Aile baskısı yoksa ve bunu istiyorsanız deneyin bence, maddi olarak ev düzmek zor gelirse de eşyalı ev tutarsınızTabiki evliliğin zorlukları var o açıdan illa evleniyim meraklısıyım demiyorum. Sadece her günümü onunla geçirmek ve kendi evimize çıkalım istiyorum diye açıyorum konuyu ona
Aile baskısı var bunu kendi yaşadığım şehirde mesela yapamam çünkü ailemin baskısı biraz elalem ne der tarzı. Kendi okuduğum şehirde mümkün ama sizce evlenmeden aynı evde yaşamayı denememiz erkek açısından nasıl görünür yani nasıl olsa aynı evdeyiz diyip beni kolay görür müAile baskısı yoksa ve bunu istiyorsanız deneyin bence, maddi olarak ev düzmek zor gelirse de eşyalı ev tutarsınız
Aileden ayrılıp evlenince de her şey güllük gülistanlık olmuyor ki olsa.. eşiniz ne kadar anlayışlı ne kadar iş beceren birisi de olsa araya aileler giriyor. Sorumluluklar artiyor. aile baskısını anlayabiliyorum ama yine de evlilik için gerilmeyin, güzel giden ilişkinizi bozmayın. Keşke evlenmeden ayrı eve çıksanız.Farkındayım evet biraz erken sadece ne biliyim aile baskısı biraz bunaltıyor beni tamamen kendim gibi yaşamak istiyorum ve o bana böyle rahat hissettiriyor. Okuduğum şehirde eve çıkma durumum var böyle olunca da kendimce olanlar yaptım işte. Tabi evlilik fikri tek benden çıkmadı ikimiz de öyle düşünmüştük ben sadece bu sıralar biraz takıldım galiba bu konuya. Umarım hayırlısı ne zaman ise öyle olur diyeyim teşekkür ederim görüşleriniz için
Bana da eşim bazen der keşke daha erken evlenseydik tanışsaydık diye aklınca romantiklik yapacak. Diyorum daha erken evlenseydik şimdiye ben seni boşardım. O zamanın kafası başka oluyor..21 yaşında evlensem boşanmıştım.
Çünkü hala ergensiniz, bunu iğnelemek için söylemiyorum, günümüzde ergenliğin 20'li yaşları aştığına dair çalışmalar mevcut, şu an duygularınız çok kabarıyor olabilir ama bunun bir hata olma olasılığı da yüksek yaşınız yüzünden.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Ben de istiyorum evlenmeden bi ayrı eve çıkalım ama bu sefer basit görür mü beni nasıl olsa aynı evdeyiz evlenmeyelim der mi diye de düşünüyorumAileden ayrılıp evlenince de her şey güllük gülistanlık olmuyor ki olsa.. eşiniz ne kadar anlayışlı ne kadar iş beceren birisi de olsa araya aileler giriyor. Sorumluluklar artiyor. aile baskısını anlayabiliyorum ama yine de evlilik için gerilmeyin, güzel giden ilişkinizi bozmayın. Keşke evlenmeden ayrı eve çıksanız.
Ben 6 yıl tek yaşadım mükemmeldi gerçektenne eş sorumlulugu var ne aile. Her şey kendi keyfime göreydi. okulunuz bitince güzel bir iş bulursaniz bence bunu hedefleyin tavsiyem, yani bir kız kardeşim olsaydı ona da bu tavsiyeyi yapardım.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Ben de istiyorum evlenmeden bi ayrı eve çıkalım ama bu sefer basit görür mü beni nasıl olsa aynı evdeyiz evlenmeyelim der mi diye de düşünüyorum
Düşüneceğini düşünmüyorum o da istiyor fakat okuduğum yazılarda veya insanlardan duyduklarım hep evlenmeden önce ayrı eve çıkan erkek basit görür üzerine. Ben de görüşleri değişir mi diye sorguluyorum şuanBöyle düşüneceğini düşündüğün biriyle birlikte olma zaten , zamanına yazık.
