Evlilik yıldönümü

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
18
38
Merhabalar. Haftaya 5. evlilik yıldönümümüz var. Yeni doğmuş bir bebeğimiz var. Tüm gün evde onunla ilgileniyoruz eşim ve ben ikimizde 24 saat evdeyiz. Ve bu yıldömümümüz için zerre heyecanım enerjim yok. Bu yıla kadar yıldönümlerimizde kendimize tatil hediye ettik. İki kere yurtiçi iki kere de yurtdışı tatili. Gezerek kutladık hep. Bu sene öyle bir imkan da yok. Ama böyle hiçbirşey yapmamak da içime sinmiyor. Ne yapmalı ne etmeli bilemedim. Sizinle paylaşıyım dedim. Sizin yorumunuz nedir.

Eve sevdiginiz bir yemek siparis verseniz. Bebeginiz yeni dogmussa birkac saat baskasina birakma imkaniniz varsa belki disarda bas basa kutlayabilirsiniz.

Merhabalar. Haftaya 5. evlilik yıldönümümüz var. Yeni doğmuş bir bebeğimiz var. Tüm gün evde onunla ilgileniyoruz eşim ve ben ikimizde 24 saat evdeyiz. Ve bu yıldömümümüz için zerre heyecanım enerjim yok. Bu yıla kadar yıldönümlerimizde kendimize tatil hediye ettik. İki kere yurtiçi iki kere de yurtdışı tatili. Gezerek kutladık hep. Bu sene öyle bir imkan da yok. Ama böyle hiçbirşey yapmamak da içime sinmiyor. Ne yapmalı ne etmeli bilemedim. Sizinle paylaşıyım dedim. Sizin yorumunuz nedir.
ee çok normal herkes böyle kutlamalarını erteledi maalesef..corona vakaları bıtınce gıdersınız tatıle..evde kendınıze guzel yemekler yapın bırbırınıze ıstedıgu guzel hedıyeler alın bu sene herkes ıcın böyle kendinize özgü bişey degıl maalesef heyecanınızı ınsallah seneye yaşarsınız bunun bır gecıs dönemı oldugunı gecıcı oldugunu dusunursenız boyle birşeyın dert olmadıgını anlarsınız bence

Bence evinizde güzel bir sekilde kutlayin. En sevdiginiz yemekler, film izleyin, misir patlatin, dügün videonuzu izleyin felan. Ben esimi bir kac saat yani basimda bulsam bile seviniyorum bu aralar. Pandemi sag olsun daha yogun calisiyor. Allah hepimize kolaylik versin 2020 yi hepimiz farkli düslemistik

dışarı çıkamıyorsanız, dışarıda akşam yemeği konseptini kendi evinizde uygulayın, bebeğin erken uyuyordur inşallah. eşiniz bebeğinizle biraz dışarı çıksın hava alsın 1 saat, o sıra masanızı hazırlayın, mumlarınızı yakın, yiyeceğiniz şeyleri gün içinde veya akşamdan ufak hazırlayın veya dışarıdan sipariş verin..eşiniz çıkınca düzenlersiniz. sizde giyip makyajınızı yapın, eşinizde gelirken bir çiçek alsın veya bir hediye :) öyle öyle kutlayın geçin, kendinizi salmanıza gerek yok

14 eylulde bızım evlılıgımızın 6. yılıydı evde oturduk balkonda salıncakta sallanıp kuruyemıs yedık kahve ıctık

cunku corona var :)

Mum ışığında güzel bir akşam yemeği

En şık elbisen

Hoş bir müzik

Ve dans

Sizi çok iyi anlıyorum benim de evlilik yildonumum doğumdan 25 gün sonra idi. Yaşamak bile istemedim dönemlerdi evlilik yıldönümünü hiç düşünecek durumda değildim o gün daha çok ağlamıştım geçen yıl ne güzel kutlamistik bugün yaşamaya gücüm yok diyodum. Bizim evimiz de kalabalıktı eşimle başbaşa kalma imkanım bile yoktu ama olsaydı ona sarılarak biraz öylece kalmayı çok isterdim. Bu yıl hep birlikte ve sağlıklı olduğumuz için şükürler olsun demekten daha güzel bişey yok. O gün için ucunuzun olduğu bi fotoğraf çekilin muhakkak . Nice huzurlu mutlu yollarınız olsun

Back
X