Çiçeği kafasına at bence.
adamcağız buket göndermiş hoş karşıla evlilikte tartışma olurArkadaşlar merhabalar benim 4 yıllık bir evliliğim var.. çocuğumuz var eşim çalıştığı iş aşırı sorumluluk isteyen bir iş olduğu için akşamları eve gelip yemek çay derken uyuya kalıyor bende bu duruma çom kızıyorum sinirleniyorum ve çalıştığı işte sorumlu olduğu için iki kat yoruluyor neyse bugün yıl dönümü üz ve bana bir buket gülgöndermiş çok düşünceli zaten Normalde de şimdi dün tarruşmıştık akşam nasıl davransam bilmiyorum
Uzatırsan senden uzaklaşır soğur bidaha da yapmazArkadaşlar merhabalar benim 4 yıllık bir evliliğim var.. çocuğumuz var eşim çalıştığı iş aşırı sorumluluk isteyen bir iş olduğu için akşamları eve gelip yemek çay derken uyuya kalıyor bende bu duruma çom kızıyorum sinirleniyorum ve çalıştığı işte sorumlu olduğu için iki kat yoruluyor neyse bugün yıl dönümü üz ve bana bir buket gülgöndermiş çok düşünceli zaten Normalde de şimdi dün tarruşmıştık akşam nasıl davransam bilmiyorum
Kesinlikle tatlıya baglayin sonuçta işi yogunmus kızmayın sizin evladınız için çalışıyor sonuçta yorulması normalArkadaşlar merhabalar benim 4 yıllık bir evliliğim var.. çocuğumuz var eşim çalıştığı iş aşırı sorumluluk isteyen bir iş olduğu için akşamları eve gelip yemek çay derken uyuya kalıyor bende bu duruma çom kızıyorum sinirleniyorum ve çalıştığı işte sorumlu olduğu için iki kat yoruluyor neyse bugün yıl dönümü üz ve bana bir buket gülgöndermiş çok düşünceli zaten Normalde de şimdi dün tarruşmıştık akşam nasıl davransam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?