• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik yıl dönümünde ne yapsam ?

elfida21

"..hayatima hos geldin kızım.."
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
45
17
8
Arkadaslar 18 kasimda 1.senemiz olcak ama nasil kutlasak bilmiyorum ilk oldugu icin ozen olsun hem ilk nasil alistirsan oyle devam eder de aklimda bisey yok fikri olan yorum yapabilirmi ?

Bana saçma geliyor şu özel günler nedense.
Güzel bir yemek yiyebilirsiniz güzel bir mekanda.
Özel giyinerek..

Güzel bir mekan da güzel bir yemek olabilir ya da evde beraberce hazırladığınız güzel bir masa ve sizin özel olarak giyinmeniz ile başlayan ve güzel bir ortamda devam edip mutlu son ile sonuçlanan bit gece de olabilir

Arkadaslar 18 kasimda 1.senemiz olcak ama nasil kutlasak bilmiyorum ilk oldugu icin ozen olsun hem ilk nasil alistirsan oyle devam eder de aklimda bisey yok fikri olan yorum yapabilirmi ?

Yani ben ilkine özen gösterdim ama devamı gelmedi :KK48:
Yani başlangıcı böyle diye sonu öyle olmuyor çoluk ,çocuk ,iş,güç derken devamı gelmiyor:KK24:
Önemli olan mutluluk ve bana göre tabi birşey yapamasakta ogün evlenmiştik diyebilmek,
Güzel bir :kk77::KK50:yemek yiyebilirsiniz,mutluluklar dilerim....:nazar:

Yani ben ilkine özen gösterdim ama devamı gelmedi :KK48:
Yani başlangıcı böyle diye sonu öyle olmuyor çoluk ,çocuk ,iş,güç derken devamı gelmiyor:KK24:
Önemli olan mutluluk ve bana göre tabi birşey yapamasakta ogün evlenmiştik diyebilmek,
Güzel bir :kk77::KK50:yemek yiyebilirsiniz:nazar:

:) ben ilkte nasil alistirsan oyle olur diye saniyodum :)

Bence güzel bi ev yemeği hazırla sen de hazırlan ben eşimin doğum gününde ilk doğum günümüzdu beraber odayı balonlara susledim yukarıdan aşağı sarkittim hepsini sonra bi suru nottan kalp yaptim yatagimizin başına tabi gül kuruları yatağın üstüne bir suru de yiyecek bi şeyler hazirlamistim pastasini çok güzel yaptılar birlikte yalnız kutladik çok güzeldi ilk odaya girdiğinde gözleri dolmuştu hiç unutmam o sahneyi

Özel günler icin evin en uygun ortam dugunu düşünüyorum ani misafir gelen bir eviniz yom ise tabi :)

Benimki de 18 Kasım :KK45: bizim 2. yılımız olacak nasipse.Geçen sene evde yemek hazırlamıştım.Bu sene de dışarı çıkacaz muhtemelen.Çok özel bir şey yapmana gerek yok.Tatlı bir söz de yetebiliyor.O öyle yapmıştı çok da hoşuma gitmişti.

Eğer maddi durumunuz varsa ve fikirlerinize uyuyosa böyle birşey, bence güzel bi yer tutun başbaşa takılın
Yada biyerlere kaçın yurtdışı gibi unutulmaz olur

Seksi iç çamaşırı,tüylü terlik. Yok ya bu klişe yorum bunun için değildi:) ilk yıl nasıl geçerse öyle gider gibi bir şey yok en azından bizde öyle olmadı.ilk yıl şık bir yerde yemek yedikten sonra eğlenmek için gece kulubüne gitmiştik.sonraki yıllar dışarda yemek,evde yemek ve bu sene eşim unuttu:)) bebek olduktan sonra yemişim evlilik yıldönümü modundayız.kızımızın maması,gazı,kakası keyfi yerindeyde en özel gün o gün oluyor artık:KK53:

Back
X