Evlilik yıl dönümü ne kadar önemli?

mihrumah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
878
223
133
İstanbul
Yakında evlilik yıl dönümümüz.Fakat eşim bugün bana arkadaşlarıyla daha önce 3 kez ertelemek zorunda kaldıkları bir etkinliğin o güne denk geleceğini,gidip gidemeyeceğini,eğer uygun görürsem yıl dönümünü bir gün önceden kutlayıp kutlayamacağımızı sordu.Moralim bozuldu haliyle,ama 'git' dedim.Bu bizim ilk yıl dönümümüz.Ve çok üzüldüm :(

Bence size sürpriz yapacak. Yoksa bir insan neden 1.evlilik yıldönümünü kutlamayıp arkadaşlarıyla gezmeye gider ki? Bana çok saçma ve çok can sıkıcı geldi...:26:

Ben günlere bu kadar takılmiyorum acikcasi. Yani esınız zaten bugünün iliskiniz icin ozel oldugunu düşünüp izin istemiş. 24 saat bu kadar onemli mı sizce bir gun once bir gun sonra. Bu sekilde hem esınız mutlu olacak hem siz unutulmuş olmatacaksiniz. Hadi size hic sormadan olan yapıp hatırlamasa neyse ama esınız kibar davranmış bence

Yakında evlilik yıl dönümümüz.Fakat eşim bugün bana arkadaşlarıyla daha önce 3 kez ertelemek zorunda kaldıkları bir etkinliğin o güne denk geleceğini,gidip gidemeyeceğini,eğer uygun görürsem yıl dönümünü bir gün önceden kutlayıp kutlayamacağımızı sordu.Moralim bozuldu haliyle,ama 'git' dedim.Bu bizim ilk yıl dönümümüz.Ve çok üzüldüm :(

Eşiniz unutmamış, savsaklamamış. Ben olsam dürüstlüğü için onu tebrik eder, önceden kutlardım. Önemli olan günü değil bir yıldır zorluklara beraber göğüs geriyor oluşunuz. Evliliğin temelinde olan şey de özveri değil mi zaten?

Üzüldüyseniz neden izin verdiniz ki gelip size sormuş en azından bu ilk senemiz zamanında ve güzel bir şekilde kutlamak istiyorum diyebilirdiniz.. Arkadaşlarıyla önemli bir işi mi var yoksa keyfimi bir buluşma mı ?

Bence eşiniz çok güzel düşünmüş. Ha bir gün önce ha bir gün sonra kutladığınız şey belli. Bence takılmayın.

Bence size sürpriz yapacak. Yoksa bir insan neden 1.evlilik yıldönümünü kutlamayıp arkadaşlarıyla gezmeye gider ki? Bana çok saçma ve çok can sıkıcı geldi...:26:
Maalesef sürpriz filan yok.Tam dediğim gibi.

Ben günlere bu kadar takılmiyorum acikcasi. Yani esınız zaten bugünün iliskiniz icin ozel oldugunu düşünüp izin istemiş. 24 saat bu kadar onemli mı sizce bir gun once bir gun sonra. Bu sekilde hem esınız mutlu olacak hem siz unutulmuş olmatacaksiniz. Hadi size hic sormadan olan yapıp hatırlamasa neyse ama esınız kibar davranmış bence
Evet kibardır,bana değer verir ama bu ilk :(

Eşiniz unutmamış, savsaklamamış. Ben olsam dürüstlüğü için onu tebrik eder, önceden kutlardım. Önemli olan günü değil bir yıldır zorluklara beraber göğüs geriyor oluşunuz. Evliliğin temelinde olan şey de özveri değil mi zaten?
Özveridir tabiki önemli olan.Ama kendi keyfini sürüp bencil davranacağına(çünkü ben o gün evde oturcam) birlikte ortak bir zaman geçirsek daha iyi olmaz mıydı?

Üzüldüyseniz neden izin verdiniz ki gelip size sormuş en azından bu ilk senemiz zamanında ve güzel bir şekilde kutlamak istiyorum diyebilirdiniz.. Arkadaşlarıyla önemli bir işi mi var yoksa keyfimi bir buluşma mı ?
İzin verdim,çünkü izin isteyebilecek kadar önemsizse ilk yıl dönümümüz ben ona ne kadar baskı yapsam,gitme desem anlamı olmayacak.O yüzden ne istersen yap anlamaında bir git idi.
Kesinlikle keyfi bir buluşma.Balığa çıkma falan filan.

Bence eşiniz çok güzel düşünmüş. Ha bir gün önce ha bir gün sonra kutladığınız şey belli. Bence takılmayın.

Aslında takılmamak gerek ama bu konularda kendisi çok hassastır ve benden de hep böyle hassasiyet bekler.Ama bu kadar geniş davranınca insan üzülüyor işte.

ben bazı erkeklere bazen üzülüyorum..
yani onlar gerçekten kadınlar için çabalıyor..

bakın eşiniz size sormuş... ben gidiyorum diyerek o günü ve sizi yok farz etmemiş... size sormuş ve git demişsiniz..
eğer üzülecektiyseniz neden git dediniz?

hem git diyor hemde sonra neden üzülüyorsunuz ?

kendi kendinize dert edinmeyin bence..

ha bir gün önce olmuş, ha bir gün sonra olmuş, ha üç gün sonra olmuş, beş gün önce olmuş..

eşiniz incelik ederek sizi hatırlıyor mu? hatırlıyor..
o zaman tarih bu kadar da önemli olmamalı benim fikrime göre...

