evlilik,yeni iş,yeni şehir,yorgunluk...

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
sorun şu ki evlendim ve başka bir şehire tayin oldum.aslında 2 ay filan oluyor (nikahı erken yapmıştık) şehir güzel ama yeni işyerine de şehre de alışamıyorum.birde bunun üstüne ev aldık sıkışık durumdayız.evde çok eksik var haliyle.düğünümüz geçti saçımı kestirdim bu seferde onu hiç beğenmedim. buara vücudumu da beğenmiyorum.(1.70 boyunda 53 kiloyum.)çok saçma diyeceksiniz evet ama durum bu.mesela oturarak iş yapıyorum kalçam büyüyecek diye korkuyorum.düğün zamanı kıstım yemekten şimdi çok yiyorum.buarada bitkin hissediyorum.eviimize geçince herşey iyi olur bu yorgunluk hali biter tam tersine bu seferde evde hiç iş bitmiyor.
nasıl yapıyorsunuz? herşeyi nasıl idare ediyorsunuz? aynı zamanda nasıl kendinize bakıyorsunuz?

1 60 a 55 kg napıyım öleyim mi kendimi gayette seviyorum:) Ne kıskanç insanmışım bende ayrıca 2 kızım var şimdi uyuyorlar sıcak bi kahve içiyorum diye mutlu oluyorum:)

Fazla mı evhamlısınız ne?
Ben 1.60 a 52 kilo civarındayım, gayet normalim, siz zayıfsınız bile.
Düzenli spor yapar ve beslenmenize dikkat edersiniz, kilo almazsınız.
Ben de oturarark çalışıyorum akşama kadar, tavsiyem bol bol su için. Masanıza kocaman bir sürahi koyun.
Ben öyle yapıyorum, çok su içince hem sık sık tuvaletiniz geliyor, işin başından kalkıp hareket etme bahanesi oluyor.

buaralar böyle bi mutsuzluk hali çöktü.hiçbişeye yetişemicem gibi hissediyorum. tek aslında kilo değil. demek istediğim herşeyi aynı anda nasıl yetiştiyorsunuz

Aile hekimine veya dahiliyeye gidip kan degerlerine baktirsana belki eksik degerler vardir. Genelde ihmal ediyoruz ama mesela coğu kadinda demir eksikligi var ve hem halsiz hem depresif yapiyor insani. Hem de tatli yeme istegi uyandiriyor eksik olunca.

Hosgeldin evliler kervanina ;) genelde alisana kadar oyle olur. Bende evlenip kucuk bir ilceye gitmistim alisana kadar tayinimiz cikmisti. Zamanla duzeninde oturur evliliginde endiselenme akisina birak..

aklıma da gelmedi değil.sürekli halsizim.düğün zamanı çok koşturduk o daha çıkmadı diyorum ama eksklikler de olabilir

alışmak da istemiyorum ya.şehir çok güzel ama tamamen bilmediğim bir yere gelmek ,işyerindeki insanların soğukluğu vs..bilmiyorum..ne kendime bakasım var ne eve:( başlamadan bittim gibi

sorun şu ki evlendim ve başka bir şehire tayin oldum.aslında 2 ay filan oluyor (nikahı erken yapmıştık) şehir güzel ama yeni işyerine de şehre de alışamıyorum.birde bunun üstüne ev aldık sıkışık durumdayız.evde çok eksik var haliyle.düğünümüz geçti saçımı kestirdim bu seferde onu hiç beğenmedim. buara vücudumu da beğenmiyorum.(1.70 boyunda 53 kiloyum.)çok saçma diyeceksiniz evet ama durum bu.mesela oturarak iş yapıyorum kalçam büyüyecek diye korkuyorum.düğün zamanı kıstım yemekten şimdi çok yiyorum.buarada bitkin hissediyorum.eviimize geçince herşey iyi olur bu yorgunluk hali biter tam tersine bu seferde evde hiç iş bitmiyor.
nasıl yapıyorsunuz? herşeyi nasıl idare ediyorsunuz? aynı zamanda nasıl kendinize bakıyorsunuz?
çok zayıfsınız
boyunuza göre 60kg da kalmalısınız
53 çok az

Bacim ben ölümmi???
Ne güzel işin var evin var esin var....
Ben 1.70 boyunda 87 kiloyum ikiz hamilelik gecirdim yaklasik 8 ay yattim 40 kilo aldim.
Ingilizce ogretmeniyim ise gitmiyorum izin yazdim.
Tatile gitmiyorum, evimide birakip anamin yanina geldim.
Hastalar gece uyku yok olsun elhamdulillah tüp bebek onlar ne kadar ugrastim.
Elinizdekilerin kiymetini bilin bence

Eminim çok çok daha kötü durumda olanlar vardır. Demek istediğim kendi psikolojimin yerinde olmadığı.yoksa çok şükür herseye. Allah bağışlasın ayrıca Benim tek olayım herşeyin bianda değişmiş olması

valla muhtemelen beden kitle indeksine göre zayıfsın, bence sosyalleşmeye ihtiyacın var, arkadaş edinmeye çalış, ekonomik sorunlar da seni bunaltmış gibi bu sebeplerle kafanda birşeyler kurup duruyorsun sanki, sosyalleşip bi hobi falan bulsan daha farklı olabilir

Eminim çok çok daha kötü durumda olanlar vardır. Demek istediğim kendi psikolojimin yerinde olmadığı.yoksa çok şükür herseye. Allah bağışlasın ayrıca Benim tek olayım herşeyin bianda değişmiş olması
Ne yapmak istersin bi onu düşün önce epeydir planladigin ama bi türlü olmayan bişey yapsan ben zaman bulunca zumba kursuna yazilcam.Tenis oyniycam varmi böyle seni mutlu edecek bişeyler? ???

Back
X