• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümüz...(kara gün)

Konularını biliyorum canım çok üzülmüştüm her şerde bir hayr vardır derler...
Yalnız eşin evi kiraya verecem bilmem ne diye zirvalamis mahkemeye filan verdi mi yoksa vermedi mi gözden kaçırmış olabilirim.

Yani cok uzuldum hakkinizda hayirlisi olsun benim bir arkadasimda bosanirken bosandiktan sonra kendini sucladi bu bir surec sanirim insan kendini sucluyor.simdi ikinci evliliginde mutluydu unutmustu bile ilkini.esiniz yanlis hareketlerde bulunmus ama
sizin babaniz hastaymis esinizin annesi yapici degil anladigim kadariyla ama ailede baska birileri yok mu size yol gosterecek.esinizle konusacak.umarim cok gecde olmadan esinizin gozu acilir hakkinizda hayirlisi olsun

başka birileri yok varsa da onunla konuşmaya çalışmışsalar bile belli ki işe yaramamış

Konularını biliyorum canım çok üzülmüştüm her şerde bir hayr vardır derler...
Yalnız eşin evi kiraya verecem bilmem ne diye zirvalamis mahkemeye filan verdi mi yoksa vermedi mi gözden kaçırmış olabilirim.

hayır evi kiraya vermedi kiradaydık zaten evi boşalttık dava da açılmadı henüz

öyle yapıyor zaten ana ana olaydı evladına akil verirdi daha beter fisekliyor

Hiç yeri değil ama mesajınıza aşırı güldüm çok yaşayın

Konu sahibi; zor ama geçici bir süreç, her zor zamanda ki insanın yaptığı gibi kendinizi sorguluyorsunuz. Bebeğinizle yaşıyacağınız güzel günleri düşünün. Allah mutlu günler nasip etsin size.

Gecen hafta eski esimle evlendigim tarihti.telde tarihi tesadüf gördüm ay lanet gün dedim.
Her bosanan evlendigi tarihi kara gun lanet gun diye ifade ediyor ki zaten.
Icinde kalanlar bitip yeni hayatinu kurduğunda sende o sekilde diyeceksin muhtemelen

Hiç yeri değil ama mesajınıza aşırı güldüm çok yaşayın

Konu sahibi; zor ama geçici bir süreç, her zor zamanda ki insanın yaptığı gibi kendinizi sorguluyorsunuz. Bebeğinizle yaşıyacağınız güzel günleri düşünün. Allah mutlu günler nasip etsin size.

amin çok tesekkur ederim

Gecen hafta eski esimle evlendigim tarihti.telde tarihi tesadüf gördüm ay lanet gün dedim.
Her bosanan evlendigi tarihi kara gun lanet gun diye ifade ediyor ki zaten.
Icinde kalanlar bitip yeni hayatinu kurduğunda sende o sekilde diyeceksin muhtemelen

bebeğim var o yüzden demem diye düşünüyorum. Bu evlilik bana bisey katmasa da evladını verdi

canim benim seni anlıyorum verdigin emege bebeğine boşa gecen günlerine aciyorsun belkide ama bu saatten sonra kendi hayatina bakman bi düzen kurman senin icin cok hayırlı olacak emin ol o adam rengini basta belli etmis zaten bunu burdada söylüyorum yuzde yüz emin olarak o adam it gibi pisman olacak rabbim yanına bırakmaz merak etme lohusa bi insanin bedduası aninda tutar ahida kimsede kalmaz her iki cihandada merak etme sen suan bu doğum dan d olayida uzgünsun bunalımlara giriyrsn ama geçecek emin ol hepsini gülerek hatırlayacaksın

Sakın dönme bu adama. Oğlun babasız büyümeyecek siz ayrı olsanız da babasını görür bilir. Kaynanan da kına yaksın artık.

canim benim seni anlıyorum verdigin emege bebeğine boşa gecen günlerine aciyorsun belkide ama bu saatten sonra kendi hayatina bakman bi düzen kurman senin icin cok hayırlı olacak emin ol o adam rengini basta belli etmis zaten bunu burdada söylüyorum yuzde yüz emin olarak o adam it gibi pisman olacak rabbim yanına bırakmaz merak etme lohusa bi insanin bedduası aninda tutar ahida kimsede kalmaz her iki cihandada merak etme sen suan bu doğum dan d olayida uzgünsun bunalımlara giriyrsn ama geçecek emin ol hepsini gülerek hatırlayacaksın

insan ne acıları unutuyor ne acılar gelip geçiyor. Biliyorum bu da geçecek Allahın izniyle... Ve onun başını taslara vurduğu gün belki de benim bambaşka bi hayatim olacak. Öyle umuyorum

Bende öyle düşünüyorum :) köpekler gibi pişman olacağı gün gelir değil mi? Benim hayatımı zehir etti. O günü görmek için sabırsızlanıyorum
Mutlu mesut pozlar paylaşmanızi oda kendine yorabilir tamamiyle sessize gomulun en büyük ders bu . Bir de kurmayın pişman oldu olmadı vss çünkü öyle birşey yok boş yere ümitle neyi sessiz sakin kalın ve akışta

Mutlu mesut pozlar paylaşmanızi oda kendine yorabilir tamamiyle sessize gomulun en büyük ders bu . Bir de kurmayın pişman oldu olmadı vss çünkü öyle birşey yok boş yere ümitle neyi sessiz sakin kalın ve akışta
Tavsiyeniz için teşekkür ederim:) ama bu konuyu 5 6 sene önce açmıştım çoktandır girmiyordum son durumu merak ettikleri için hortladı :)

Kızlar 3. Konuş açıșım.

Eşimden ayrılıyorum bilmeyenler için linkini paylaşacağım...

Bugün evlilik yıldönümümüz ve eş kişisi wp durumuna patriots day...(kara gün)

yazmış. İnsan ister istemez içerliyor

Ben ne yapayım simdi artik ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum belki de sizden teselli bekliyorum bilmiyorum herşey kolay olur sanmistim ama ayrılmak hele de bebek varken zormus alışkanlık mı, kurulu düzeni özlemek mi, bebegimin babasız büyüyecek olmasına üzülmek mi bu hislerimin tanımı ? Olanlar da benim suçum var mi engel olabilir mıydım bu olanlara herşey daha iyi olabilir miydi sizce. Su zamanlarimi Atlatabilir miyim bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen nasıl atlatabilirim bu günleri...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/15-gunluk-bebekle-baba-evine-dondum.1026768/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sanirim-hersey-bitiyor.1031357/?amp=1
Ümitsiz olmayın.Her kara günün sonu güzeldir.

Back
X