Sen bence bu öküzden çocuk yapıp bi ömür bunla geçirilir mi onu düşün?Merhaba arkadaşlar. 18Eylül evlilik yıldönümümüz olduğu için bu yıl çok gitmek isteyipte gidemediğim fethiye ye 3 günlük tatil planı yaptım, sonra bunu benim oduna söyledim kabul etti . Bugün bir aile dostlarının düğün davetiyesi geldi ve tesadüfe bakın bizim tatil tarihimizle aynı . Benim odun sanki ben davetiyeye bakmamışım gibi hafta sonu düğün var ne yapıcaz demeye başladıBende tepkisini öğrenmek amaçlı gitmemiz şartmı annenler gitsin faln dedim sonrada yada tatile gitmicez dedim ve benim odun seneye gideriz daha uzun süre kalırız daha fazla gezeriz dedi Sinirimden deli oldum biz çocuk yapma aşamasındayız seneye şartların ne durumda olacağını nereden bileyim ve çok da yakın olmayan bir düğün için tatilimizi iptal etti ya çok sinirliyim sizce bu yaptığını onun burnundan nasıl getirebilirim ?
Bu ne kadar ağır bir yorum. Evet keşke eşine zaman ayırıp tatile gitseydi. Ama vefa diye bir duygu var siz haberdar mısınız Aile dostunun bu özel gününde yanında bulunmak istemiş. Çocuk yapmayı düşünecek kadar kötü bir durum yok ortada!Sen bence bu öküzden çocuk yapıp bi ömür bunla geçirilir mi onu düşün?
Onu daha sonra düşünürüm önce bunu halletmem lazımSen bence bu öküzden çocuk yapıp bi ömür bunla geçirilir mi onu düşün?
Ama bu yorum çok agir olmamismi? Ayrıca bi tatile gitmedi düğün var o tarihte diye neden çocuk yapmasinki abartmissinizda. .Sen bence bu öküzden çocuk yapıp bi ömür bunla geçirilir mi onu düşün?
Yakınlık seviyesini inanki bilmiyorum ama birinci dereceden akraba değil ona eminimYakınlık seviyem önemli
Uzak biriyse tabiki tatil
Çekirdek aile ve eş her şeyden önemlidir...Bu ne kadar ağır bir yorum. Evet keşke eşine zaman ayırıp tatile gitseydi. Ama vefa diye bir duygu var siz haberdar mısınız Aile dostunun bu özel gününde yanında bulunmak istemiş. Çocuk yapmayı düşünecek kadar kötü bir durum yok ortada!
Tatlım, ilk sinirle insanın aklından bu dediğim geçiyor ister istemez, ama şunu sorayım genel anlamda ilişkiniz nasıl?Onu daha sonra düşünürüm önce bunu halletmem lazım
Tepkisini ölçmek için demiştim onu balıklama atlamasını beklemiyordum“Ya da tatile gitmicez” demeyecektin o zaman
O halde iptal etmesine gerek yoktu. Eşinin içinden gitmek gelmiyordu ve bahane ayağına geldi. O da kullandı. Olay bu. Madem böyle özel bir günde bile size ufak bir jest yapmıyor siz de aynı şekilde ona öyle davranın.Yakınlık seviyesini inanki bilmiyorum ama birinci dereceden akraba değil ona eminim
Of ya evetNe güzel plan yapmışsın bir de evlilik yıldönümüne gelmiş şansa bak. Çok yakın biri değilse eşinizin gitmesine gerek yok. Eşiniz de tatile gitmek pek istemiyor sanırım düğünü duyar duymaz tatili iptal etmeye çalıştığına göre.
Yukarıda dediğime dikkat edersen planı bile sen yaptın diyorum. Eşinin yakından uzaktan romantilik ile ilgisi yok herhalde, öküz de dediğine göre
Buradakiler olay olsada boşan desek diye bekliyor zatenAma bu yorum çok agir olmamismi? Ayrıca bi tatile gitmedi düğün var o tarihte diye neden çocuk yapmasinki abartmissinizda. .
Tatille düğün çakıştı, düğünü seçmiş ve en azından seneye gideriz daha çok gezeriz gibi sözlerle ikna etmeye çalışmış sadece ve siz boşan diyorsunuz resmen, komik.Sen bence bu öküzden çocuk yapıp bi ömür bunla geçirilir mi onu düşün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?