- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi Burcucukk55
En büyük tepki kayıtsızlıktır. Hiçbir şey yapmayın. O kadar mutlu olsaydı laf sokma telaşına düşmezdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu ayrılık ne kadar zor gelse de aslında ewliliğiniz için çok iyi oluyo çünkü annesinin ewine dönüp rahatlayacak sandı ama deli gibi eşini özlemeye başladı bile tabi tükürdüğünü de yalayamıyo ama ewine pişman olup gelecek buna inan sana bunu sölerken direk pişmanım demese de dönmek için çeşitli yollar deneyecek bi aile kurup anasının ewine dönmek öle kolay değil yaşamadan bilemezdi bırak yaşasın ama dönecek eğer boşanmak istemiyorsan krizi fırsata çewireceksin istediklerini beklentilerini söyleme fırsatı werdi sana bu ayrılık çünkü aynı ewde sinirler yüksekkn konuşmak pek mümkün değil.. sana tawsiyem konuşurken sonu ne olursa olsun saygını kaybetmemek..neticede çocuğunun babası we hiçbir zaman çocuğumu göremezsin deme korkularını göstermiş olursun...benim için sıkıntı yok tabiki hakkın görebilirsin falan de uzun vadede kazanan sen olacaksın bunu da bir kenara yaz tecrübeyle sabit
En büyük tepki kayıtsızlıktır. Hiçbir şey yapmayın. O kadar mutlu olsaydı laf sokma telaşına düşmezdi.
Durumunuza ruhuna Fatiha... Yazin
Öldürün içinizde bu adamı hiç mi ailesinden birşey öğrenmemiş bu yasa kadar ... Münasebetsiz . Herşeyin adabı var bitecekse de adam gibi bitirsin bu ne böyle ele güne karşı esisin hiç mi önemi yok. Tam sopalik.
Canm konularını okudum daha. Bir yıllık evlilik küçüçük Bebek çok üzücü eşini hala sevdiğini hissettim neden se sanki tekrar deneyelim dese tamam diyeceksin gibi olurmu olur çok fazla yüzgöz olummuş ama nasipte varsa dua edicem sana ve minik bebeğine hakkında hayırlısı en azından ailen arkada bundada vardır bi Hikmet rabbim seni güzelliklerle karşılaştırsınKızlar 3. Konuş açıșım.
Eşimden ayrılıyorum bilmeyenler için linkini paylaşacağım...
Bugün evlilik yıldönümümüz ve eş kişisi wp durumuna patriots day...(kara gün)
yazmış. İnsan ister istemez içerliyor
Ben ne yapayım simdi artik ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum belki de sizden teselli bekliyorum bilmiyorum herşey kolay olur sanmistim ama ayrılmak hele de bebek varken zormus alışkanlık mı, kurulu düzeni özlemek mi, bebegimin babasız büyüyecek olmasına üzülmek mi bu hislerimin tanımı ? Olanlar da benim suçum var mi engel olabilir mıydım bu olanlara herşey daha iyi olabilir miydi sizce. Su zamanlarimi Atlatabilir miyim bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen nasıl atlatabilirim bu günleri...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/15-gunluk-bebekle-baba-evine-dondum.1026768/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sanirim-hersey-bitiyor.1031357/?amp=1
Kızlar 3. Konuş açıșım.
Eşimden ayrılıyorum bilmeyenler için linkini paylaşacağım...
