• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yük oldu

Bright crystal

Balık kadını
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
5.001
5.053
398
kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum bu aralar
eşimle , çok dürüst çok ahlaklı bir insan olduğu vegüvendiğim için evlendim, zamanla sevgim de arttı, öyle böyle 10 yılı geçirdik

biraz antisosyal bir insan , hiçbiryere gitmez, bizim hiç ortak arkadaşlarımız filan yoktur, onun zaten pek arkadaşı yok, ben sürekli tek (çocuklarımla) takılıyorum , tatile çocuklarla gidiyorum çünkü gelse rahat etmez sevmez , bi düğüne filan gitmeyiz , ben tek giderim gibi şeyler .
çok sevgisini de belli etmez, mesafelidir biraz .

Bunları da sorun etmedim, evlilik yürüsün dedim,
ben ünv okul filan derken doğru dürüst ev hayatı görmediğim için ev işi yemek bunları da beceremedim sanırım, yada eşim çok mükemmelliyetçi , sürekli sorunlarımız burdan çıkıyor, temizlik ve yemek konularını sürekli sorun ediyor, çalışıyorum, elin kadını da bi yere kadar yapıyor ,

Şimdi 1 yıldır başka şehirde , ben çocuklarla yalnızım, herkes nasıl bakıyorsun tek diyor, ama ben çok rahatım , en azından kafam rahat, yemek temizlik başıma kalkan kimse yok .

Ve ben salak gibi yine hamileyim, hiç kendimi düşünmedim, herkes canının kıymetini biliyor, ben o seviyor diye yine hamileyim (ben de çok severim çocukları ama bu ortama bir çocuk daha niye diye düşünmeden edemiyorum Allah affetsin ) o beni düşünüyor mu bu kadar acaba
Doğumdan sonra atama isteyeceğim, onun olduğu şehire . Ama gitsem bir türlü , gitmesem bir türlü.çok iyi bir baba, çok iyi merhametli bir insan , seviyorum da ama ben beceremiyorum ,kızdığında çok kırıcı oluyor sonra Melek oluyor ama ben unutamıyorum.
Bunun için ayrılınır mı , çocukları babalarından nasıl ayırayım, yoksa zaten tek büyütüyorum gibi bişey
Ailesi de çok iyi, kendi ailemden ileriler, kayınvalidemde sabret, huyu böyle , sen takma diyor ama nereye kadar
Eskiden kavga etmeyelim aramız bozulmasın diye uğraşırken şimdi bi bahane etse de ayrılmayı o istese diyorum bazen, halbuki üzülürüm ama yoruldum galiba, o da bunu anladı herhalde ki eskiden bu iş yürümeyecek gibi laflar ederken şimdi bu gemiyi öyle yada böyle götüreceğiz ayrılmak yok gibi laflar ediyor

Haklisin senin bi çok şeyi tek yapman yanlış ama baştan kabullenmeyip iyi yönde degisitrmeye calissaymissin keske ama yinde bu sebepten dolayi boşanmayi düşünme derim çocuklarını babalariyla ayni evde buyutmeye çalış yoruldugunu yıprandığıni tahmin edebiliyorum ama zamanla düzelir inşallah

eşimle , çok dürüst çok ahlaklı bir insan olduğu vegüvendiğim için evlendim, zamanla sevgim de arttı, öyle böyle 10 yılı geçirdik

biraz antisosyal bir insan , hiçbiryere gitmez, bizim hiç ortak arkadaşlarımız filan yoktur, onun zaten pek arkadaşı yok, ben sürekli tek (çocuklarımla) takılıyorum , tatile çocuklarla gidiyorum çünkü gelse rahat etmez sevmez , bi düğüne filan gitmeyiz , ben tek giderim gibi şeyler .

ben ünv okul filan derken doğru dürüst ev hayatı görmediğim için ev işi yemek bunları da beceremedim sanırım, yada eşim çok mükemmelliyetçi , sürekli sorunlarımız burdan çıkıyor, temizlik ve yemek konularını sürekli sorun ediyor, çalışıyorum, elin kadını da bi yere kadar yapıyor ,

Şimdi 1 yıldır başka şehirde , ben çocuklarla yalnızım, herkes nasıl bakıyorsun tek diyor, ama ben çok rahatım , en azından kafam rahat, yemek temizlik başıma kalkan kimse yok .

