• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜ..

eşinizle konuşun düğüne denk gelmesine rağmen başbaşa özel bir kutlşama yapmak istediğinizden bahsedin, yani eve misafir kabul edemem mesajını verin, düğüne de bir saat gidin gözükün kaçın dışarda eğlenceye devam edin. zaten uzaktan akraba diyorsunuz gitmeseniz bile olur..
Eşimle konusmaya calıstıgımda pazar gunu evlılık yıl donumumuz dıcek bende sen yorgun olucaksın pazar gunu her ozel gunumuz pazara denk gelmesıne ragmen cumartesı yapmıstık ve bu benım ıcın onemlı bır gun demek ıstıyoeum ama o yanlıs anlamadan kırmadan tartısmasan nasıl dıyebılırım onu bılmıyorum

şimdi cidden anlamlandıramadım ben
evlilik yıldönümü zaten pazar, hem cumartesi hem pazar eğlenilemiyor mu?
varsın pazartesi işe biraz yorgun gidin yahu
cidden bunu bu kadar -daha olmamış bir şeyken hem de- dert etmeye değer mi allah aşkına??
bir de bunun için gerileceksiniz iyice rezil olacak gününüz
yani olmayacak şeyden huzursuzluk çıkartıyorsunuz bence. İnsanlar sizinle eğlenmek için gelirlerken siz yok biz evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız derken içiniz rahat olacak mı?
pazar koskoca gün napıcaksınız peki?

Ne olmuş sizin yil donumu zaten pazar gunu, basbasa kalabileceginiz son gun sadece cumartesi olsaydi tamam ama pazar varken boyle tutturmaniz anlamsiz.
Ben de yil donumu ve dogum gunlerine cok önem veririm, eşim de verir 5 yildir hic atlamadi ama bu triplere girmedim hiç, sizin ki onem vermek degil büyütmek.

Siz yine de eşinizd soyleyin belki kabul eder.
Nasıl solemelıyım pekı?

Merhaba Sevgılı Arkadaşlarım
Eşimle bu ay ıcerısınde evlılık yıldonumuz ve 1.senemız dolucak bu nedenle benım ıcın cok onemlı,gün olarak pazar gunune denk geldıgı ıcın ben cumartesı gunu bıseyler yaparız dıe dusunuyordum cunku ıkımızde alkol alıyoruz pazar gunu ertesı gun iş oldugu ıcın cumartesı akşamından bır yemege cıkarız die dusunmustum fakat aynı gun bır yakınlarının düğünü var uzaktan akraba ve bu dugun ıcın eşimin akrabaları sehır dısından gelıyor ama dugun ıcın degıl kuzenlerı fln eşimle dugunw bıkac saat katılıp sonra evımızde yemelı ıcmelı ortam yapacakları ıcın(herseferınde cunku bu sekılde ortamlar oluyor)henuz bunun bahsı dahı gecmedı gelıp bıze geleceklerı vs ama eşim ve ben cok sevıldıgımız ıcın yaslardq genc oldugu ıcın mutlaka toplanılır fakat benım evlılık yıl donumum ve dugun var napıcam bılmıyorum pazar gunu yapmak ta ıstemıyorum esımle bu nedenden dolayı terstw dusmek ıstemıyorum lutfwn bana yardımcı olun esıme bunu nasıl anlatabılırım??cunku kendısıne dedıgımde yıldonumu zaten pazar dıcek ama asla ben pazar gunu bısey yapmak ıstemıyorum
Allah başka dert vermesin😊

Eşimle bu ay ıcerısınde evlılık yıldonumuz ve 1.senemız dolucak bu nedenle benım ıcın cok onemlı,gün olarak pazar gunune denk geldıgı ıcın ben cumartesı gunu bıseyler yaparız dıe dusunuyordum cunku ıkımızde alkol alıyoruz pazar gunu ertesı gun iş oldugu ıcın cumartesı akşamından bır yemege cıkarız die dusunmustum fakat aynı gun bır yakınlarının düğünü var uzaktan akraba ve bu dugun ıcın eşimin akrabaları sehır dısından gelıyor ama dugun ıcın degıl kuzenlerı fln eşimle dugunw bıkac saat katılıp sonra evımızde yemelı ıcmelı ortam yapacakları ıcın(herseferınde cunku bu sekılde ortamlar oluyor)henuz bunun bahsı dahı gecmedı gelıp bıze geleceklerı vs ama eşim ve ben cok sevıldıgımız ıcın yaslardq genc oldugu ıcın mutlaka toplanılır fakat benım evlılık yıl donumum ve dugun var napıcam bılmıyorum pazar gunu yapmak ta ıstemıyorum esımle bu nedenden dolayı terstw dusmek ıstemıyorum lutfwn bana yardımcı olun esıme bunu nasıl anlatabılırım??cunku kendısıne dedıgımde yıldonumu zaten pazar dıcek ama asla ben pazar gunu bısey yapmak ıstemıyorum
Bende yeni evli sayılırım,evlilik yıldönümüne o kadar anlam yüklemediğimden sizin kadar düşünmezdim.Zaten düğün sonrası içiliyor fln demişsiniz,dediğiniz gibi içkili ortam olucak.Pazar akşamıda yemek yiyip kutlarsınız illa içmeniz şart mı

