Evlilik yıl dönümü bakarmısınız

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
selam arkadaşlar.. Bir kaç ay sonra evlilik yıl dönümümüz. Ben hediye konusunda pek becerikli sayılmam genelde mekan seçerim falan yıl dönümü için ağva da butik hoş etrafı gezilebilecek otel aramaktayım öncelikle bu konuda tavsiyesi olanlar yazabılırse çok sevınırım :17: ... Diğer konu ise değişik bir şeyler olsun istiyorum gelinlik değil ama benzer birşeyler giysem mesela şık bir gelin tacı ciçekli kısa duvak falan? Gezsek resim çekilsek .. Falan dış çekim tam istediğim gibi olmadı ikimizinde yüzünde bir heyecan stres var belli oluyor :1::44: Bir yandan amann boşver diyorum güzel bir yemek yersiniz olur biter kafasındayım :25: Ayy ne yapmalıyımmmmmmmmmmm:52::49:

selam arkadaşlar.. Bir kaç ay sonra evlilik yıl dönümümüz. Ben hediye konusunda pek becerikli sayılmam genelde mekan seçerim falan yıl dönümü için ağva da butik hoş etrafı gezilebilecek otel aramaktayım öncelikle bu konuda tavsiyesi olanlar yazabılırse çok sevınırım :17: ... Diğer konu ise değişik bir şeyler olsun istiyorum gelinlik değil ama benzer birşeyler giysem mesela şık bir gelin tacı ciçekli kısa duvak falan? Gezsek resim çekilsek .. Falan dış çekim tam istediğim gibi olmadı ikimizinde yüzünde bir heyecan stres var belli oluyor :1::44: Bir yandan amann boşver diyorum güzel bir yemek yersiniz olur biter kafasındayım :25: Ayy ne yapmalıyımmmmmmmmmmm:52::49:

Bi onerim yok sadece kolay gelsin demek için yazmak istedim:) bizim de yarın evlilik yıl donumumuz ama bizimki sıradan bir gün gibi geçer. . O yuzden çok öneride bulunamiyorum:)

Kizma ama bana biraz abartı buldum
Balonlarla evi süslemistim ben oyle bi sürpriz yapmistim
Bide dilek feneri almistim onu ucurduk
Gece cok cok guzel oluyor
Tavsiye ederim

Ağvada park mandalin otel var yemek ve mekan çok güzell

ağvaya bir kere gittim çok güzeldi sessiz sakin orda ahşap tek katlı çok güzel butik oteller var internetten aratıp bulabilirsiniz süper olur..

benimde dış mekan içimde uhte kalmıştır eğer imkanım olursa yıl dönümümüzde bende öyle birşey yapmak istiyorum beyaz tiril tiril bir elbise çiçeklerden taç hayali bile beni mutlu etmeye yetiyor :21:

KIZLAR YA BENDE ICIMDEN BOYLE GELDİ YAPMAK ISTIYORUM.. IKIMIZ ICINDE IYI OLUR BIR KAÇ GUN TATİL İHTİYACIMIZ VAR EVDE SÜPRİZ OLAYI GÜZEL TABİ AMA ÇOCUK YOKKEN GIDEBILDIĞIM KADAR YER GÖRMEK İSTIYORUM :23: NORMALDE EŞİM BÖYLE ŞEYLERİ GEREKSİZ BULUR,(TATİLİ DEĞİL HANİ RESİMDİR MESELA YENİDEN DUVAK TAKMAM FALAN) FAKAT ONU DEĞİŞTİRMEYİ BAŞARDIM :9: BENİM GİBİ HEVESLİ :23::23: İNŞ OLACAK YAPACAĞIM İSTEDİKLERİMİ BAKALIM TAVİSYELER İÇİN ÇOoOk EDİYORUM KIZLAR

Kizma ama bana biraz abartı buldum
Balonlarla evi süslemistim ben oyle bi sürpriz yapmistim
Bide dilek feneri almistim onu ucurduk
Gece cok cok guzel oluyor
Tavsiye ederim

YOK TATLIM NIYE KIZAYIM SENIN YAPTIĞIN EMEKTE GAYET GÜZEL OLMUŞ :nazar:
:13:

Canım süper düşünmüşsün hiçte abartı değil bakma sen millete :21: bak buraya tatil için gitmiştik harika huzurlu biyer sibel can klip falan çekmiş burda cok doğal bi ortamm öneririmm kesinlikle http://www.woodyville.com.tr/ :16:

Canım süper düşünmüşsün hiçte abartı değil bakma sen millete :21: bak buraya tatil için gitmiştik harika huzurlu biyer sibel can klip falan çekmiş burda cok doğal bi ortamm öneririmm kesinlikle http://www.woodyville.com.tr/ :16:

ÇOK TESEKKUR EDERIM.. YER HARİKA TAM İSTEDİĞİM GİBİ ATA BİNERİM AYOL :D hep öyle istemiştim eski adetler ahh :1:

baybdoll al beyaz, duvağıda olsun, al sana unutamayacağı bir gelin:1::1:

Yeni evlisiniz herhalde..haha bizimkide bu ayin basindaydi unutmusuz ikimizde sonra esim hatirlatti :1: bu konularda bazen erkek gibiyim maalesef…

Agvayi ben pek begenmemistim..belki 1 gunlugune olabilir..ama 3-4 olacaksa cok fazla geliyor insana…

Simdiden kolay gelsin sana

ÇOK TESEKKUR EDERIM.. YER HARİKA TAM İSTEDİĞİM GİBİ ATA BİNERİM AYOL :D hep öyle istemiştim eski adetler ahh :1:

İçinde kalacağına yap gitsin :21: jakuzili veya deniz manzaralı evleri falan da var ve etrafta rahatsız edici tiplerde yookk resim için süper biyer bende gidicem işten kaçabilirseem aşk böceğimle :16: :54:

dilek feneri çok güzel fikirmiş ya, yazım bunu bi kenara:1:

CAnimmm kesinlikle yapmalisin zaten 3 tanesi 10 tl falan ucuz da yani
Ama gece ucurunca harikaaa oluyor.
Onun gidisini yavas yavas izlemek süper.
Evde bi tane kalmisti dur onu da bu gece ucuralim :))

selam arkadaşlar.. Bir kaç ay sonra evlilik yıl dönümümüz. Ben hediye konusunda pek becerikli sayılmam genelde mekan seçerim falan yıl dönümü için ağva da butik hoş etrafı gezilebilecek otel aramaktayım öncelikle bu konuda tavsiyesi olanlar yazabılırse çok sevınırım :KK17: ... Diğer konu ise değişik bir şeyler olsun istiyorum gelinlik değil ama benzer birşeyler giysem mesela şık bir gelin tacı ciçekli kısa duvak falan? Gezsek resim çekilsek .. Falan dış çekim tam istediğim gibi olmadı ikimizinde yüzünde bir heyecan stres var belli oluyor :KK1::44: Bir yandan amann boşver diyorum güzel bir yemek yersiniz olur biter kafasındayım :KK25: Ayy ne yapmalıyımmmmmmmmmmm:KK52::KK49:

neredeyse ikinci yıldönümünüz gelmiş ama nasıl geçti ilki düşündüklerinizi yapabildiniz mi?

Bende merak ettim umarım herşey istediğin gibi olmuştur tubitak:KK6:

Back
X