Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba zilanay benimde düğünüm 29.06.2012 bende garip duygulara kapıldım ama senin düşündüğün gbi değil güveniyorum nişanlıma ama sorumluluk farklı bir dünya gbi gelio evlilik:18:
aldatma şu bu extrem şeyler
öyle her kadının deneyimlediği şeyler değil
o kadar endişelenmenize gerek yok da,
bence evliliğin bizatihi kendisinden korkun
ev sorumluluğu, eş sorumluluğu, eşin ailesi ve sülalesi ile ilişki geliştirme sorumluluğu
sıkıcı olan bunlar
onları da yaşamadan bilemezsiniz işte
24 erkenmiş
30u görmeden evlenmenin pek bi esprisi yok
evleniceğin adama aşıkmısın.evleniceksen evet olarak alıyorum cevabını
24 yaşındasın ve bu güzel günlerini olumsuz düşünücene evlendiğinle eşinle yapıcan keyifleri evlenene kadar telefon ucunda geçirdiğin zaman ların artık biticeğini en uzak 1 oda mesafe olucanı aranızda onunla uyuyp onunla uyanıcanı huzurunun dahada artıcanı düşün
ben bi an önce kavuşmak için çırpınıyorum.düşüncelerinin seni etkisi altına almasına izin verme sakın sakın
bu süreç bir daha geri gelmicek ve evlendiğinde ya o günler boşuna kurmuşum aklımda keşke keyfini sürseymişim diceksin![]()
haklısın dediklerinde..ama yaş konusuna gelince bu kısmet bu yaştaysa kısmetim olur zaten diye düşünüyorum
evet aşığım çok seviyorum canım..belkide çok sevdiğim için bu hislere kapıldım.
yani..
sonuçta zaten bu saatten sonra düğünü iptal edecek halin yok..
demek istediğim, birşeylerden çekineceksen, bunlardan çekin
bu sıkıntılara kendini hazırla
aldatma nadir kadının başına geliyor
buraya gelip derdi olan yazıyor
aldatılmayan kadın gidip "ohh ben hiç aldatılmadım, kocam benden başkasına göz ucuyla bile bakmaz" mı yazsın
derdi olan derdini paylaşıyor
merhaba arkadaşlar..
çok yakında düğünüm var..aylardır çok değişik bir psikolojiye girdim..burada okuduğum konularında etkisi var..çok istediğim beklediğim düğünüm bir anda bende korkuya dönüştü..evlendikten bir süre sonra eşimin beni aldatacağı beni mutsuz edeceği,burda okuduğum konular gibi beni üzeceği vs.düşüncelere kapılıyorum..belki bunları şimdiden yaşamadan düşünmek anlamsız belki ama kendimi bu düşüncelerden alamıyorum![]()
bu konuda haklısın.bizde uzaktayız mesela farklı illerdeyiz bi dönem senin durumundaydım saollsun gereksiz insanların dolduurşuna geldim gibi.ruhun duymaz bişey olursa dediler.bende acabamı dedim hem kendimden hem sevdiceğimden emin olmmama rağmen.gece kabus görmeye başladım.sonra bi gece 3 gibi kabusla uyandım yine.dedim ki quietnrkn saçmalıyosun.sevip seviliyosun.herşeyden seni sakının bi sevdiğin var.sen bu kabusları görürken sana bunları söyleynler mışıl mışıl uyuyo.ve en kötüsü sevdiğin erkeğe haksızlık ediyosun.
o bahsettiğim kişileri hayatımdan çıkardım ve sevdiceğime daha çok bağlandım![]()
bu süreç 1 ay falan sürdü.haliyle erkek arkadaşımada yansıdı.ve geçirdiğim o 1 ay ı daha güzel geçirebilirdim.kendi düşüncesizliğim saçmalama dönemim olarak değerlendirdim o zamanı.ama giden 1 aya oldu.keşke yapmasaydım.
merhaba zilanay benimde düğünüm 29.06.2012 bende garip duygulara kapıldım ama senin düşündüğün gbi değil güveniyorum nişanlıma ama sorumluluk farklı bir dünya gbi gelio evlilik:18:
evet haksızlık ediyorum bende bunun çok iyi farkındayım..nişanlım böye şeyler düşünüyo olsa benim için kendimi ne kadar kötü hissederdim..bugünden itibaren silip atıyorum bu düşünceleri..evet herkes aynı olacak değil ya
evet canım ayrıca herkes ona ne yazılmışsa onu yaşar bunu biz değiştiremeyiz sürekli ileriyi düşünürsek şimdi ne olacak zehir zıkkım gibi bir hayat yaşarız o zaman akışına bırak herşeyi mutlu olmaya bak inşallah hep güzel şeyler olur hayatında ....
Burada yazılanlar ne yazık ki can sıkıcı ve üzüyor hepimizi
Ama bunları alıp kendini hayatına taşımamalısın
Herkesin evliliği böyle olacak diye bi kaide yok ki
Bu konuların paylaşıldığı alandan uzak dur canım
Düğün sayfaları var çeyiz sayfaları hem kafanı dağıtır hemde moral olur sana oralara bak
Nişanlınla da bu konuları konuşmana gerek yok
3.kişilerin hayatlarını sizin ilişkinize sokmamalısın
ilişkinizi zedelemesine izin verme