Ya nolcak ki? Adam unutmamis, dusunmus, sana fikrini de sormus, izin almis yani. Ha bir gun once ha bir gun sonra ne farkeder ki? Kafani takmaya degmez..Ortalik okuz koca dolu. Sen bulmussun boyle adami, bir gun once kutlayiver...:21:

Maalesef sürpriz filan yok.Tam dediğim gibi.

Evet kibardır,bana değer verir ama bu ilk :(

Özveridir tabiki önemli olan.Ama kendi keyfini sürüp bencil davranacağına(çünkü ben o gün evde oturcam) birlikte ortak bir zaman geçirsek daha iyi olmaz mıydı?

İzin verdim,çünkü izin isteyebilecek kadar önemsizse ilk yıl dönümümüz ben ona ne kadar baskı yapsam,gitme desem anlamı olmayacak.O yüzden ne istersen yap anlamaında bir git idi.
Kesinlikle keyfi bir buluşma.Balığa çıkma falan filan.

Aslında takılmamak gerek ama bu konularda kendisi çok hassastır ve benden de hep böyle hassasiyet bekler.Ama bu kadar geniş davranınca insan üzülüyor işte.

İzin isteyebilecek kadar önemsiz değil.. Erkekler o kadar ince düşünmez ki o şuan gayet memnun ikinizinde gönlünü yaptığını düşünüyordur =) O güne ayarlanmış bir balık tutma ve öncesinde evlilik yıldönümü herşey istediği gibi =) Eğer önem vermese böyle bir teklifle gelmezdi bence..

ilk bulduğum şeyi alıp kafasına fırlatırdım:19:

Sen bu konuya yorum yapma bence:33:

İzin isteyebilecek kadar önemsiz değil.. Erkekler o kadar ince düşünmez ki o şuan gayet memnun ikinizinde gönlünü yaptığını düşünüyordur =) O güne ayarlanmış bir balık tutma ve öncesinde evlilik yıldönümü herşey istediği gibi =) Eğer önem vermese böyle bir teklifle gelmezdi bence..

Sen bu konuya yorum yapma bence:33:

haklısın kan çıkıcak benım yuzumden:30:

Ama geniş davranmamış ki kutlamak istiyor önem veriyor. Öncesinde onay istiyor. Bizim de üç sene dolacak yakında. Birinci sene birşey yapamadık. O gün bir iş yemeğindeydim. İkinci sene benim zorumla ya da istememle evlendiğimiz restoranda yemeğe gittik. Bu sene sesimi çıkarmayacağım ama pek birşey de beklemiyorum.:ssz: Yıl dönümüne önem veren bir eş bulmuşsunuz bence bir gün öncesi yemeğe gidin birşeyler yapın saat oniki gibi de kutlayıp hediyeleşin. :34:

Bence iyi dusun sonuçta bir gün önce kutlayalim demiş kına gecesinin yıl dönümü gibi olacak :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence kesinlikle üzülecek birşey yok. Yani bi ay 31 degil 30 çekse bi gun once olacakmış o gun. Yani adam unutmamış ki hatırlamış gönül yapmis. Günlere bu kadar takilirsaniz ômur bitmez.

bizim aramızda böyle bişey olsa , kızlar arasında yani siz ' ama kızlar o gün evlilik yıldönümümüz bizim' deseniz tüm kızlar ' aaaa tamam o zaman canım pardon ' falan deriz gelmemeniz mantıklısı olur ama ; erkekler birbirine ' kardeşim gelemem evlilik yıldönümümüz' dese ' ooo kılıbık çıktın ha' ' evlendin değiştin' vs vs ki diyemez adamda zaten :1:

o şuan ohh iki arayı da yaptım rahatlığında sende boş ver canım ha bir gün ha 3 gün , mutluluklarrr

tabiki önemsiz değil ama çok da fazla takılmamak lazım. bir de zordan yapılan işleri çok sevmem ben. içinden geleni yapması daha iyi. ayrıca önemli olan niyet... ha bir gün önce, ha bir gün sonra...

Yorum yapan herkese teşekkür ederim.Haksız olduğumu düşünmüyorum ama fazla takılıyorum sanırım.Fakat eşimi tanısanız hak verirsiniz bana.Çok duygusal ve hassastır.Böyle şeylere çok önem verir.Ben olsaydım bunu yapan, emin olun küserdi.Neyse,dediklerinizi önemseyerek fazla takılmicam.Tekrar sağolun :)

o etkinliğe bağlı... eğer tarihe bakan birşey değilse maç vs gibi senin için de bir kez daha erteleyebilir bence..burda sana bağlı birazda... ben çok önemsemezdim 1 gün önceyada sonra diye.. ama sen önem veriyorsan ve kırılacaksan söylemelisin..

Biz de birinci yıl dönümümüzü bir gün sonra kutladık. Hafta içine denk geliyordu ve o gafta sonu tatile çıkacaktık, tatilde kutlarız dedik. Evlilik yıl dönümümüz olan günde de markette alışveriş falan yaptık ;) bu kadar tarihe takılmaya gerek yok.

İnce düşünebilen erkekler de var ayrıca, genelleme yapmayalım. Bence eşiniz de gayet ince düşünerek size danışmış. Üzülecek bir durum yok.

Back
X