- Konu Sahibi gelinciK8787
-
NASERDO , öncelikle sabır guzel bir meziyet ama şunuda unutmayalım, bu erkek en kısa zamanda cocuk ister ve yaparsa o zaman arkadaşın evine geri
donmeside zorlaşır. Bu yuzden cocuk olayı planlarında varsa ertelemeli ve onun inadına inatla cevap vermeli. Ailesine bu kadar baglı bi erkek annesinden
asla vazgecmez , bu arada seni sevip sevmediginide burada anlarsın. Seven erkek gerektiğinde, haklıysan senin icin ailesini karşısına alır.
Canım işde en kötüsüde böyle melek kılıflı olan kayınvalideler, en tehlikeli olanlar. Yoksa cazgır olsa geline gün doğar. Bu durumu sakince eşinle konuşup, durumu
açık açık konuştuysan , ve hala seni dinlemiyorsa bu durumda inat silahını kullancan, zaten cocugunuz yok gittiği yere kadar git. Bak kardeşim diyorum cunku senden
epey buyuk sayılırım, evlilik guzeldir ama bir ömür gececegini unutma, bu evlilik ya cennetin olur gecen gunleri unutur bir bakmışsın 70 lik nine olmuşsun sevdigin
insanın yanında, yada gecen her dakikan sana hafta gibi gelir ve hayatın cehennem olarak yaşarsın ölsemde kurtulsam dersin. Onu ne kadar sevsende en cekilmeyecek
iki insan vardır, KISKANC ve BENCIL. Aslında KISKANCLIK da bir cesit bencillikdir. Sadece kendisini dusunur ve senin duygularını onemsemez kıskanc insan. Ortada cocuk
olsaydı daha yavas adım at derdim. Ama cocuk yoksa bu erkegi konusarak dogru yola getiremiyorsan sende inat yapacaksın, gitme desede maddi imkanın varsa
ailene gidecen. Zor uygular dayak atarsa ona göre önlemini de alırsın. Ama yukarda dedigim gibi oturup dosdogru konustun mu, tum sorunlarını biliyormu
Genelde erkekler annelerinin yaptıklarını görmez, annesinin dediklerinin eşini nasıl zedeledigini dusunemez. Sen bu kırgınlıklarını ona anlat, bak cocuk konusunda
annesine rest cekmiş diyorsun, demek isterse onlara karşı dik duruyor.
bu işin çözümü bu herhalde.İnat yaparsam evliliğim biter, ben saydam bir insandım aklımdan geçeni açıkca söylerdim,, ama artık kayınvalidem gibi oalcağım melek görünümlü şeytan,, yarıyıl tatilinde eşime tatil var bana ise yok, onu memlekete gönderecektim ama artık vazgeçtim göndermiycem koca binada yalnız kalamam birlikte olalım diyeceğim. Nasılsa eşimi göndersemde bu fedakarlığımı unutup gene nankörlük edecek, böyle yaparsam hem onun sevincini kursağında bırakacağım hemde sevgili anacığının tıpkı onların bana her seferinde yaptığı gibi
bu işin çözümü bu herhalde.
eşine asla kvaliden ile ilgili bişey söyleme
kv çok sevdiğinden bahset.
biraz iki yüzlü oyuncu olmak gerekiyor herhalde.
ama eşine onunla başbaşa kaldığında ne kadar mutlu olduğunu da sık sık hatırlat.
keske hafta sonu seninle güzel bir plan yapsak falan de.
15 tatilde ben de kv gitmeyi çok isterdim ama gidemeyeceğim
çok üzülüyorum benim çalışmam nedeniyle sen de gidemeyeceksin.
ama sen beni koca binada yalnız bırakmayacak kadar anlayışlısın. de kocaman sarıl
İnat evliliğini bitirme cesareti olmayan erkekler için iyi bir yöntem olabilir ama ne senin ne de benim eşime inat sökeceğini zannetmiyorum tam tersi dahada bilenip hırslanırlar. Haklıyken haksız durumuna düşmenin bir alemi yok. Ya aslında eşini en iyi sen tanıyosun şimdi biraz kendinden bişeyler vereceksin zorlanacaksın ama inşallah düzeniniz oturduğunda bunun mükafatını alırsın. Saltanat günüde gelecektir hazar
Korunuyor musun peki çocuk istiyor musun? İstersen bir süre bekle. Ben dayanamadım çocuk isteğim ağır bastı ama pişman mıyım değilim valla. Hatta iyi ki diyorum bu evliliğin bana verdiği en güzel hediye olacak. Onca sıkıntının bir mükafatı olmalı hazar
bu işin çözümü bu herhalde.
eşine asla kvaliden ile ilgili bişey söyleme
kv çok sevdiğinden bahset.
biraz iki yüzlü oyuncu olmak gerekiyor herhalde.
ama eşine onunla başbaşa kaldığında ne kadar mutlu olduğunu da sık sık hatırlat.
keske hafta sonu seninle güzel bir plan yapsak falan de.
15 tatilde ben de kv gitmeyi çok isterdim ama gidemeyeceğim
çok üzülüyorum benim çalışmam nedeniyle sen de gidemeyeceksin.
ama sen beni koca binada yalnız bırakmayacak kadar anlayışlısın. de kocaman sarıl
Görümcenle aynı şehirde olduğunuzdan mı o kadar sık geliyo ?
Yoksa bizzat sizin için mi ben anlamadım..
Eşiniz ile güzel güzel konuşup anlatasanız
İkimizde 9 aylığız sen anneni ne kadar özlüyorsan bende o kadar özlüyorum, üstelik ben ailemle 3 haftada bir görüşürken senin öyle değil ne mutlu sana ama beni de anla tarzı bi konuşma yapsan
Her zaman evet dememesi gerektiğini müsait olamamanın annesini sevmediğinizden değil gerçekten yorgun ya da rahatsız olduğunuzdan dolayı olduğunu anlatıp , annesi ile ilgili olumsuz düşünseniz bile kendisine bildirmeseniz iyi olur
gelinciK8787, inat dedigim kararlılık demek istedim, sen onun her hayırına karşı onun herseyine evet dersen kusura kalma ama bu lafı hic sevmem ama
sustalı maymuna cevirirler seni. Sonra buraya gelip aglama. Ben sana takış kavga et demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?