evlilik zor mu neden

kendine özel alan ve zaman kalamaması zor. evin sorumluluğu, kocanın sorumluluğu, çocuğun sorumluluğu....
günler bu üçünün arasında geçip gidiyo. bekarken yaptığın bir çok şeyi yapamıyosun yapsan da ya evden ya kocadan ya çocuktan zaman çalmış gibi hissedip vicdan yapıyosun. evliliğimin 3. yılındayım. eğer ki çalışmamış olsam kafayı yerdim diye düşünüyorum. en azından mesai saatleri kendi başıma kaldığım kafamın başka şeylerle meşgul olduğu nefes alabildiğim vakitler. şimdi ki aklım olsa 30umdan önce evlenmezdim...

kızlar hadi yazın neden zor neden kolay

Merhaba...
Evlenirken sadece nişanlınla evlenmiyorsun aileler de birbirleriyle evleniyor resmen hatta seninle...
Bu dengeyi kurup huzursuzluk çıkmaması en önemlisi...
Aileler açısından bir sıkıntı olmuyorsa eşler bir şekilde kendini toparlıyor ne olursa olsun...

Gerçekler de var... Bekarken yaptığın bir çok şeyi yapamamaya başlayacaksın...
Evin, eşin daha sonra da çocuğun sorumluluğu zaten vaktinin çoğunu alacak...

Tabi ki bundan olumsuz bir yan yok bana göre...
Zaten sevdiğin adamla 24 saat beraber "bir" olabilmek için evleniyorsun...

Muhakkak ilk 1-2 sene alışma dönemi...
Tartışmalar vs. oluyor ama konuşa konuşa düzene oturunca her şey çok daha güzel oluyor...

Bana sorarsan ailelerden yana bir problem de yoksa evlilik çok güzel bir şey...

evlilik zor herkesin dediği gibi aileler de evleniyor gibi birşey karışan çok olunca huzurun onlardan dolayı kaçıyor yoksa ben eşimle hep iyi anlaşırım öyle düşünürüz ikimizde.Yoksa evlilik güzel diğer yarınızı bulduğunuza inanıyorsanız

Kendi adima konusursam esimin ailesi zor. Yoksa esim birtane.
Evlilik zor degil ama degisen hayata uyum saglamak zor.
Cocugun varsa ilk bir sene, hele ki ilk aylar cok zor.
Memleket degistirmek zor. Yalniz kalmak zor.
Evlilik sevgilimizle beraber yedigimiz ictigimiz ayri gitmeden, beraber zorluklarda yan yana olmkatir.
Hasta oldugunda onu izlemektir.
Yaninda olabilmenin kiymetini bildikten sonra evlilik dünyadaki cennettir.
Ama iste evlilige karisan, haset eden, laf getiren varsa bunlari hayattan cikarmak lazim.
Üc sene olacak hala da evlilikten sikayet etmedim. Esimden yana sikayetim yok ama ailesinün günahlarini nereye dahil edecegimi bilemiyorum.

Evlilik bie cihattir!Hergün canimli cicimli gecmez saygi sevgi varsa her zorun üstesinden gelinir insaallah. Zordur cünkü sorumluklar cevre ailede isin icinde.Hastalik,psikolojik sorunlar olusur farkli düsünceler...Kadinlar icin daha cok zor cünkü kadin hassastir narindir isterki kocasi ona hep gülsün onu dinlesin ama koca herzaman bunu yapmiya bilir sert tavir göstere bilir bazen biz kadinlarda hemen kirila biliyoruz...
Evlilik imanin yarisidir...evlenmenin cok güzel yanlari var sevmek sevilmek coluk cocuga karismak...Evimizi cennete cevirmek bizim elimizde bazen su olup atesi söndürürüz bu böyledir..

Ayni hayat gorusune sahipseniz, sorunlarinizi cozume ulastirmak icin konusabiliyorsaniz, ikinizin farkli bireyler oldugunun dolayisiyla birbirinizin sevdigi sevmedigi vb. Seylere saygi duymayi becerebilirseniz evlilik guzel sey...

Esinle anlasabiyirsan kaynana derdi ev derdi giriyor ortaya benim gibi. Ve ya kaynanadan ayri yasayanlarda aldatma oluyor ille bisey cikiyor ya. Evlilik zor cunki iki baska dunyalardan gelen insanlar ayni hayati palyasmaya calisiyorlar ve basaranlar yada basaramayanlar oluyor anlamasi bu kadar zor ve de bir o kadar basit

Rahat bir çocukluk ve gençlik geçirdiysen ev işleri yapma konusunda, Yapmıyorsan yani ekmek elden su gölden yaşıyorsan :)
evlenince sana bakan ütüler, biriken çamaşırlar, bulaşıklar canını sıkabilir :)

kaynanadan ayrı yaşayan neden aldatsın ki bir ilişki kuramadım?

En zoru grip olup dinlenememek. Küçük birde çocuğunuz varsa şu an benim için en zoru bu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…