Ve ben salak gibi yine hamileyim, hiç kendimi düşünmedim, herkes canının kıymetini biliyor, ben o seviyor diye yine hamileyim (ben de çok severim çocukları ama bu ortama bir çocuk daha niye diye düşünmeden edemiyorum Allah affetsin ) o beni düşünüyor mu bu kadar acaba
Doğumdan sonra atama isteyeceğim, onun olduğu şehire . Ama gitsem bir türlü , gitmesem bir türlü.çok iyi bir baba, çok iyi merhametli bir insan , seviyorum da ama ben beceremiyorum ,kızdığında çok kırıcı oluyor sonra Melek oluyor ama ben unutamıyorum.
Bunun için ayrılınır mı , çocukları babalarından nasıl ayırayım, yoksa zaten tek büyütüyorum gibi bişey
Ailesi de çok iyi, kendi ailemden ileriler, kayınvalidemde sabret, huyu böyle , sen takma diyor ama nereye kadar
Eskiden kavga etmeyelim aramız bozulmasın diye uğraşırken şimdi bi bahane etse de ayrılmayı o istese diyorum bazen, halbuki üzülürüm ama yoruldum galiba, o da bunu anladı herhalde ki eskiden bu iş yürümeyecek gibi laflar ederken şimdi bu gemiyi öyle yada böyle götüreceğiz ayrılmak yok gibi laflar ediyor

tv de bi dizi var yeter orda ki adamı anımsattı eşiniz

Haklisin senin bi çok şeyi tek yapman yanlış ama baştan kabullenmeyip iyi yönde degisitrmeye calissaymissin keske ama yinde bu sebepten dolayi boşanmayi düşünme derim çocuklarını babalariyla ayni evde buyutmeye çalış yoruldugunu yıprandığıni tahmin edebiliyorum ama zamanla düzelir inşallah
Kayınpeder de yaşlandıkça sakinleşti filan diyor kvde , ama ömür geçti bilmiyorum, inşallah düzelir
Kabullenmesem bişey değişmezdi ki o kadar dominant ki dediğim dedik, kendince doğrusu varsa aksini asla yapmaz

Bu kadar mantığıyla hareket eden , otoriter ve zor bi adamı nasıl buldum acaba

Çok karışık bir durum hakikaten.
Ne diyeceğimi bilemedim.
Keşke hamile kalmasaydınız, zaten var olan problemlerin üzerine bir çocuk daha...
Allah yardımcınız olsun ne diyebilirim ki...

merhaba kolay gelsin bende 12 yıılık evliyim durumunuzu kendime benzettim biraz benim eşimde taiyi çıktı bu sene 2.5 saatlik mesafede bir yerhafta sonları geliyor iki çocuk benim üzerimde çaluşıyorum bazen çook yoruldugumu hissediyorum yalnız benim eşimde tersine çook sosyal ben a sosyal ve mükemmelliyetciyim zaten iki günlügüne geliyor zamanının çogunu yine dışarda geçirdi hafta sonu maça gitti tartıştık ve küs ayrıldık bazan bende sizin gibi hiç olmasa dahamı iyi diyorum en azından beklentiye girip sinir olmam

merhaba kolay gelsin bende 12 yıılık evliyim durumunuzu kendime benzettim biraz benim eşimde taiyi çıktı bu sene 2.5 saatlik mesafede bir yerhafta sonları geliyor iki çocuk benim üzerimde çaluşıyorum bazen çook yoruldugumu hissediyorum yalnız benim eşimde tersine çook sosyal ben a sosyal ve mükemmelliyetciyim zaten iki günlügüne geliyor zamanının çogunu yine dışarda geçirdi hafta sonu maça gitti tartıştık ve küs ayrıldık bazan bende sizin gibi hiç olmasa dahamı iyi diyorum en azından beklentiye girip sinir olmam
Evet çok benziyor gerçekten. Bende aynı şeyi düşünüyorum bazen.
Benim eşim çok evcidir, ben zaten çalışıyorum sadece haftasonu gezelim istiyorum, çok geziyorsun ayağın hep dışarda der bana. Şimdi başka şehirde, ben çocuklarla daha çok geziyorum, geziyorum dediğim de öyle büyük bişey değil anneme kvdeye gitmek filan .
3 çocuğumuz var Allah'a şükür bakıyorum sorun değil , çocuklar ağır gelmiyor . eşimin sorumluluğu daha ağır geliyor bana. Çünkü mutlu olmuyor ev iş vs istediği gibi olmuyor, keşke çalışmayan biriyle evlenseydim bile dedi.

