Evlilik yıldönümü

Bizim evde benim sözüm geçer ben gitmek istiyorum dersem gideriz ama ben zaten bu planı yaparak ne kadar çok gitmek istediğimi gösterdim ona bunu birde sözle dile getirmeme ne gerek var o gitmek istemiyormuş demekki bahane de ayağına gelmiş

Eşiniz tatile istekli miydi? Yarım ağız bir evet mi?
Bir de 3 günlük tatil için yolu nasıl planladınız? Ne kadar mesafede?
Belki zaten mantıksız geliyordu ve bahane bulmuş oldu?
İzmirden fethiye ye gidecektik en fazla 5 saat sürsün yol uzak değil yani

Bak canım ben asla boşan demedim, herkes cengaver kesildi ama demek istediğim şu, önceliği sana vermediği için kızıyorum, çocuk olunca her şey daha zor zaten, o sebeple çocuğu biraz daha ertele ölç tart diyorum...

8 gün önce mi haber verilir düğün? Ne yapalım onlar da daha önceden haber verselerdi deyip tatile gidebilirdiniz. Planı iptal etmeyi opsiyon olarak bile sunmamalıydınız. Ben olsam tatili iptal etmez, bir arkadaşımla giderdim.

Tarihi değiştirelim önerisini onun yapması gerekirdi direk seneye gidelim dedi zaten 18 eylül salı gününe denk geliyor biz haftasonu gidecektik tam gününe alabilirdik tarihi ama bunu neden o teklif etmedi çünkü öküz

İsteksiz olduğu bir tatile sırf benim zorumla gidecekmiş zaten bunu anlamış oldum . Arkadaşlarım hep çalışıyo tek mi gitsem

İsteksiz olduğu bir tatile sırf benim zorumla gidecekmiş zaten bunu anlamış oldum . Arkadaşlarım hep çalışıyo tek mi gitsem

Tek de gidebilirsiniz. Kafa dengi bir akrabanızla da gidebilirsiniz. Teyze, hala, kuzen vs. 2 kişi daha zevkli olur sanırım.

Bir kere yakının düğünü olsa davetiye gelmeden önce bile bilir düğün tarihini. O düğün salonları falan baya önce tutuluyor. İlk yorumu yapan baya haklı aslında. Bu adamı da savunmayin yani. Hem çok yakının hem düğün tarihini davetiyeden öğreniyorsun. İlginç sizlerin öyle mi oluyor?

Tek gidin, kafanızı dinleyin. O da çok düşündüğü düğünde seni düşüne düşüne biraz kudursun Güzel bir intikam da olur.

İzmirden fethiye ye gidecektik en fazla 5 saat sürsün yol uzak değil yani

isteksiz oldugu tatile sırf sizin güzel hatrınıza evet demiş adam başta,
da sonra bahaneyi bulunca hatır rafa kalkmış :)

Bence iyi olmuş, isteksiz gittiği tatilden keyif almazdınız. Tamam madem düğüne gidelim, ama önümüzdeki ay içinde borçlusun, sürpriz bir haftasonu planlarsın artık diyin :)

Gitmeyi çok istediğimi biliyor zaten , bunu bildiği halde böyle yapmasına sinirliyim artık ikna etsem bile ben istiyorum diye gidilecek bu şekilde mi olmalı evlilik yıldönümümüz sonuçta

Haklısın canım

Düğün o kadar yakının falan değil ki bu onun bahanesi oldu zaten gitmek istemiyormuş bunu anlamış oldum

Sizce bu adamdan sürpriz bir plan gelirmi gelse bile ne derece benim isteğimi karşılar yok yok ben almıyım ben onun tek başına düşünüp yapacağı hiç bir plana güvenmiyorum hiç hoşlanmayacağım bi plan yapar daha çok sinirlenirim

Siz teklif edin ne olacak ki? Kendiniz hakaret edebilirsiniz ona bisey diyemem ama millette kendine hak goruyor :)) ben yine de kib yaptim. :)
Fazla takilmayin herseye... Ben iptal ettirmezdim şahsen vaktimizin oldugunu soylerdim ve niye boyle bisey yapmaya calistigini sorardim. Belki sıkısmasin filan diye kendince dusunmustur nebileyim.

Bence yıldönümünden önemli değil çok yakınınız değilse.Burnundan getirmek gibi değil ama tepkinizi koyun düşünüp telafi etsin bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…