şimdi cidden anlamlandıramadım ben
evlilik yıldönümü zaten pazar, hem cumartesi hem pazar eğlenilemiyor mu?
varsın pazartesi işe biraz yorgun gidin yahu
cidden bunu bu kadar -daha olmamış bir şeyken hem de- dert etmeye değer mi allah aşkına??
bir de bunun için gerileceksiniz iyice rezil olacak gününüz
yani olmayacak şeyden huzursuzluk çıkartıyorsunuz bence. İnsanlar sizinle eğlenmek için gelirlerken siz yok biz evlilik yıldönümümüzü kutlayacağız derken içiniz rahat olacak mı?
pazar koskoca gün napıcaksınız peki?
Cok guzel konusmussunuz ama soyle dusunun ıctıklerınde cok ıcıyorlar ve yatılı mısafır evın toplanması temızlenmesı hepsı bana aıt..esımde alıol alacagı ıcın yorun olucak ben pazar gunu bu ıslerlemı ugrasayım esımın yorgunlugunun gecmesını mı bekleyım?bız her ozel gunumuz pazara denk gelmesıne ragmen cumartesı yaptık o nedenle bu kadar konuyu kafamda kurdum:/

Yanı ılk seyı onun dusunmesı lazım dıe ben sormak ıstemıyorum
Flörtün ilk günlerinde değilsiniz arkadaşım.
Evlisiniz.
Evlilikte taktike gerek yok.
Açık ve net olmak her zaman artı puan kazandırır.
Bizde de çok önemlidir,özel günler. Beraber planlarız,uygun olursa uygularız,olmazsa erteleriz. Önemli olan karşılıklı sevgi.

Bende yeni evli sayılırım,evlilik yıldönümüne o kadar anlam yüklemediğimden sizin kadar düşünmezdim.Zaten düğün sonrası içiliyor fln demişsiniz,dediğiniz gibi içkili ortam olucak.Pazar akşamıda yemek yiyip kutlarsınız illa içmeniz şart mı
Cumbur cemaat hızmet edıp yıldonumu kutlamak ıstemıyorum esımle basbasa olmak ıstıyorum

Flörtün ilk günlerinde değilsiniz arkadaşım.
Evlisiniz.
Evlilikte taktike gerek yok.
Açık ve net olmak her zaman artı puan kazandırır.
Bizde de çok önemlidir,özel günler. Beraber planlarız,uygun olursa uygularız,olmazsa erteleriz. Önemli olan karşılıklı sevgi.
Cok tesekkur ederım:)

Icki bu kadar onemliyse arkadaslarinizla icin, pazar gunu de normal yemekli kutlayın 🤷‍♀️
BEn bunu ıstemıyorum ıste ben alkol ortamı olmadan n kalabalık bır sekılde yanı ıceceksemde esımle basbasa olmak ıstıyorum neden benım evlılık yıl donumumde evımde hızmet edıp alkol masması hazırlayayım bu zoruma gıdıyor

Eşimle konusmaya calıstıgımda pazar gunu evlılık yıl donumumuz dıcek bende sen yorgun olucaksın pazar gunu her ozel gunumuz pazara denk gelmesıne ragmen cumartesı yapmıstık ve bu benım ıcın onemlı bır gun demek ıstıyoeum ama o yanlıs anlamadan kırmadan tartısmasan nasıl dıyebılırım onu bılmıyorum
Bu kadar kırmadan , tartışmadan söyleme hassasiyetini de anlamadım, siz fikrinizi söylersiniz, eşiniz ne düşünüyorsa orta bir yol bulursunuz. Niye, tartışma yada kırma olsun ki? Biraz rahat olun ☺️

Üç gün önce düğünde kutladık evlilik yıldönümümüzü, üç çift pasta kestik. Çok eğlendik. Telafisini de başbaşa yaparız hafta sonu muhtemelen.

Siz de cumartesi arkadaşlarınızla eğlenir onlara da söylersiniz kutlama yapılacağını güzel olur. Pazar da başbaşa takılırsınız, daha az içersiniz. Çözümü olan şeyler için birbirinizi üzmeyin.

Back
X