Bugün evlilik yıldönümümüz ve eş kişisi wp durumuna patriots day...(kara gün)
yazmış. İnsan ister istemez içerliyor
Ben ne yapayım simdi artik ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum belki de sizden teselli bekliyorum bilmiyorum herşey kolay olur sanmistim ama ayrılmak hele de bebek varken zormus alışkanlık mı, kurulu düzeni özlemek mi, bebegimin babasız büyüyecek olmasına üzülmek mi bu hislerimin tanımı ? Olanlar da benim suçum var mi engel olabilir mıydım bu olanlara herşey daha iyi olabilir miydi sizce. Su zamanlarimi Atlatabilir miyim bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen nasıl atlatabilirim bu günleri...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/15-gunluk-bebekle-baba-evine-dondum.1026768/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sanirim-hersey-bitiyor.1031357/?amp=1
Canm konularını okudum daha. Bir yıllık evlilik küçüçük Bebek çok üzücü eşini hala sevdiğini hissettim neden se sanki tekrar deneyelim dese tamam diyeceksin gibi olurmu olur çok fazla yüzgöz olummuş ama nasipte varsa dua edicem sana ve minik bebeğine hakkında hayırlısı en azından ailen arkada bundada vardır bi Hikmet rabbim seni güzelliklerle karşılaştırsın
Madem evladın için kendini toparla sımsıkı sarıl ona yeniden başla yaşadıklarını sil gitsin oda anasıyla mutlu mutlu yasasınsevmek değil inanın sadece yaşananların ağırlığından ne düşüneceğimi ne yapacağımi bilemiyorum. Alışkanlık var kurulu düzenim vardı ne hayallerle giydim o beyaz gelinliğimi üstelik bi evladım var küçücük. Hayal kırıklığı, kırgınlık, kızgınlık ve tarifini bilmediğim bi suru karmaşık duygu. Ama sevgi değil eminim
Patriots' Day Amerikan bağımsızlık savaşının başlangıcı sayılan günü anma günü. Esasen Yurtseverler (Vatanseverler) Günü olarak çevirmek daha uygun olur. Ama aynı isimli filmi Türkçe'ye Kara Gün diye çevirmişler. Dolayısıyla belki sizin evlilik yıldönümüzden değil de filmden bahsediyordur. Belki yeni izlemiştir. Yok eğer evlendiğiniz günü kasdediyorsa komik duruma düşmüş, film kapağındaki çeviriyi esas alıp, evlendiğiniz günden yurtseverler günü olarak bahsetmiş.
2013 Boston patlamasını konu edindiği için uyarlama yapılmış aslında..Aynen, patriot vatansever demek. Kara gün ne alaka ben de anlamadım.
maç 90 dk olur ya da olmaz zamanla görücez..evine dönecek yazmışsınız ama artik bi evimiz yok. Evimizi taşıdı eşyalar paylaşıldı. Herşey bitti artik. Ama tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim
Ama burada bi mantık hatası var :) Filmlerin isimleri içeriğe göre çevriliyor bizde. Filmin konusu kara bir günü anlatıyor demek. Ama adam orijinal ismi yazmış. O anlamı taşımıyor ki bu isim. Yani bence günün anlam ve önemine istinaden yazmamış bunu. Konu sahibi boşu boşuna üzmesin kendini bu yüzden.
Çok caHaL kalmışım Bn o zmn bugn izleyim o filmiPatriots day in Türkçesi karagündür demedim. Bende biliyorum yabanci filmlerin isimleri birebir ceviri degil, farklı oluyor. Türkiyedeki ismi karagün dedim. Kimse hayatinda film izlemiyormus gibi yorum yapiyorsunuz. Filmin Turkiyedeki adi karagün ve icerigi o şekilde.
Belkide adam ordan dokundurdu, inceden.
Tamda evlilik yildonumlerinin oldugu gun o filmi yazacaginin tutmasi ne kadar tesaduf bilemiyorum.
Yanlış anlamadıysam zan boşanmış tek celsede şiddetli geçimsizlikten..Lütfen oku! Eski konumu okudum keşke önce okusaydım boşanacak hiç bir şey görmedim ben evliliğin ilk yılları eziyet yoksa böyle şeyler olur sizide köye götürme konusunda baskı yapmıyorsa zamanla oturacak bana güven evlilik çiçeklerin böceklerin havada uçuştugu bir durum değil ihanet dayak baskı yoksa zamanla varlığınıza kokunuza alışacak ve yoklugunuz tahammül edilemez duruma gelince karşılıklı altan almalar başlıycak hata zamanla korkunç öfkelendiğiniz durumda aman ne kavga edicem sonuçta boşanmıycam sala yapıcaksınız lütfen boşanma eylemini erteleyin ve tartıştıgınızda annenizin evine gitmeyi ailenizle paylaşmayın ki sizden görüp oda bunu ögrensin zaman sadece zaman ama aynı çatı altında