşey kısmet. allah herkesın karsısına hayırlısını cıkarsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…