Evlilik yildonumu

Pff yine kazmalardan secmeler bir hareket.
Bir cicek almak bu kadar zor mu ya bu erkeklere ne yediriyor analar da boyle oluyorlar hayret.
Delikanlılık tohumcuklari ekiyo analari bunlara ayipmis bı buket çiçekle eve gelmek komsular bıyık altından gülermiş sanki komşular onun karısı o değil salak gibi sabahtan hazirliklar yapiyodum ya rezil oldum :-(

Delikanlılık tohumcuklari ekiyo analari bunlara ayipmis bı buket çiçekle eve gelmek komsular bıyık altından gülermiş sanki komşular onun karısı o değil salak gibi sabahtan hazirliklar yapiyodum ya rezil oldum :-(
Öyle iyi anlıyorum ki, iki üç yıl önceydi evde doğum günü hazırladım,pastalar yiyecekler hediyeler, arkadaşlarını kardeşlerini ablasını vs herkesi çağırdım. Sonuç sıfır. O günden bir fotomuz bile yok onemsemediginden. Benim hediye vs ihtiyacım yok istediğim her şeyi alırım zaten mesele o değil ya bu gunun hatrina bir iki cümle etmek bu kadar mı zor

Öyle iyi anlıyorum ki, iki üç yıl önceydi evde doğum günü hazırladım,pastalar yiyecekler hediyeler, arkadaşlarını kardeşlerini ablasını vs herkesi çağırdım. Sonuç sıfır. O günden bir fotomuz bile yok onemsemediginden. Benim hediye vs ihtiyacım yok istediğim her şeyi alırım zaten mesele o değil ya bu gunun hatrina bir iki cümle etmek bu kadar mı zor
Aynen öyle ya bu sene unuttu olsun biz unutmuyosak değer veriyorsak onlarda vericek karşılığını vericek inan çok doluyum dünden beri

Bu kadar beklenti bana sacma geliyor 2 kisinin ortak karar verdigi tarihte kadinlarin hediye beklentisi var neden anlamiyorum ? Bizdede yildonume 1 hafta kala ben basliyorum vay bee ne yaslanmisiz demeye :) sonrada gidip gezeriz yada biryerlerde yemek yeriz okadar neden stres yaratiyorsunuz ki

Bende özel günlere böyle bakıyorum ama yaptığında mutlu oluyorum.

Eğer hayat arkadaşın bir konuyu onemsiyorsa ona eğilmek çokta zor olmamalı.

Istediği kadar saçması bir konu olsun karşısındaki hayatı paylaştığı kişi bunu istiyor, önemsiyor.

Alamadığı pahalı hediyeden söz edeceğine zarif küçük bir hediye alsın. Daha fazlasını almak isterdim gücüm yetmedi desin , iki sarılıp öpsün , çok zor değil.

Bu da bir gerçek ki normal günlerde jest yapsa, hediyeler alsa , ilgi gösterse kadın unutulan o günü es geçebilir belki, o da yoksa üzülmesi , anlam yüklemesi normal bana göre.

Bende özel günlere böyle bakıyorum ama yaptığında mutlu oluyorum.

Eğer hayat arkadaşın bir konuyu onemsiyorsa ona eğilmek çokta zor olmamalı.

Istediği kadar saçması bir konu olsun karşısındaki hayatı paylaştığı kişi bunu istiyor, önemsiyor.

Alamadığı pahalı hediyeden söz edeceğine zarif küçük bir hediye alsın. Daha fazlasını almak isterdim gücüm yetmedi desin , iki sarılıp öpsün , çok zor değil.

Bu da bir gerçek ki normal günlerde jest yapsa, hediyeler alsa , ilgi gösterse kadın unutulan o günü es geçebilir belki, o da yoksa üzülmesi , anlam yüklemesi normal bana göre.
Teşekkür ediyorum,birinin beni anlamasi çok mutlu etti beni

geçen salı günüde bizim evlilik yıldönümümüzdü ama haftaiçi olması ve ıkımızınde çalışıyor olması sebebiyle bişey yapamadık. ama ben bu takıpta stres yapmam yada moral bozmam evde benim yanımda sarılıp öpmesi bile yetti sonuçta ama ben yarın hazırlık yapıcam mesela :)))

Back
X