• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümüz

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
Bugün evlilik yıldönümümüz ve az önce arayan sevgili kocam aksam maca gidecekmiş bana haber veriyor .belliki hatırlamıyor sok oldum ve bi şey demedim iyi git deyip kapattım,tabii bişey anlamadı 8 sene oldu ben napiyon simdi bu adamı ,akıl istiyorum sizden kizlar yardim

Of ya ben böyle konular gördükçe korkuyorum :18:
Bizim de az kaldı yıldönümüne, ya unutursa :27:
--------
Belki eşin süpriz yapmaya çalışıyodur olamaz mı ?:26:

Canım bence eşin sürpriz yapıcaktır, yani umarım öyledir.
Eğer öyle değilse bile sen akşam için ne düşündüysen onları yap. Sürpriz yaparsa altta kalmamış olursun, yapmadıysa eğer sen bişeyler yapmış ol yıldönümünüz için.
Doğum günü olsa tamam ama bence evlilik yıldönümünde birlikte bişeyler yapılabilir.
Tek taraftan beklememek gerek.
Bu konuda tartışma bence. Hem bu geceniz heba olmaz hemde eşin utanır ve seneye tekrarlamaz.

Of ya ben böyle konular gördükçe korkuyorum :18:
Bizim de az kaldı yıldönümüne, ya unutursa :27:
--------
Belki eşin süpriz yapmaya çalışıyodur olamaz mı ?:26:

Sorma sorma ben dee.
:9:

belki bi süpriz planlıyordur diyerek seni beklenti içine sokmak istemiyorum ki muhtemelen gerçekten unutmuştur..
sana önerim bu sene sen bişeyler hazırla çok ciddiyim maçtan döndükten sonra hız gür çıkarmadan sen unuttun ama ben hatırlıyorum bu senelik seni affediyorum de güzel bi gece geçirin ya evde ya dışarda orası senin tercihin..
olabilir insanlık hali eminim utanır ve seneye telafi eder.
bu arada nice yıllara :nazar:

supriz yapma ihtimali sıfır çünkü bugün onun tuttuğu takımın macı var yani eminim unuttuğuna ,ama benim de içimden birşeyler yapmak gelmiyor su an itibariyle.

supriz yapma ihtimali sıfır çünkü bugün onun tuttuğu takımın macı var yani eminim unuttuğuna ,ama benim de içimden birşeyler yapmak gelmiyor su an itibariyle.

Canım o zaman yukardaki arkadaşın dediği gibi sen bişeyler yap, her ne kadar içinden gelmese de.
Çünkü sen de umursamaz davranırsan seneye de pek farklı olmayacak. En azından güzellikle konuş. Anlasın hatasını.

içinizden gelmemesi normal..
ama şimdi sizde yapmayızsanız akşam muhtemelen bi tartışma sizi bekliyor olacak sonrasında kalbiniz kırılacak iyice..
önlem almak varken bence yokuşa sürmeyin.. güzellikle kırıldığınızı söylerseniz belki seneye kalmadan yıldönümüzde olmasa da telafi eder..

evlilik yil donumunu hatirlamayan ilk bayan olarak tarihe gecicem heee:9:hiccc hatirlamam valla adam elinde hediyle gelince erkik milleti gibi panige kapiliyorum bugun neyi hatirlamadim diye:52: simdi daha sansliyim telefona kayit ettim benim kartuslar yanik o haber veriyor msj at mahalledi ayseye yada fatmaya gidiyom de kocasi evlilik yil donumunu unut bu kadar ayilik yetmemis bide ustune maca gitmis simdide cok pisman kadinin kapisina dayanmis diye yaz bakalim ne yazacak

mesaj at "kapıyı çalma,anahtarınla eve gir" diye
eve girer girmez karşısındaki duvara büyükçe dikkatini çekecek şekilde not yaz "aşkımmm seni seviyorum"..
yerlere güller dök,mumları yak,bazı yerlere çamaşırlarından falan koy..
"geçeceği her yere notlar yaz,en son notundada "seni odamızda bekliyorum" yaz,kağıda parfümünden sıkıp,rujunun izini çıkart..
odanın kapısına geldiğinde kapıda
"bugünü unuttuğun için bende bu noktadan sonrasını unutuyorum hadi bakalım iyi geceler canım"...vb gibi şeyler yaz..(odanın kapısı kilitli olsun)
belki bir ders olur,bir daha unutmaz :1:

eve girer girmez karşısındaki duvara büyükçe dikkatini çekecek şekilde not yaz "aşkımmm seni seviyorum"..
"geçeceği her yere notlar yaz,en son notundada "seni odamızda bekliyorum" yaz,kağıda parfümünden sıkıp,rujunun izini çıkart..
"bugünü unuttuğun için bende bu noktadan sonrasını unutuyorum hadi bakalım iyi geceler canım"...vb gibi şeyler yaz..(odanın kapısı kilitli olsun)

Ay bu çok fenaa :27:
Aklımda bulunsun, inşallah yapmak zorunda kalmam bi gün :1:

kiiiizzzzz bu kadar seyden sonra adami intiharmi ettircekkkkk:52::52::52::52::52:aslinda guzel fikir bu sene sen yap seneye mahcup olur belki o yapar birseyler:34:

vay be intikama bak :1:

Yorumları okuyamadım ama ben olsam sofra hazırlar mumları yakar salonda koltukta uyyakalırdım.
Gelince görüp şok olup utansın mümkünse diye:27:
Trip yerine de sessizleşip üzgünü oynadın mı belki içine dert olur da bi'daha unutmaz:26:

Bu arada mutluluklar dilerimmm, normalde huzurunuz varsa özel gün deyip canınızı sıkmayın :16:

ne oldu çok merak ediyorum.. kavga mı vardı yoksa bizi dinleyip bişeyler hazırladınız mı? son durum nedir acabaaa :18:

Back
X