sizin kaç çocuk var ,hamileliginizde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Sanırım çocuk yapmak benim için kaçış gibi oldu, hem yoğun iş hayatından hemde bu beceremediğim evlilik hayatından çocuk yaparak , onlarla ilgilenerek kaçıyorum herhalde , şu hayatta en sevdiğim şey annelik oldu,
Ama Doğum yaklaştıkça 4 çocuğa bakabilecek miyim endişesi başladı, ben hiç nazlanmadığım hep ayaklarımın üstünde durduğum için mi oluyor hep böyle.
Eşimin işleri yoğunmuş, Doğumda çok fazla gelemeyecekmiş ,en fazla 3-4 gün kalıp dönebilirmiş, yine beni yalnız bıraktı , annesine güveniyor bakar bana nasılsa , kadıncağız da sürekli oğullarının arkasını topluyor

Can çıkar huy çıkmaz. Tek problem Eşinizin huyu gibi duruyor. 4 duvarın ardında ne yaşanır kimse bilmez. Allahtan ailesi iyiymiş. Merhametli bir insan yazmışsınız. Bırakın adam asosyal olsun gezmeyi sevmesin. Benim yaşadığım sorunları yaşamanız koşa koşa kaçarsınız demek. Ama birde hamilesiniz. Belkide hormonlarınız aklınızı karıştırıyor

İyi de böyle hayat mı olur?
Çok iyi bir baba demişsin de 1 yıldır ayrı şehirde çocuklarını görmeden nasıl çok iyi bir baba oluyor?
Nasıl bir merhamet duygusu bu?

Tatillerde çocuklarıyla vakit geçirmeyen bir baba bana göre iyi bir baba değil.

Bu adam hayatınızda sadece göstermelik gibi.

Allah yardımcın olsun.

Çok iyi bir baba demişsin de 1 yıldır ayrı şehirde çocuklarını görmeden nasıl çok iyi bir baba oluyor?

Allah yardımcın olsun.
Arada geliyor 1-2 ayda 1, çocuklarla oynar ilgilenir, ama
Oböyle sınırları çizmiş herşeyi dekore etmiş ama evin içinde yok, dışardan yönetiyor gibi
Maddi olarak destekler .
Ama bizim iletişim sorunumuz var, ona göre böyle canımlı cicimli samimiyet: sevgi gösterisi abartı gelir

Can çıkar huy çıkmaz. Tek problem Eşinizin huyu gibi duruyor. 4 duvarın ardında ne yaşanır kimse bilmez. Allahtan ailesi iyiymiş. Merhametli bir insan yazmışsınız. Bırakın adam asosyal olsun gezmeyi sevmesin. Benim yaşadığım sorunları yaşamanız koşa koşa kaçarsınız demek. Ama birde hamilesiniz. Belkide hormonlarınız aklınızı karıştırıyor
Evet hormonlardan da oluyor
Baştan beri beni mutlu eden hamilelik, şimdi yük gibi
Ben delimiydim niye kendimi daha zor bi duruma soktum diye düşünmeden edemiyorum, eskiden 3 çocuğa yalnız bakarken, şimdi birde bebek eklenecek
Sonra Allah korusun bu düşünceler yüzünden bebeğe bişey olur diye korkuyorum
Ben akıllı bir insandım niye bu duruma düştüm

Allah yardımcın olsun.
Şimdi o mesafeli diye bende geri duruyorum, niye aramıyorsun oluyor, arıyorum gayet mesafeliyiz, iş güç yoğunmuş
Ben bunları söylesem ilgi istiyorum desem, ben çocukların geleceği için iş kurmaya çalışıyorum, sen neyin derdindesin der
Of bilmiyorum işte böyle

Back
X