İçinizden gelmiyorsa yapmayın bence bu yılda o düşünsün acaba düşünür mü ?Hanımlar yarın evlilik yıl dönümümüz 2. Yıl bitcek Acaba butun sorunlara rağmen eşime bi süpriz hazırlamalımıyım yoksa onun hatırlamasını mı beklemeliyim... Geçen yıl hazırlamıştım yemekler suprizler falan ama bu yıl hiç içimden gelmiyor doğrusı vaktimde yok
Aranız bozuk mu ?Sorunlarınız var sanırım .Hazırlayın güzel bi masa tv filan müzik açmayın mum da yakın içinizde ne varsa fırsat bu fırsat eşinizle sorunlarınızı konuşun derim o zamanEşim mutlaka hatırlar işinden dolayı tarihleri iyi bilir yarın hatırlar kesin ama benden bekler sever boyle şeylwri ama hiç yapmaz geçen yıl bemden beklemişti bende pastayı falan saklamıştım anlamasın diye morali bozulmuştu acaba yarın kendi bişeyler yaparmı diye duşunuyorum ama sanmam...
Kızımdan dolayı yemekleri bile zor yapıyorum ueni yeni ayaklanmaya başladı ve çok yaramaz yalnız bırakamıyorumNeden vaktiniz yok. Birşeyleri düzeltmek için bir adım olabilir bu ama siz bilirsiniz istemeden içinizden gelmeden de yapmayın zaten..
Haklısınız aslında yapsam iyi olur boyle şeyler yaptığımda ona değer verdiğimi daha iyi anliyorAranız bozuk mu ?Sorunlarınız var sanırım .Hazırlayın güzel bi masa tv filan müzik açmayın mum da yakın içinizde ne varsa fırsat bu fırsat eşinizle sorunlarınızı konuşun derim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?