Evlilik yıl dönumumuzde ben mi hazırlık yapmalıyım kocamdan mı beklemeliyim

Semra-e

Hasret gülü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
89
31
3
30
Hanımlar yarın evlilik yıl dönümümüz 2. Yıl bitcek Acaba butun sorunlara rağmen eşime bi süpriz hazırlamalımıyım yoksa onun hatırlamasını mı beklemeliyim... Geçen yıl hazırlamıştım yemekler suprizler falan ama bu yıl hiç içimden gelmiyor doğrusı vaktimde yok

Abartılı değil ama içinden geldiği gibi birşey yap bence. Kendin için yap :)

Bence de içinden geliyorsa yap... İçindem gelmiyorsa yapma. Ya da eşinin sana süpriz yapacağına inanıyosan yapma bekle.:)

Unutma ihtimali nedir?
Unutacaksa eger sen hazirlik yap, en olmadi disarida yemek icin rezervasyon yap.
Unutmayacagi garantiyse ona birak.

Bunun bir kuralı yok içinden geliyorsa yap gelmiyorsa yapma.. İçinden gelmiyorsa hiç yapma hatta erkekler çok sallamıyor böyle şeyleri

hemmen eski konularınıza baktım da. bence siz hazırlık yaptığınızla kalır gibisiniz.

İçinizden gelmiyorsa yapmayın bence bu yılda o düşünsün acaba düşünür mü ?

Neden vaktiniz yok. Birşeyleri düzeltmek için bir adım olabilir bu ama siz bilirsiniz istemeden içinizden gelmeden de yapmayın zaten..

Misali eşimi çok iyi tanıyorum asla süprizleri sevmiyor o yüzden hiç beklentim yok. Doğum günüm de bile bi çiçek ya da bi pasta almış değildir. O yüzden tam bi öküz misali ama napalım böyle kabul ettim sevdim. Bende tam tersi süprize yapmaya hediye almayı seven biriyim. Ama evlenmeden böyle olduğunu anlayamadım. Velhasıl eşini iyi tanıyosundur yapıp yapmıcanı iyi bilirsin. Sen her ihtimale karsı ufak bi şey hazırla kendinde mutlu olursun böylelikle. Beklentide olmak daha kötü.

Eşim mutlaka hatırlar işinden dolayı tarihleri iyi bilir yarın hatırlar kesin ama benden bekler sever boyle şeylwri ama hiç yapmaz geçen yıl bemden beklemişti bende pastayı falan saklamıştım anlamasın diye morali bozulmuştu acaba yarın kendi bişeyler yaparmı diye duşunuyorum ama sanmam...

Bi yandan çok guzel bi supriz yapmak istiyorum ama eşim tepki vermezse yani ne gerek var boyle şeylee yapmaya diyebilir

Aranız bozuk mu ?Sorunlarınız var sanırım .Hazırlayın güzel bi masa tv filan müzik açmayın mum da yakın içinizde ne varsa fırsat bu fırsat eşinizle sorunlarınızı konuşun derim o zaman

Eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz. Mesela bizde ben hiç sürpriz vs yapmam, aklıma gelmez. Eşim yapar hep. Tepki vermez diyorsanız, içinizden gelmiyorsa yapmayın. Bazı erkekler hiç takmıyor özel günleri ve jestleri

Neden vaktiniz yok. Birşeyleri düzeltmek için bir adım olabilir bu ama siz bilirsiniz istemeden içinizden gelmeden de yapmayın zaten..
Kızımdan dolayı yemekleri bile zor yapıyorum ueni yeni ayaklanmaya başladı ve çok yaramaz yalnız bırakamıyorum

Aranız bozuk mu ?Sorunlarınız var sanırım .Hazırlayın güzel bi masa tv filan müzik açmayın mum da yakın içinizde ne varsa fırsat bu fırsat eşinizle sorunlarınızı konuşun derim o zaman
Haklısınız aslında yapsam iyi olur boyle şeyler yaptığımda ona değer verdiğimi daha iyi anliyor

Eee fikir de verin o zaman yemek ne hazırlasam pasta frambua z li mı çikolatalı mı alsam

1. yildonumumuz icin ikimiz de hazirlik ve surpriz yapmisiz, ama onceden evde kutlamaya karar vermistik. Cok da abartiya deger bi sey degil yani yıldonumu. Hos bi yemek sohbet ve hediye yeter bana gore.

Aynen canım eşinizin sevdiği şeyleri yapın sorunlarını tatlı dille konuşun inş sorunlarını halledersiniz.

Esiniz bir sey düşünür dışarıda program ayarlar derseniz küçük bir kutlama dusunebilirsiniz sizde. Anxak esim yapmaz mumoun degil diye düşünüyorsaniz yapin guzek yemekler pastalar mumlar kutlayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…