İlk bayramlar demiştim zaten, bir yıl olmamış daha sanırım kayıp yaşanalı.ilkinde gittik zaten bu ikinci bayram
biz evleneli de bir yıl tam olmadı benim suçum ne???İlk bayramlar demiştim zaten, bir yıl olmamış daha sanırım kayıp yaşanalı.
Böyleyken anne evi yerine tatile gitmek istememesi normal.
Düşüncesizlik yapmışsınız azıcık halden anlamanız gerekir.Bayramüstü ölmüş babası bu bayramda gitmeniz gerekir bence de.Yalnız kalamamayı dert ediyosanız kardeşiniz siz de kalmayacak.Yeni evli evinde kardesinizin kalması problem olmuyor da babası daha yeni vefat etmiş esinizin annesini ziyaret etmek istemesi mi problem?Bi de oraya gidersek benim aileme de gitmek zorunda kalırız demissiniz nerenin şartı bu?
Biraz halden anlayın yarın öbür gün sizin de başınıza gelecek bunlar.O zaman iş işten geçmesin
Senin suçun bencillik şekerim.Asla kayinvalide evine gidilmesi gerekirci biri değilim ama adamın babası ölmüş sen hala tatil peşindesin bi de benim suçum ne diyosun pes.Kayinpederinin suçu tamamen tabiki insan 3 5 sene sonra ölür tamamen düşüncesizlik etmiş gelininin evlendiği ilk sene ölünür mü yani dimibiz evleneli de bir yıl tam olmadı benim suçum ne???
Ama böyle düşünerek eşinizin dediği gibi kv ile yarışa girmiş oluyorsunuz.biz evleneli de bir yıl tam olmadı benim suçum ne???
tamamen çarpıtıyorsunuzSenin suçun bencillik şekerim.Asla kayinvalide evine gidilmesi gerekirci biri değilim ama adamın babası ölmüş sen hala tatil peşindesin bi de benim suçum ne diyosun pes.Kayinpederinin suçu tamamen tabiki insan 3 5 sene sonra ölür tamamen düşüncesizlik etmiş gelininin evlendiği ilk sene ölünür mü yani dimi
Zorla mı çöreklendi evine kardeşin?Eşin de istemiyodur allah bilir kim ister evinde yabancı birini ama sen de ailene hayır diyemedin galiba.Ee demek ki senin içinde ailen birinci planda?benim için kardeşim büyük problem zaten onuda ben istemedim ki
benim şartım bu adam bana önce annem diyecek ben anneme gitmeyeceğim sizce bu hak mı??
Yoo senin dediğin o kapıya çıkıyor.Adam öleli bi kaç ay olmuş sen tatile çıkalım diyosun ne demek oluyor bu?Kendi baban ölünce eşin tatile gidelim diye tutturursa naparsın mesela olur deyip valiz mi hazırlarsın?tamamen çarpıtıyorsunuz
Zorla mı çöreklendi evine kardeşin?Eşin de istemiyodur allah bilir kim ister evinde yabancı birini ama sen de ailene hayır diyemedin galiba.Ee demek ki senin içinde ailen birinci planda?
Evlilik yarış degildir.O yaptı ben de yapıcama girersen işin zor ki eşinin o lafı da durduk yere söyledigini sanmıyorum sen kendini kıyaslama pesindesin kayınvalidenle sanki.Hee şunu da söyleyeyim kim ne derse desin çoğu kişi icin ailesi daha önemlidir özellikle evliliğin ilk yıllarında birinci sırayı almayı falan hayal etme o açıdan.Daha yeni evlisiniz bi aile oldugunuzun idrakinde bile degilsiniz.Böyle yaparak adamı sogutursun kendinden haberin olsun sen bilirisin
Adam size ailemin bi parçasısın ailem değilsin demis.Bu tamamen en önemli kendini gören insanlara söylenir.Siz esinizin odagı olmak istediniz sanırım ama esinizin yıllardır birlikte yaşadığı ailesinden önce gelmeniz imkansız.birincisi kardeşimi eşim getirdi yanımıza ikincisi bu rekabeti eşim yarattı üçüncüsü daha önceki mevzuyu okursanız zaten ben kendisinden soğudum bıraktım bırakacağım durumu net anlarsınız
Adam size ailemin bi parçasısın ailem değilsin demis.Bu tamamen en önemli kendini gören insanlara söylenir.Siz esinizin odagı olmak istediniz sanırım ama esinizin yıllardır birlikte yaşadığı ailesinden önce gelmeniz imkansız.
Kardesini siz istememenize rağmen getirmesi de ayrı bi sorun annesini bırakın da bununla ilgilenin siz.
Hala hatalı tarafın siz oldugunuzu düşünüyorum başınıza gelmeden de anlamayacak gibisiniz.Ailenizden birini kaybedince esiniz dalga gecer gibi tatil diye tutturursa anlarsınız.Iyi günler
1Bildiğim kadarıyla, cenaze evi ilk bayramında mümkün mertebe ziyaret edilir. Kaldı ki kaybedilen kişi eşinizin babası. Ben olsaydım, eşim evlilik yıldönümü için tatil ayarlamış dahi olsa onu annesinim yanına götürmeyi tercih ederdim. Yıldönümü ve tatil telafisi olabilen şeyler. Ancak ölüm acısının telafisi olmaz.
Teşekkür ederim çok yapıcı bir yorum olmuş insanız neticesinde bazen bazı şeyleri kaldıramayacagım gibi geliyorsağlıklı aile hayatı olan çocukların öncelikleri anne babalarıdır.bende eşimi çok severim anlaşırız sorunumuz yok ama annem babam önce gelir.onunda anne babası benden önce gelebilir bu çok normal. evlilik hayatımızın akıbetinin eşimizin yapacağı bir yanlışa bakacağını düşünürsek önceliğimizin anne babamız olması çokkkk normal. sadece bunu dillendirme kısmı yanlış.bazı şeyler bilinir ama söylenmez.onun gibi. ailenizde bir kayıp var, ve bu daha çok taze.Dikkat ettinizmi Aile dedim. Aile olmayı başarmış herkesin empati kurarak davranması gerekir.Varsın bu sene tatil yapmayın.zor gününde yanında gönülden bir eşi bulunan insana tatil anlamsız gelir zaten.
biz evleneli de bir yıl tam olmadı benim suçum ne???
Evet ben bencilim yaşadıklarımdan sonra bencilim artıkAllah Allaah ya, kusura bakmayın ama çok ama çok bencilsiniz. Adamın babası ölmüş ya babası!! Var mı daha ötesi?? Kayıp sizin kaybınız olsa eşiniz de böyle düşünse adama yapmadığınızı bırakmazdınız Allah bilir. Mesajlarınızı okudukça deliye döndüm resmen. Bencillik aka aka bir hal olmuş.
Biraz empati yapın yahu, şunun şurasında iki ay olmuş olmamış. Çok mu önemli balayı? Çok mu önemli tatil? Olmayıversin, sonra gidersin. Cidden insanlık ölmüş, pes!
Evet ben bencilim yaşadıklarımdan sonra bencilim artık
Bu arada tatil e gitmiyoruz zaten neyin kini bu niye insanlık ölüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?