Valla ben olsam sevgilimle ayrı eve çıkmaktan ziyade ayrı eve tek çıkardım.Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Ben de istiyorum evlenmeden bi ayrı eve çıkalım ama bu sefer basit görür mü beni nasıl olsa aynı evdeyiz evlenmeyelim der mi diye de düşünüyorum
Kesinlikle yapmayı düşünüyorum zaten bana iyi geleceğine eminimValla ben olsam sevgilimle ayrı eve çıkmaktan ziyade ayrı eve tek çıkardım.maddi durum karşılıyorsa yani o da var.
Onu ben de deneyimlemek istiyorum ama biliyorum ki tek başıma çıksam da sürekli onu yanımda isticem. Umarım bizim de mutluluğumuz daimi kalsın.Ben de 22 hatta daha 22 bile olmadan evlendim ama bizde aileler düğünü yaptı altın vs aldı biz zaten aynı evde yaşıyorduk mobilya vs almadık bazen pişman oluyorum bazen iyi ki diyorum ama benim için çok kötü değildi çünkü biz zaten çalışıyorduk gayet iyi şartlarımız vardı yedik içtik gezdik tozduk beni kısıtlamadı hiç. Ama herkesin kendi ailesiyle ve sevgilsiiyle alakalı bi durum evlenip pişman olan da çok. Ama hep keşke tek başıma da yaşasaydım diyorum
Olabilir neden olmasın ki o ya da sen biriniz eve çıkın arada görüşün direkt aynı evde olmaktansa arada özlersinizOnu ben de deneyimlemek istiyorum ama biliyorum ki tek başıma çıksam da sürekli onu yanımda isticem. Umarım bizim de mutluluğumuz daimi kalsın.
Güzel fikir işte umarım kısa sürede gerçekleştirebilirizOlabilir neden olmasın ki o ya da sen biriniz eve çıkın arada görüşün direkt aynı evde olmaktansa arada özlersiniz
Tamam işte en azından o diplomayı alman gerekir. Evliliğin sorumlulukları ağır. Neçe hayallerim vardı yüksek lisans yapmak gibi. Evlendikten sonra hiçbirini gerçekleştiremedim. Bazen kendimi yaprak dökümü deli Leyla gibi gizli gizli ders çalışırken buluyorum. Sorumluluk çok beklentiler çok.Ben okuyorum çalışmıyorum o çalışıyor uzun süredir tabi çalışmadığı zamanlar da oldu
OTur konuş bu yolda gönlü var mı öğrenGüzel fikir işte umarım kısa sürede gerçekleştirebiliriz
Haklısınız evet. Ders çalışma konusunda Leyla gibi olmanız hiç sorun değilTamam işte en azından o diplomayı alman gerekir. Evliliğin sorumlulukları ağır. Neçe hayallerim vardı yüksek lisans yapmak gibi. Evlendikten sonra hiçbirini gerçekleştiremedim. Bazen kendimi yaprak dökümü deli Leyla gibi gizli gizli ders çalışırken buluyorum. Sorumluluk çok beklentiler çok.
DeneyeceğimOTur konuş bu yolda gönlü var mı öğren
21 yaşında bunları düşünmek için çok erkem en az 25 olmalısınızKızlar selam... Evlilik vs konuları açıldığında çok baskıcı gibi görünüyorum kendi açımdan. Yani biliyorsunuz büyük paralar harcamak gerekiyor ev dizmek taşınmak falan derken. Sevgilimi baskılama taraftarı asla değilim zaten bir sürü borç harçla uğraşıyor. Yaşımız çok genç küçük yaşta tanıştık bu yüzden sabırsızlanıyoruz artık kendi evimize çıkmak istiyoruz çünkü fazla başbaşa kalamıyoruz. Ben de bi süre sussam yine konuyu oraya çekiyorum arada farkındayım. Sizce ne yapmalıyım o bir şey demeden bu konuları açmam doğru mu? Görüşlerinizi bekliyorum