evlilik yıldonumu

aras45

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
75
13
8
31
Arkadaslar 3. Evlilk yildonmzu kutlcz evde esime supriz bi masa ve hediye yapmak istyrum yardmcı olblr msnz sizce neler yapabilirim farkli guzel romantik bisey olsun istiyorum

Esinizin zevkini siz biliyorsunuz. Ama ben evde bir seyler yapmakla ugrasamam zaten öyle romantizm falan bana gore de değil. Bence cikin dışarı farkli yerlere gidin. Havalar isindi acik hava sinemasına gidin eger istanbuldaysaniz.
Ya da bir otele gidin soyle güzel bir günlük kendinize ayirin spa vs.
Ya da hurrem sultan hamamina rezervasyon yaptirin oh mis krallar gibi bir gun gecirin. :KK19:

Biz hala iskenderunda oturuyor olursak ki zor ihtimal. Onumuzdeki ay tasinabiliriz. Sahilde tekne turlari yapan teknelrden kiralamayi düşünüyorum. Varsa oyle bir ihtimal yapabilirsiniz.

Evde yemek masasi duzenlemesi artik kliselesti ve 1. Kere yapınca insan bidaha yapasi gelmiyor. 1 defa yaptım bidaha yapmayı dusunmuyorum.
Ama ilk kez yapiyorsan guzel bir masa. Guzel bir muzik ve susler.

Balonlara bagladigin iplerin uclarina kalp seklinde notlar yazabilirsin. Ucan balon bulamazsan tavana bantla yapistirabilirsin balonlari. Yere su balonlari ile zemine kalp yapip icine kuru gullerle 3. Yil donumuz kutlu olsun yapabilirsin.
Ben bunlari yapmıstım.

ben olsam hediye almazdım. onun alması daha anlamlı olur. ben zaten ona asıl hediyeyi gece verirdim, kırmızı dantelli geceliklerle:KK30: ama sevdiği yemeklerden ve tatlıdan oluşan güzel bir sofra hazırlardım abartıya kaçmadan.

Masayı şu şekilde hazırlayın
sevgiliye-romantik-aksam-yemegi.jpg

Yatağı da böyle gül yapraklarıyla, mumları yerlere koyun sakatlık çıkmasın :KK48:
romantik-yatak-odas%C4%B1-4.jpg

Kolay gelsin :süslü:

Kucuk oglum var hem ikisini disarda kutldk bi sefer ben esime biseyler yapmak istyrm bulundugun yerde manisa sınırlı yani hersey

Kendini hazırla. Eve gelince kırmızılarla karşıla. Beline de kırmızı kurdela tak. Eşin çözsün falan.

Manisa-İzmir arası çok yakın. İzmir'e gelip kaya termal gibi bir otelde kalsanız daha iyi sanki :) Manisa'da yapılacak hiçbir şey yok...:ıslık:

Benim konum var diye anı defteri diye bir inceleyin isterseniz hoş bir hediye olabilir :) İlgilenmek isterseniz link atablirim :)

Klasik mum, guzel sofra, kirmizi gecelik, gül yapragı... :D bunlar ayni zamanda evlilik kurtarma itemleri önemli yani

ben cok guzel bir masa hazirlamistim ciceklerle masayi suslemistim mumlar yemekler falan..geldi disardan surpriz dedim cok guzel olmus dedi sasirsirdi dedi sen yorulmussundur simdi bu yemekleri yarin yeriz ben seni yemege disariya cikarayim dedi tamam olur dedim sik guzel biyere yemege gittik..

Back
X