evlilik yıl dönümü ve bayram

Arkadaşlar herşey anlatılmıyor inanın bilmediğiniz çok şey var sonuç olarak tatil konusu kapandı

ben de evleneli 1 yıl oldu, benim için de hiç bir şey yapılmadı. ne balayına çıktık, ne bir düğün albümüm var ne evlenme teklifi ne bi yüzük var ne de başka bir şey... geçen bayramda biz de tatil düşündük ama annesi ameliyat oldu. ben bu durumda gidemeyiz dedim, o gidelim dediği halde istemedim. ha çok mu seviyorum kv yi ... hayır. yakışık almazdı. kv bayramdan sonra da ameliyat olabilirdi acelesi yoktu, bayramda insanları telaşa sokmayım, bayramdan sonra olayam demedi. ama onun ki düşüncesizlik olarak görülmüyor tabiki. gerçekten erkeklerde anneler hep senden önce geliyor. bu bayramda gideriz diye niyetleniyorduk. şimdi de babası var. adam yılın çoğu şehir dışında kalıyor. geldi 1 ay buraya bizi görmeye. 2 kardeşler. e biz tatile gitcez yine olmayacak. yani tatil yine kaldı. gerçi adam geldi buraya 1 hafta kaldı tatile gitti. ordan döncek tam bayrama denk gelcek, o gelcek biz gitcez olmayacak. ben sizi görmeye geliyorum siz keyfinize göre gidiyorsunuz diyecek. onlarda demez bu çocuklar çalışıyor bi bayram tatilleri var biz tutmayalım yok. o da öyle düşüncesizlik edecek kesin. işin içinde aileler olunca kendi özel zevklerin yapılmıyor veya erteleniyor

aynen size hak veriyorum şu son bir senede kendime ait hiçbirşeye vakit ayıramadım hiçbir isteğim istediğim gibi olmadı kendinden ne kadar taviz verirsen o kadar iyisin vermezsen senden kötüsü yok

aynen size hak veriyorum şu son bir senede kendime ait hiçbirşeye vakit ayıramadım hiçbir isteğim istediğim gibi olmadı kendinden ne kadar taviz verirsen o kadar iyisin vermezsen senden kötüsü yok
bişi daha söyleyim de haline şükret. 1. evlilik yıl dönümümüzü evde yalnız geçirdim. beni bıraktı, kaveye arkadaşları ile oyun oynamaya gitti. 1 yıl boyunca beni bir kere yemeğe çıkardı yalnız başımıza o da 3 ay boyunca söyledim de öyle. bi kaç kerede arkadaşları ile çıktık. bana tek süpriz hediyesi doğum günümde aldığı parfüm oldu. ve 1. yılımızda ben bu kız için hiç bir şey yapmadım, bari bugün özel bişi yapayım demedi. çok da bişi beklemiyordum, yanımda kalsaydı yeterdi... tatilin telafisi olabilir ama 1. evlilik yıl dönümünün telafisi yok....
ama noldu bana da dank etti, bundan sonra verdiği değer kadar değer görecek....

bence kavga cıkar o seni mutsuz etmeye korkmuyosa sende korkma her bayram ailene gidicez diye bisey yok de ben evlilikten bisey anlamadım de gıcıklık yaparsa al kardesini sen git ailene o parayıda al bi güzel ye bu adamlara acınmaz bunu anlıcanız ama cok gec olcak

o anasına gidemedi diye sanada tatil yok yok yaa gıcıklıgın valla gülücükler sacar gezerim bayramda

düğün istemedi balayı istemedim herşeyi üstün körü yaptılar bir bohça gelmedi herşeyi kendim yaptım takıları vermediler daha benden adet görenek mi beklemeliler???
yaaa iste kızlarımız kendi degerini bilmezse elin oglu hic bilmez istemedin de ne oldu adam seni eziyo erkegin biraz birafını zora sokucan dügün zamanı öyle bedavaya kız alınmaz takısınında aypıcak evinide alıcak ki sonrası bile kadının her dedigin yapıcak ki mutlu olsun burda tam tersi yapıyolar kadınlar susuyo bana herseyi yaptılar diye valla ben hicccccccc öyle olmadım ki herseyi yaptılar

Haklısınız anladım da geç oldu

Boyle bir durumda yildonumu tatil diye tutturmanizin ne anlami var? Esinizin babasi pek umurunuzda degil tamamda adamin babasi ve uzgundur. Bikac ay gecti, gecen bayramda ziyaret ettik bitti gitti olmuyordur onun icin.
Adam psikolojik olarak hazir degilse, uzgunse tatilde sizinle eglenip, romantik anlar yasayamaz zaten.

Empati kurun biraz. Babaniz vefat etse, annenizi bayramda yalniz birakmak vicdaniniza sigar mi? Evlilik yildonumu nedir Allah askina? Kavga ettiniz mesela suan. Mutlu bir evliligi kutlamak istiyorsaniz empati kurun. Daha hosgorulu ve sevgi dolu olun. Bayram dediginiz sey buyukleri ziyaret edince anlam kazaniyor.

senden once annem diyen bir adamin tatil icin sorun cikaracagi belliymis zaten, ki cikarmis da. Ayrica esle anneyi kiyaslayan bi adamla da yildonumu kutlamayin, haketmiyor boyle bir inceligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…