Bizim evde benim sözüm geçer ben gitmek istiyorum dersem gideriz ama ben zaten bu planı yaparak ne kadar çok gitmek istediğimi gösterdim ona bunu birde sözle dile getirmeme ne gerek var o gitmek istemiyormuş demekki bahane de ayağına gelmişÇekirdek aile ve eş her şeyden önemlidir...
Tatlım, ilk sinirle insanın aklından bu dediğim geçiyor ister istemez, ama şunu sorayım genel anlamda ilişkiniz nasıl?
Yani eğer iyiyse, kocanı tatlı dille ikna et tatile, çünkü tamam başkaları da o günü geçmiş olabilir ama o gün öncelikle ikinizin....
Eğer ilişkiniz süper değilse, bence ruhsal olarak o yakınlığı kurana kadar bebeği erteleyi düşün...
İzmirden fethiye ye gidecektik en fazla 5 saat sürsün yol uzak değil yaniEşiniz tatile istekli miydi? Yarım ağız bir evet mi?
Bir de 3 günlük tatil için yolu nasıl planladınız? Ne kadar mesafede?
Belki zaten mantıksız geliyordu ve bahane bulmuş oldu?
Bak canım ben asla boşan demedim, herkes cengaver kesildi ama demek istediğim şu, önceliği sana vermediği için kızıyorum, çocuk olunca her şey daha zor zaten, o sebeple çocuğu biraz daha ertele ölç tart diyorum...Bizim evde benim sözüm geçer ben gitmek istiyorum dersem gideriz ama ben zaten bu planı yaparak ne kadar çok gitmek istediğimi gösterdim ona bunu birde sözle dile getirmeme ne gerek var o gitmek istemiyormuş demekki bahane de ayağına gelmiş
Merhaba arkadaşlar. 18Eylül evlilik yıldönümümüz olduğu için bu yıl çok gitmek isteyipte gidemediğim fethiye ye 3 günlük tatil planı yaptım, sonra bunu benim oduna söyledim kabul etti . Bugün bir aile dostlarının düğün davetiyesi geldi ve tesadüfe bakın bizim tatil tarihimizle aynı . Benim odun sanki ben davetiyeye bakmamışım gibi hafta sonu düğün var ne yapıcaz demeye başladıBende tepkisini öğrenmek amaçlı gitmemiz şartmı annenler gitsin faln dedim sonrada yada tatile gitmicez dedim ve benim odun seneye gideriz daha uzun süre kalırız daha fazla gezeriz dedi Sinirimden deli oldum biz çocuk yapma aşamasındayız seneye şartların ne durumda olacağını nereden bileyim ve çok da yakın olmayan bir düğün için tatilimizi iptal etti ya çok sinirliyim sizce bu yaptığını onun burnundan nasıl getirebilirim ?
Tarihi değiştirelim önerisini onun yapması gerekirdi direk seneye gidelim dedi zaten 18 eylül salı gününe denk geliyor biz haftasonu gidecektik tam gününe alabilirdik tarihi ama bunu neden o teklif etmedi çünkü öküzSize gore yakin degil ama esinin aile dostuymus sonucta, onlar da sizin dugune gelmistir herhalde? Seneye gitmek yerine tatil tarihinizi bi kac gun ileri atamaz misiniz?
Bir de konu sahibi, herne kadar esinize kizmiş olsaniz bile burada kimsenin esinize öküz ve diger buyuk bas hayvan isimlerini, hakaretleri kullanmarina izin vermeyin. Esiniz burayi okumuyor olabilir, okusaydi ne dusunurdu? Elin kadinlarina eşinize hakaret ettirmeyin şurada, tavsiyem...
Konu sahiplerinin umurunda olmuyor ama ben sinirleniyorum resmen. :)))
İsteksiz olduğu bir tatile sırf benim zorumla gidecekmiş zaten bunu anlamış oldum . Arkadaşlarım hep çalışıyo tek mi gitsem8 gün önce mi haber verilir düğün? Ne yapalım onlar da daha önceden haber verselerdi deyip tatile gidebilirdiniz. Planı iptal etmeyi opsiyon olarak bile sunmamalıydınız. Ben olsam tatili iptal etmez, bir arkadaşımla giderdim.
İyiyiz normalde arkadaş çevremiz iyidir dışarıyada çıkarız gezerizde ama bu bizim evlilik yıldönümümüz özel bir günBu konu haricinde nasıldır? Ev dışında bir aktivitede bulunuyor musunuz?
Yakınlık seviyesini inanki bilmiyorum ama birinci dereceden akraba değil ona eminim
İsteksiz olduğu bir tatile sırf benim zorumla gidecekmiş zaten bunu anlamış oldum . Arkadaşlarım hep çalışıyo tek mi gitsem
İzmirden fethiye ye gidecektik en fazla 5 saat sürsün yol uzak değil yani
Gitmeyi çok istediğimi biliyor zaten , bunu bildiği halde böyle yapmasına sinirliyimİkna et
İptal etmeyelim dersin
Gitmeyi çok istediğimi biliyor zaten , bunu bildiği halde böyle yapmasına sinirliyimartık ikna etsem bile ben istiyorum diye gidilecek bu şekilde mi olmalı evlilik yıldönümümüz sonuçta
Düğün o kadar yakının falan değil ki bu onun bahanesi oldu zaten gitmek istemiyormuş bunu anlamış oldumBir kere yakının düğünü olsa davetiye gelmeden önce bile bilir düğün tarihini. O düğün salonları falan baya önce tutuluyor. İlk yorumu yapan baya haklı aslında. Bu adamı da savunmayin yani. Hem çok yakının hem düğün tarihini davetiyeden öğreniyorsun. İlginç sizlerin öyle mi oluyor?
Sizce bu adamdan sürpriz bir plan gelirmi gelse bile ne derece benim isteğimi karşılar yok yok ben almıyım ben onun tek başına düşünüp yapacağı hiç bir plana güvenmiyorum hiç hoşlanmayacağım bi plan yapar daha çok sinirlenirimisteksiz oldugu tatile sırf sizin güzel hatrınıza evet demiş adam başta,
da sonra bahaneyi bulunca hatır rafa kalkmış :)
Bence iyi olmuş, isteksiz gittiği tatilden keyif almazdınız. Tamam madem düğüne gidelim, ama önümüzdeki ay içinde borçlusun, sürpriz bir haftasonu planlarsın artık diyin :)
Tarihi değiştirelim önerisini onun yapması gerekirdi direk seneye gidelim dedi zaten 18 eylül salı gününe denk geliyor biz haftasonu gidecektik tam gününe alabilirdik tarihi ama bunu neden o teklif etmedi çünkü öküz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?